Smart Plan za Algebrinu MBA školarinu, sada uz čak 24.000 kn uštede

Smart Plan za Algebrinu MBA školarinu, sada uz čak 24.000 kn uštede

Bez pametne primjene digitalnih tehnologija nema dugoročnog rasta ni u jednom sektoru poslovanja. Liderstvo i voditeljske kompetencije nisu tu nikakav izuzetak. Algebra MBA e-Leadership studij od samih početaka zato uzima ono najbolje od tradicionalnih MBA studija i nadograđuje ih liderskim i poslovnim kompetencijama s dubinskim uvidom u korištenje digitalnih tehnologija.

Upis na e-Leadership MBA studij sada je povoljniji no ikad! Pozivamo vas da se priključite našem Smart MBA Planu i studij upišete čak 24.000 kn povoljnije. Ova izuzetna ponuda vrijedi do 30. rujna 2022. i sjajna je prilika za ulazak u brzorastuću Algebrinu MBA alumni zajednicu.

Ne bez razloga naš MBA studij razvijamo u suradnji s predavačima sa Kelley School of Business (Indiana University), jedne od vodećih svjetskih poslovnih škola koja djeluje još od 1920. godine. Dragocjeno iskustvo koje Kelley School of Business ima u stvaranju i korištenju online sadržaja rezultiralo je time što je baš njihovo online izdanje studija i ove godine, od strane nezavisnih procjenitelja iz U.S. News & World Report i The Princeton Review, dobilo prestižnu titulu najboljeg MBA online studijskog programa u SAD.

Ključna karakteristika Algebrinog e-Leadership MBA studija je interaktivnost, koju postižemo pažljivim odnosom individualnih i timskih zadataka, te poslovnih simulacija i konkretnih projektnih zadataka.

e-Leadership MBA studij fokusiran je na prepoznavanje i razvijanje vještina vođenja timova i kompanija u doba digitalne transformacije poslovanja. Za nas je to misija, strast i velika odgovornost. Za napredak zajednice trebaju nam naime inovativni lideri s potpuno novom vizijom razvoja svojih zaposlenika i kompanija. Vjerujemo kako im baš Algebrin MBA studij pri tome može najviše pomoći.

Pozivamo vas zato da iskoristite pogodnosti Smart MBA Plana i kontaktirate MBA tim jer sigurni smo da ćemo zajedno pronaći najbolje rješenje za pokretanje vašeg osobnog MBA projekta. Vidimo se na Algebrinom novom kampusu!

Još iz kategorije

8 osobina kvalitetnih lidera

8 osobina kvalitetnih lidera

25.11.2022.

Kod kreiranja uspješnog poslovanja, temelj svega su kvalitete osobe koja ga vodi. Prečesto, lideri su one osobe koje znaju kako održati motivacijski govor ili imaju značajne administrativne sposobnosti u odnosu na druge. Dok su te osobine dobre, nisu dovoljne...

Demografske promjene, klimatska i ekonomska kriza i nedostatak radne snage oblikuju svjetsku projektnu ekonomiju i budućnost rada

Demografske promjene, klimatska i ekonomska kriza i nedostatak radne snage oblikuju svjetsku projektnu ekonomiju i budućnost rada

11.11.2022.

Uz dodjelu priznanja i povelja uspješno je završen šesnaesti po redu PMI Forum ''Projekti koji stvaraju budućnost'', koji se 8. studenog 2022. održao u dvorani Aula Magna u Zagrebu u organizaciji PMI Udruge za upravljanje projektima Hrvatska, hrvatskog ogranka globalnog Project Management Instituta (PMI).

Tiho davanje otkaza nema veze s lijenim zaposlenicima, već s lošom radnom kulturom

Tiho davanje otkaza nema veze s lijenim zaposlenicima, već s lošom radnom kulturom

08.11.2022.

Novi TikTok trend izazvao je podosta pažnje i rasprava jer se tiče načina pristupa poslu, s kojim se velika većina slaže, no manjina kojoj je to apsurd poprilično je glasna u kritikama onoga što se zagovara.