Online booking je obavezan

Online booking je obavezan

Foto: Fotolia

Online kupnja daje vašim klijentima mogućnost rezervacije usluge preko interneta, bez potrebe da vas se zove telefon ili posjećuje u uredu.  Svi smo jako zauzeti ovih dana, a sve je  puno brže i jednostavnije naručiti nešto preko Interneta. Naravno, svi mi to znamo, no još uvijek ima puno kompanija koje nemaju mogućnosti za online kupnju.

Ako vaš posao već ima web stranicu onda trebate odabrati prikladan online booking sustav i ukomponirati ga na vaše web stranice. Vaše web stranice izgledat će puno profesionalnije, vi ćete privući brojne nove kupce, a  poslovanje će uvelike povećati svoje prihode. Prilikom odabira online bookinga važno je da odaberete onaj koji je moderan i jednostavan za korištenje.

Vi ne želite rezervacijski sustav koji izgleda kao da je dizajniran u 90-ima - želite ipak nešto modernije. Želite odabrati sustav koji je dovoljno fleksibilan da vam odredi koje podatke želite prikupiti , a koje informacije vam ne trebaju.

To su samo nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru online rezervacijskog sustava za vaše poslovanje. Koji god online sustav rezervacija izaberete sigurno ćete povećati svoje prihode nudeći svojim postojećim i budućim korisnicima pogodnost online rezervacije i kupovine.

Još iz kategorije

Fil Rouge Capital treći Akceleratorski program otvoren je za prijave

Fil Rouge Capital treći Akceleratorski program otvoren je za prijave

04.07.2020. komentiraj

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investiranje u mlade poduzetnike, startup i scale up tvrtke kao i daljnje afirmiranje lokalnog poduzetničkog ekosistema u Hrvatskoj. Fil Rouge Capital ponosan je objaviti da su prijave za ljetni Akceleratorski program 2020. otvorene do nedjelje 05. srpnja 2020. Do ponoći.

Komunikacija u krizi

Komunikacija u krizi

24.06.2020. komentiraj

Maksimir će se 30. lipnja i 1. srpnja pretvoriti u pravu ljetnu oazu te će na DK Pikniku by Jamnica Botanica okupiti vodeće stručnjake komunikacijske industrije – kako domaće tako i svjetske.

Digitalna transformacija više nije opcija, ona je postala imperativ

Digitalna transformacija više nije opcija, ona je postala imperativ

20.06.2020. komentiraj

Sapphire Now, globalna konferencija koja donosi značajne uvide, vizije, vodstvo i usmjerenje SAP zajednici, s obzirom na situaciju uzrokovanu COVID-19 pandemijom se ove godine nije održala u tradicionalnom „licem u lice“ obliku već je otišla korak dalje i ušla u virtualni svijet. Ovogodišnje izdanje konferencije doživjelo je uzbudljiv zaokret te se u potpunosti održalo u digitalnom obliku pod nazivom Sapphire Now Reimagined. Konferencija koja se svake godine održavala u Orlandu i za koju se tražila kotizacija više, ove godine bila je besplatna svim registriranim korisnicima.