O tehnološkim inovacijama za budućnost poslovanja na konferenciji SAP NOW 2019

O tehnološkim inovacijama za budućnost poslovanja na konferenciji SAP NOW 2019

Tvrtka SAP najavila je poslovno-tehnološku konferenciju SAP NOW 2019. koja će se održati 6. lipnja u zagrebačkom Plaza Event Centru. Pod sloganom Becoming an Intelligent Enterprise, nizom predavanja, zanimljivih primjera te središnjom panel raspravom, događanje će sudionicima približiti način na koji inteligentne tehnologije oblikuju budućnost poslovanja.

Konferenciju će otvoriti Mark Raben i Rok Magister, tehnološki direktori u SAP-u koji će uz DJ-a JAMirka na primjeru glazbe pokazati kako čak i mali pomaci u razvoju tehnologije mogu voditi do velikih promjena i novih poslovnih modela.

SAP NOW 2019 će uz predstavnike SAP-a okupiti niz uglednih domaćih stručnjaka koji će predstaviti važne poslovne projekte. O tome kako unaprijediti cjelokupno poslovanje uz ERP nove generacije SAP/4HANA govorit će Mate Poropat, direktor farmaceutsko - tehničkih operacija u riječkom JGL-u.

Nikola Vrdoljak, direktor digitalne agencije 404 i Hrvoje Kujundžić iz SAP-a, održat će predavanje o naprednom upravljanju korisničkim iskustvom koje kombinira operativne (O) i iskustvene (X) podatke.

O korištenju SAP-ovih rješenja u području sporta, govorit će Matija Biško iz nogometnog kluba Dinamo koji od prošle godine koristi SAP Sports One rješenje. Iz Turističke zajednica grada Rijeke na konferenciju stiže i Dominik Damiš koji će govoriti o digitalizaciji turističkih usluga na temelju SAP-ove blockchain tehnologije.

U središnjem dijelu konferencije održat će se i dio programa pod nazivom „Sonjin kutak“ gdje će Sonja Popović, direktorica SAP d.o.o razgovarati s Medejom Lončar, predsjednicom Uprave Siemensa te Mirsadom Kudrić, generalnom direktoricom Boscha na temu 4. industrijske revolucije. Dodatno, s Julijem Domcem, ravnateljem REGEA-e razgovarat će o tehnološkim inovacijama u energetici, dok će s Ivanom Budin Arhanić, potpredsjednicom za poslovni razvoj i korporativne poslove u Valamaru, razgovarati o digitalnoj transformaciji turističkog sektora.

„Dinamika današnjeg poslovanja uz očekivanja korisnika nove generacije o besprijekornom iskustvu, traži od kompanija koje žele biti konkurentne izuzetnu okretnost i prilagodljivost. SAP sa svojim rješenjima pomaže tvrtkama u postizanju izvrsnih poslovnih rezultata, a inovativnih primjera iz prakse imamo i u Hrvatskoj. Na SAP NOW želimo inspirirati tvrtke za poslovanje novog doba te pokazati kako inovacije doprinose cjelokupnoj ekonomiji, društvu te svima nama pojedinačno.“, izjavila je direktorica SAP-a Sonja Popović.

U sklopu konferencije bit će proglašeni pobjednici 18. izdanja nagrade SAP ICT Journalist Prize Božo Težak u dvije kategorije: nagrada za najbolji novinarski rad i nagrada za najbolji urednički rad. Dodatno, odabirom Zbora Informatičkih novinara HND-a, nagrada će biti dodijeljena i najboljem ICT novinaru ili novinarki za rad u prošloj godini.

Ulaz na konferenciju je slobodan uz obaveznu registraciju putem sljedećeg linka: https://events.sap.com/hr-sap-now-2019-zagreb/hr/registration.aspx.

Još iz kategorije

Što nove generacije traže na radnom mjestu

Što nove generacije traže na radnom mjestu

14.08.2019. komentiraj

Vremena se mijenjaju brže nego ikad prije, a s njima i potrebe zaposlenika. Traže bolje uvjete, ali glasnije i odlučnije, a ako ih ne dobiju otići će od poslodavca, što se nekad činilo nezamislivo i kontraproduktivno, no posljednjih je godina iznimno uspješan alat u stvaranju okruženja koje je adekvatno radnom mjestu i atmosferi.

Umjetnost raspravljanja – neka frcaju iskre

Umjetnost raspravljanja – neka frcaju iskre

23.07.2019. komentiraj

Stručnjakinje iz poslovnog sveučilišta WU Executive Academy identificirale su četiri razloga zašto svaka tvrtka treba imati otvorenu kulturu sukoba.  Jedan od razloga je što se nove ideje ne mogu pojaviti ako ne postoji otvoreno okruženje u kojem je svima dopušteno govoriti ono što misle. Astrid Kleinhanns-Rollé i Helga Pattart-Drexler pronašle su način da raspravljaju na otvoren i pristupačan način.

Learning Disruption naglasio važnost kontinuirane edukacije zaposlenika svih razina i ulaganje u soft skills

Learning Disruption naglasio važnost kontinuirane edukacije zaposlenika svih razina i ulaganje u soft skills

04.07.2019. komentiraj

Renomirani predavači i stručnjaci koji su prenijeli inozemni i hrvatski know how, dinamičan panel o utjecaju učenja na poslovanje i interaktivne radionice obilježile su prvu regionalnu konferenciju o digitalnom učenju u poslovnom okruženju. Learning Disruption 2019 okupila je više od 160 sudionika, a njezin najveći doprinos jest da taj što su se na jednom mjestu uspjeli okupiti gotovo svi ključni profesionalci koji se u organizacijama bave učenjem i razvojem.