Noviteti u svijetu poslovnih rješenja na novom izdanju Power of Data konferencije

Noviteti u svijetu poslovnih rješenja na novom izdanju Power of Data konferencije

Jesensko izdanje Megatrendove tradicionalne konferencije Power of Data održat će se u utorak 27. rujna u Matisu u Zagrebu.

Glavna tema konferencije bit će primjena umjetne inteligencije u poslovanju i inovativna poslovna rješenja. Kao i na prethodnim izdanjima, posjetitelji će se i na ovoj konferenciji uživo moći educirati o najnovijim tehnologijama i razmijeniti znanja.

Megatrendovim stručnjacima pridružit će se i klijenti i partneri kako bi okupljenima predstavili novitete u svijetu poslovnih rješenja.

Ana Duvnjak, Division Managerica iz APIS IT-ja, u sklopu konferencije predstavit će virtualnog AI poreznog savjetnik - virtualnog asistenta na kojemu zajedno rade stručnjaci iz tvrtki APIS IT i Megatrend poslovna rješenja. Ana će upoznati sudionike s fazama razvoja virtualnog asistenta, što je napravljeno i što je planirano za budućnost.

Branka Anadolac, Megatrendova poslovna savjetnica, predstavit će kako maloprodajna industrija može digitaliziranjem procesa operativnog poslovanja povećati zadovoljstvo kupaca i njihovu lojalnost. Branka će prisutnima pokazati tvrtkinu aplikaciju koja svakodnevnim zadacima i anketama koje popunjavaju zaposlenici u trgovini, mjerenjem produktivnosti poslovnice i pametnim izvještajima menadžmentu predstavlja novu dimenziju poslovanja.

Mali pregled povijesti baza podataka, kada su nastale, kako su se koristile, koje su bile značajne točke razvoja donosi nam izlaganje Renata Telena, CTO Megatrend poslovnih rješenja. Saznat ćemo kakve su baze danas, pregled korištenja i glavne promjene te što se očekuje u bliskoj i malo daljoj budućnosti.

U sklopu konferencije IBM-ov stručnjak Marko Štrkalj predstavit će nam mogućnosti automatizacije u poslovanju. Automatizacija se događa i danas, stoljećima kasnije nakon prvih primjena, ali koristeći neke druge tehnologije - naravno, uz pomoć umjetne inteligencije.

Ne propustite iz prve ruke saznati više o korištenju najnaprednijih digitalnih tehnologija!

Više informacija o konferenciji, programu i registraciji za sudjelovanje nalazi se na službenoj stranici https://www.megatrend.com/power-of-data-autumn-2022/.