NEM Zagreb 2023 objavio više od 30 govornika

NEM Zagreb 2023 objavio više od 30 govornika

Svoj dolazak na NEM Zagreb 2023 potvrdilo je više od 30 govornika, članova žirija i moderatora. Događaj koji se održava od 6. do 8. prosinca 2023. u hotelu Esplanade Zagreb, ponovno će se fokusirati na kreativnu stranu TV industrije – ne samo kada su u pitanju TV serije nego i film. Glavni cilj je edukacija, povezivanje, produkcija, koprodukcija i promocija profesionalaca, tvrtki i projekata te akvizicija sadržaja unutar i izvan CEE regije.  

NEM Zagreb će okupiti vrhunske TV profesionalce koji su na čelu europske TV industrije u rasponu od izvršnih direktora i senior menadžera, voditelja projekata i programskih voditelja,  urednika sadržaja, globalnih direktora sadržaja do voditelja produkcije, izvršnih producenata, kreativnih producenata, voditelja drame i voditelja koprodukcije, pisaca, medijskih stručnjaka, konzultanata, direktora prodaje i voditelja prodaje, novinara i mnogih drugih koji dolaze iz kompanija kao što su Warner Bros. Discovery, Mediawan, All3media, Beta Film, Fremantle, Paprika Studios, Banijay, TVP, France Television, TV Nova /Voyo, SVT, YLE, Europska komisija, Telekom Srbija, RTV Slovenija, Drugi plan…

Potpuni popis potvrđenih govornika i članova žirija možete pronaći ovdje.

Brojne mogućnosti na NEM Zagrebu

Vrijedni uvidi u medijski krajolik koji se neprestano mijenja podijelit će se tijekom raznih panela, 1-na-1 intervjua, prezentacija i posebnih programa kao što su NEM Contest, NEM Awards i Content Showcase. Najnoviji sadržaji i novosti iz industrije koji dolaze iz CEE bit će prikazani tijekom eksluzivnih screeninga i programa Content Showcase. Najbolje dramske TV serije u srednjoj i istočnoj Europi bit će nagrađene na dodjeli nagrada NEM Awards, dok će platforma za nove serije i filmske ideje, NEM Contest, dati priznanje i priliku za daljnji razvoj najkreativnijim idejama u četiri različite kategorije.

Organizatori su najavili dodatnu potvrdu govornika u nadolazećim tjednima kao i više informacija o novim i unaprijeđenim događanjima na trećem izdanju NEM Zagreba.

NEM Zagreb 2023 sufinancira Europska unija, kroz potprogram Kreativna Europa MEDIA. Više informacija potražite na web stranici NEM Zagreb 2023.