Najavljen novi Game Dev Career Day događaj u Zagrebu

Najavljen novi Game Dev Career Day događaj u Zagrebu

Foto: Gameperspectives.hr

U organizaciji Machina Akademije i centra HUB385 sljedećeg mjeseca održat će se drugi po redu događaj pod imenom Game Dev Career Day gdje će zainteresirani moći slušati i razgovarati o važnosti industrije videoigara u Hrvatskoj i svijetu te vještinama potrebnim za rad u istoj.

“Želiš raditi videoigre? Hoćeš novu, kreativnu karijeru? Dođi na Game Dev Career Day i saznaj sve o industriji videoigara u Hrvatskoj. Tko zna, možda ćeš baš tu otkriti svoje novo radno mjesto ili upoznati budućeg poslodavca.”

Ovaj događaj će se održati 23. lipnja u zagrebačkom HUB385, prostoru namijenjenom za razvoj hrvatske tehnološke scene. Sam događaj službeno će započeti u 11:00, a trajat će do 18:00 sati. Na samom eventu prisustvovat će i tvrtke za razvoj videoigara.

Zainteresirani će se od sljedećeg tjedna moći prijaviti za ovaj događaj. Za one koji nisu upoznati, HUB385 nalazi se u ulici Petračićeva 4, odmah iza Doma sportova.

Kako je to izgledalo prošle godine možete pogledati u našem prijašnjem članku.

Više vijesti iz svijeta gaminga potražite na našem portalu Gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Benefiti i dodaci nisu nužno i efektivan način za zadržavanje zaposlenika

Benefiti i dodaci nisu nužno i efektivan način za zadržavanje zaposlenika

16.10.2018. komentiraj

Istraživanje koje je u proljeće ove godine objavio Robert Half pokazalo je da 64 posto zaposlenika na višim pozicijama najuspješnijih kompanija svijeta smatra da je korisno svakih nekoliko godina promijeniti posao, što je sve te uspješne kompanije dovelo u vrlo nezgodnu situaciju. Naime, iako se nagađalo da je stanje stvari takvo, nije bilo potvrđeno tako konkretnom brojkom.

Četiri najteža problema direktora s kojima se susreću, a to nisu očekivali

Četiri najteža problema direktora s kojima se susreću, a to nisu očekivali

10.10.2018. komentiraj

Izvršni direktori (CEO) uvijek će drage volje otkriti s kojim se sve izazovima susreću i kako ih rješavaju, ali malo toga će se moći pročitati o razlikama s kojima se susreću po pitanju očekivanja i realnosti. Upravo o tome odlučio je pisati Victor Lipman, svjestan da su ti detalji ono što može izazvati broje probleme, ako se CEO ne postavi na adekvatan način.

Otvoren Startup Factory predakceleracijski program

Otvoren Startup Factory predakceleracijski program

10.10.2018. komentiraj

U Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER-u) jučer je predstavljeno 18 timova sudionika treće generacije Startup Factory predakceleracijskog programa. Riječ je o timovima koji će svoje inovativne visokotehnološke ideje razvijati kroz intenzivnu edukaciju i vodstvo vrhunskih mentora te poticajnu ZICER-ovu infrastrukturu. Bogat i pomno osmišljen program s provedbom započinje danas, a predstavljene timove mimo programa očekuju brojna druženja s domaćim i stranim startup ekspertima.