MeetUp - Stipe Božić - Kako do vrha

MeetUp - Stipe Božić - Kako do vrha

Svakodnevno se susrećemo s brojnim izazovima i preprekama, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, preprekama i situacijama koje nas mogu omesti pri ostvarivanju  ciljeva i dosezanju vlastitih „vrhova".

S time na umu, na novom MeetUp događanju, Hrvatski Telekom će ugostiti Stipu Božića, našeg proslavljenog alpinista i putopisca koji će s publikom u dvorani, kao i onima putem malih ekrana podijeliti svoja iskustva u organizaciji zahtjevnih ekspedicija i ostvarivanju alpinističkih poduhvata, a koja se lako mogu prenijeti u kontekst poslovnog svijeta. Kako odabrati pravi projekt i osigurati sve preduvjete potrebne za uspjeh, kako odabrati prave članove tima koji će osigurati uspjeh ekspedicije, kako znati svladati kritične situacije i naposljetku - uspjeti na putu do vrha, možete saznati na još jednom u nizu zanimljivih predavanja, u organizaciji Hrvatskog Telekoma.

Po završetku predavanja biti će organizirana i  panel rasprava, na kojoj će se Stipi Božiću pridružiti i  članovi tvrtke K3 Mountain heart: Mario Celinić (šesti Hrvat koji se popeo na Mount Everest), Franjo Kmet (naš poznati planinski vodič) te Nikola Brebrić, menadžer za razvoj ICT poslovnih rješenja u Hrvatskom Telekomu i član HGSS-a. Vjerujemo kako će vas njihova iskustva inspirirati i pomoći  pri lakšem savladavanju  vlastitih izazova!

Besplatno predavanje će se održati u utorak, 4. listopada s početkom u 14:00 sati, a prijaviti se možete na ovom linku.

Još iz kategorije

Predvodnici hrvatske industrije tržišnog komuniciranja okupili se u Rovinju uz razgovore o budućnosti

Predvodnici hrvatske industrije tržišnog komuniciranja okupili se u Rovinju uz razgovore o budućnosti

30.11.2022.

Rezultati ostvareni tijekom prethodne godine i budući pothvati industrije samo su neke od tema kojima je bilo posvećeno svečano godišnje okupljanje CEO-a i management levela vodećih agencija za tržišne komunikacije, koje se u organizaciji Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) održalo 24. i 25. studenog 2022. u Grand Park Hotelu Rovinj.

8 osobina kvalitetnih lidera

8 osobina kvalitetnih lidera

25.11.2022.

Kod kreiranja uspješnog poslovanja, temelj svega su kvalitete osobe koja ga vodi. Prečesto, lideri su one osobe koje znaju kako održati motivacijski govor ili imaju značajne administrativne sposobnosti u odnosu na druge. Dok su te osobine dobre, nisu dovoljne...

Demografske promjene, klimatska i ekonomska kriza i nedostatak radne snage oblikuju svjetsku projektnu ekonomiju i budućnost rada

Demografske promjene, klimatska i ekonomska kriza i nedostatak radne snage oblikuju svjetsku projektnu ekonomiju i budućnost rada

11.11.2022.

Uz dodjelu priznanja i povelja uspješno je završen šesnaesti po redu PMI Forum ''Projekti koji stvaraju budućnost'', koji se 8. studenog 2022. održao u dvorani Aula Magna u Zagrebu u organizaciji PMI Udruge za upravljanje projektima Hrvatska, hrvatskog ogranka globalnog Project Management Instituta (PMI).