Komunikacija u krizi

Komunikacija u krizi

Maksimir će se 30. lipnja i 1. srpnja pretvoriti u pravu ljetnu oazu te će na DK Pikniku by Jamnica Botanica okupiti vodeće stručnjake komunikacijske industrije – kako domaće tako i svjetske.

Kako na najučinkovitiji način revidirati poslovne planove i komunikacijske strategije? Odgovore će pružiti DK Piknik by Jamnica Botanica, koji će se 30. lipnja i 1. srpnja održati u maksimirskom zelenilu. Potreba za učinkovitom i transparentnom, a posebno dvosmjernom komunikacijom u prethodnim je mjesecima postala važnija nego ikada. Dok su svi u svojim domovima pokušavali shvatiti kako očuvati svoje zdravlje i poslove, veliku su težinu za dobrobit cijele zajednice nosile i poslovne odluke.

Stoga će se na DK Pikniku by Jamnica Botanica okupiti stručnjaci za marketing i komunikacije vodećih hrvatskih tvrtki te na panelu Communication Against the Coronavirus Crisis, koji će moderirati članica Uprave HURA-e Kristina Laco (Komunikacijski ured Colić Laco i partneri), otkriti korisne uvide koje su stekli te razgovarati o učinkovitim – i neučinkovitim – strategijama. Na panelu će razgovarati Dubravka Štefanac Vinovrški (A1 Hrvatska), Vanja Bartolec (Badel 1862), Anja Linić Sikavica (Fortenova grupa) i Nikolina Zečić (Zagrebačka banka).

Okupljanje i dijeljenje iskustava presudni su za razvoj – a upravo je event industrija u novom normalnom premostila gotovo nepremostive poteškoće. Kako se event management pozicionirao u komunikacijskoj industriji, koje je segmente djelovanja morao radikalno promijeniti te koje su nove potrebe komunikacijske industrije, ali i sudionika događanja? U razgovoru koji će na panelu Post Festum – The Post-Pandemic Event Reality moderirati Lara Stolnik (Selotejp) odgovore će dati Tomica Hrupelj (Organizacija), Marija Jelić (Jamnica) i Berislav Marszalek (Entrio & Odbor za evente udruge Glas poduzetnika).

Još iz kategorije

Regionalni stručnjaci predstavljaju prodaju i marketing „novog normalnog“ doba

Regionalni stručnjaci predstavljaju prodaju i marketing „novog normalnog“ doba

24.11.2020. komentiraj

U organizaciji tvrtke HSM informatika 2. prosinca održat će se online event „Prodaja 2.0. – pogled u budućnost, a na predavanjima i ključnim panelima „Budućnost prodaje“ i „Budućnost marketinga“ u sklopu događanja govorit će se o najnovijim trendovima, iskustvima regionalnih lidera u industriji i konkretnim rješenjima kako prilagoditi poslovanje novim uvjetima pomoću digitalne tehnologije.

Kako postaviti organizaciju na višu razinu

Kako postaviti organizaciju na višu razinu

20.11.2020. komentiraj

Alan Žepec, iza kojeg je gotovo 30 godina poduzetničkog iskustva, predstavo je svoju prvu knjigu – BOOM: Put do slobode svakog poduzetnika, u izdanju Školske knjige. Knjiga je namijenjena vlasnicima malih i srednjih poduzeća s ciljem da postave organizaciju na višu razinu, ali tako da zadrže poduzetničku energiju.

Kako bolje komunicirati

Kako bolje komunicirati

17.11.2020. komentiraj

Komunikacija je vještina koju treba nadograđivati i na kojoj treba konstantno raditi. Posebno je bitna za lidere jer bez nje ne mogu kreirati željenu atmosferu, izvući maksimum iz svojih zaposlenika, sve dok ih navode da se osjećaju dobro sami sa sobom.