Koliko zaposlenici vaše organizacije znaju o cyber sigurnosti?

Koliko zaposlenici vaše organizacije znaju o cyber sigurnosti?

Kroz jednodnevan, ali sveobuhvatan trening podizanja svijesti o kibernetičkoj sigurnosti polaznicima Span Centra kibernetičke sigurnosti pruža se širok pregled različitih aspekata kibernetičke sigurnosti i daje im uvid u kljucne teme kao što su prijetnje i napadi.

Polaznici će na treningu saznati na koje sve načine napadači pokušavaju pristupiti i iskoristiti povjerljive podatke te kako prepoznati opasnosti. Također će naučiti kako se treba ponašati u online svijetu i kako se zaštititi od potencijalnih rizika.

Polaznici

• Svi zaposlenici

Preduvjeti

• Nisu potrebni

Rezultati treninga

• Razumijevanje i stjecanje znanja o najnovijem razvoju u području sigurnosti

• Upoznavanje osnovnih metoda i koncepata potrebnih za zaštitu pojedinaca i organizacije

Trajanje

• 6 sati

PROGRAM TRENINGA

Kibernetičke prijetnje oko nas

Pregled različitih kibernetičkih prijetnji i napada, uključujući profil napadača i njihovu motivaciju.

Napadačke metode i tehnike

Razumijevanje metoda i tehnika koje napadači upotrebljavaju. Osvrti na neke dobro poznate napade i što možemo naučiti iz njih.

Praktični koncepti kibernetičke sigurnosti

Uvid u različite metode i koncepte koje bi pojedinci i organizacije trebali aktivno upotrebljavati i prakticirati kako bi bili sigurniji.

Demonstracija napada

Izlaganje kibernetičkom napadu uz upotrebu različitih metoda napada.

Sažetak treninga

Pregled i sažetak treninga.

Span Centar kibernetičke sigurnosti moderan je centar koji pruža konzalting i treninge iz cyber sigurnosti. Kroz treninge koji pružaju iskustvo stvarno cyber napada pomažemo organizacijama u jačanju cyber kompetencija svih zaposlenika.

Rezervirajte svoje mjesto na treningu podizanja svijesti o kibernetičkoj sigurnosti!

Još iz kategorije

8 osobina kvalitetnih lidera

8 osobina kvalitetnih lidera

25.11.2022.

Kod kreiranja uspješnog poslovanja, temelj svega su kvalitete osobe koja ga vodi. Prečesto, lideri su one osobe koje znaju kako održati motivacijski govor ili imaju značajne administrativne sposobnosti u odnosu na druge. Dok su te osobine dobre, nisu dovoljne...

Demografske promjene, klimatska i ekonomska kriza i nedostatak radne snage oblikuju svjetsku projektnu ekonomiju i budućnost rada

Demografske promjene, klimatska i ekonomska kriza i nedostatak radne snage oblikuju svjetsku projektnu ekonomiju i budućnost rada

11.11.2022.

Uz dodjelu priznanja i povelja uspješno je završen šesnaesti po redu PMI Forum ''Projekti koji stvaraju budućnost'', koji se 8. studenog 2022. održao u dvorani Aula Magna u Zagrebu u organizaciji PMI Udruge za upravljanje projektima Hrvatska, hrvatskog ogranka globalnog Project Management Instituta (PMI).

Tiho davanje otkaza nema veze s lijenim zaposlenicima, već s lošom radnom kulturom

Tiho davanje otkaza nema veze s lijenim zaposlenicima, već s lošom radnom kulturom

08.11.2022.

Novi TikTok trend izazvao je podosta pažnje i rasprava jer se tiče načina pristupa poslu, s kojim se velika većina slaže, no manjina kojoj je to apsurd poprilično je glasna u kritikama onoga što se zagovara.