Kako reagirate na polarizaciju

Kako reagirate na polarizaciju

Foto: Fotolia ilustracija

U današnje vrijeme česte su diskusije o par tema koje redovito polariziraju ljude. Intenzitet tih diskusija je naravno još veći na internetu i kada su sudionici anonimni. Sami ljudi se razlikuju po razini svoga opreza, ili skeptičnosti i sa druge strane lakovjernosti u nekim segmentima.

Kroz ovaj upitnik želi se usporediti neke vrste (ne)kritičkog mišljenja i provjeriti postoje li korelacije koje bi bile zanimljive.

Prvi pokazatelju govore da se dobro definirane, homogene skupine razlikuju po ovim faktorima, pa bi htjeli sakupiti još preciznije informacije.

Ovo je link na kojem se može ispuniti upitnik koji traje otprilike 10 minuta:

https://forms.gle/uhndUaBUe3zsMPuk8

Još iz kategorije

Bill Gates kaže da je uspjeh stigao tek nakon što je naučio jednu posebnu vještinu

Bill Gates kaže da je uspjeh stigao tek nakon što je naučio jednu posebnu vještinu

31.07.2020. komentiraj

Bill Gates je prošle godine tijekom obraćanja srednjoškolcima u Lakeside školi, koju je i sam završio, otkrio kako nije mogao postići uspjeh sve dok nije naučio jednu posebnu vještinu - kako izabrati pravog zaposlenika i pravi posao za njega.

Kava bi vas mogla učiniti boljim liderom

Kava bi vas mogla učiniti boljim liderom

28.07.2020. komentiraj

Oprah, Napoleon, Beethoven i Reagan nemaju zajedničko samo to što su prepoznatljivi kad se spomene jedna riječ njihovog punog imena, kao ni to što je njihov utjecaj bezvremenski i globalni, već im je zajedničko to što su pili enormne količine kave. U redu, Oprah i dalje pije jer je u ovom društvu jedina još uvijek živa.

Kako generaciji Z pristupiti kroz e-mail marketing

Kako generaciji Z pristupiti kroz e-mail marketing

23.07.2020. komentiraj

Generacija Z, ili sljednici milenijalaca, trenutni su kriptonit svakom stručnjaku za digitalni marketing jer još uvijek nije potpuno jasno kako im pristupiti. Ali, u startu griješe oni koji misle da generacija Z ne koristi elektroničku poštu. Ne samo da griješe već si u samom startu onemogućavaju jedan potencijalno veliki dio digitalno-marketinškog kolača.