Kako reagirate na polarizaciju

Kako reagirate na polarizaciju

Foto: Fotolia ilustracija

U današnje vrijeme česte su diskusije o par tema koje redovito polariziraju ljude. Intenzitet tih diskusija je naravno još veći na internetu i kada su sudionici anonimni. Sami ljudi se razlikuju po razini svoga opreza, ili skeptičnosti i sa druge strane lakovjernosti u nekim segmentima.

Kroz ovaj upitnik želi se usporediti neke vrste (ne)kritičkog mišljenja i provjeriti postoje li korelacije koje bi bile zanimljive.

Prvi pokazatelju govore da se dobro definirane, homogene skupine razlikuju po ovim faktorima, pa bi htjeli sakupiti još preciznije informacije.

Ovo je link na kojem se može ispuniti upitnik koji traje otprilike 10 minuta:

https://forms.gle/uhndUaBUe3zsMPuk8

Još iz kategorije

Tko su agilni lideri?

Tko su agilni lideri?

28.05.2020. komentiraj

Pojam “agilni lider” sve je češći u današnje vrijeme kad su poduzetnici sve mlađi u prosjeku i kad se tržište ubrzano mijenja pa su kao nikad potrebne i fizičke te mentalne sposobnosti lidera da bi opstajali i nosili se sa svim izazovima koje donosi moderno i nikad povezanije doba.

Važnost komunikacije kod preuzimanja i spajanja kompanija

Važnost komunikacije kod preuzimanja i spajanja kompanija

24.05.2020. komentiraj

Komunikacija brenda mora imati strategiju i smjer, ona oblikuje brend i kreira njegovu reputaciju. Zato će Louise Tingström, savjetnica za strateške i financijske komunikacije na najvišim razinama te glasnogovornica CEO-a UniCredit Grupe, biti gošća novog izdanja DK Talksa u srijedu, 27. svibnja u 15 sati na Facebook stranici Dana komunikacija.

OTP LAB drugu godinu zaredom osvojio prestižnu nagradu za najbolji inovacijski lab u 2020. godini

OTP LAB drugu godinu zaredom osvojio prestižnu nagradu za najbolji inovacijski lab u 2020. godini

13.05.2020. komentiraj

Global Finance Magazin ovom nagradom odaje priznanje centrima za financijske inovacije koji ulažu u razvoj novih načina i koriste inovativne pristupe u svijetu financija kako bi razvili bankarske usluge i proizvode budućnosti. Na prestižnom međunarodnom polju, zajedno s laboratorijima za inovacije 34 globalne korporacije, poput Barclaysa, Boston Consulting Group, Citibank, Commerzbank, PayPal, UBS i Wells Fargo, stručni panel dodijelio je nagradu u kategoriji „Najbolji financijski inovacijski lab“ i to drugu godinu zaredom OTP LAB-u čime je ponovno potvrđena izvrsnost ovog huba.