Kad se poznati zaigraju s Twitterom

Kad se poznati zaigraju s Twitterom

Društvene mreže nisu rezervirane samo za nepoznate ljude, jer poznati ih vole jer to im je najjeftiniji način promocije, a njihovi profili iz raznih razloga privlače tisuće posjetitelja i pratitelja.

I dok se mnogo poznate i manje poznate manekene prate na društvenim mrežama i pratitelje privlače novi fotkicama koje objavljuju na Internetu, dok poznati pjevači i estradne zvijezde i sportaši društvene mreže koriste malo drugačije. Održavanja profila na društvenim mrežama nije lako niti jednostavno i zahtjeva dosta posla, stoga mnogi poznati umjesto da sami objavljuju koriste ili usluge pojedinaca ili agencija koje to rade za njih.

Iako se možda ne bi očekivalo, jedan od najboljih i svakako najopuštenijih okruglih stolova na regionalnoj konferenciji o društvenim mrežama Tvitomanija u Novom Vinodolskom bio je onaj s poznatim osobama na kojem su se našli pjevačica Nina Badrić, srpska tv-zvijezda Ivan Zeljković i poznati srpski DJ Marko J. Kon. I dok su oni pokušavali biti ozbiljni publika se zabavljala dok su tvitovi iza njih na platnu komentirali što govornici upravo komentiraju.

Naša poznata pjevačica Nina Badrić priznala je kako se na samom početku žestoko borila protiv društvenih mreža i odbijala bilo kakve pomisli na otvaranje profila, ali sada se kako sama tvrdi na njih bacila kao hobotnica. Prema njezinim riječima presudan trenutak bio kad je otkrila da na Facebooku postoje deseci lažnih „njezinih“ profila koje komuniciraju s njenim obožavateljima.

Ivan Zeljković dodao je kako je zapravo svaki tvit kao 'mikrokonferencija' za novinare, jer se njime dijele neke informacije. Iako je to moža malo iz perspektive novinara suluda i glupa informacija, ono što je tvit jest dijeljenje svojeg razmišljanja s masama i ništa mnogo više od toga.

„Cijelu Twitter zajednicu doživljavam kao prijatelje“, složio se poznati srpski DJ  Marko J. Kon i dodao kako su ljudi prije zbog nedostatka tog osobnog dodira, imali lažni sliku o poznatima. „To danas više ne prolazi. Iskrenost i čvrsti stav je jedino što prolazi“, ističe Kon.

Kao poklon na kraju konferencije Nina Badrić 'tvitnula' svoju novu pjesmu direktno s Tvitomanije.

Još iz kategorije

Legendarni potez Stevea Jobsa na kritike

Legendarni potez Stevea Jobsa na kritike

11.08.2020. komentiraj

Bihevioralna psihologija koristi se kao tehnika u borbi protiv kriminala, ali može se primijeniti i u svakodnevnom životu, što je najbolje pokazao tijekom jednog intervjua Steve Jobs. Naime, upotrijebio je tehniku S.T.O.P. da bi se suočio sa žestokim i argumentiranim kritikama jednog developera, nezadovoljnog činjenicom da se Apple 1997. bez ikakvog razloga i povoda odlučio odbaciti podršku za OpenDoc.

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

06.08.2020. komentiraj

Predsjednik Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije.

Bill Gates kaže da je uspjeh stigao tek nakon što je naučio jednu posebnu vještinu

Bill Gates kaže da je uspjeh stigao tek nakon što je naučio jednu posebnu vještinu

31.07.2020. komentiraj

Bill Gates je prošle godine tijekom obraćanja srednjoškolcima u Lakeside školi, koju je i sam završio, otkrio kako nije mogao postići uspjeh sve dok nije naučio jednu posebnu vještinu - kako izabrati pravog zaposlenika i pravi posao za njega.