Još malo do početka šeste eSecurity konferencije

Još malo do početka šeste eSecurity konferencije

Šesta eSecurity konferencija će se održati od 27. do 29. rujna 2022. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija, kao i svake godine, trajat će tri dana. Prvog dana, 27. rujna, se održava hands-on radionica i taj dan organizatori nazivaju Zero Day. Naredni dani, 28. i 29. rujna, su namjenjeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavača po pozivu. Na konferenciju je dolazak potvrdio veliki broj predavača, a organizirat će se i dvije panel rasprave kako bi se bolje sagledale aktualne teme u cyber svijetu.

Upoznavanje i druženje je uvijek jedan od bitnih aspekata konferencije. Na samoj konferenciji ali i van konferencijske sale sudionici i predavači će moći provesti kvalitetno vrijeme i razmjene znanje i iskustvo. Konferencija uključuje svečanu večeru organiziranu na splavu Viva, kao i druge slične aktivnosti i događanja.

Posjetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacijske sigurnosti, stručnjaci u segmentu kibernetičkog kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresirani za trendove i praktične savjete u vezi zaštite informacijskih sustava.

Za konferenciju se možete prijaviti na sljedećem linku https://esecurity.rs/signup/.