International Fundraising Bootcamp u BIRD inkubatoru

International Fundraising Bootcamp u BIRD inkubatoru

Od 5. do 9. srpnja, u prostorima BIRD inkubatora (Zagreb, Petračićeva 4) održat će se Fundraising Bootcamp. Ova edukacija je namijenjena odabranim, ambicioznim startupima iz Hrvatske i regije koji su u potrazi za investitorima, bilo da je riječ o početnim investicijama ili zadnjih rundi kapitala. International Fundraising Bootcamp Week organiziran je uz pomoć Poduzetničkog Centra Krapinsko Zagorske Županije, Algebra Laba, HAMAG  BICROa, British Embassy Zagreb i Enterprise Europe Networka.

Ovaj petodnevni program predvodi Francois Mazoudier, dugogodišnji startup ekspert koji je pomogao tvrtkama prikupiti preko 200 milijuna Eura kapitala. Uz njega program vode Marcela Donatello, direktorica programa i Ginny Redmall, direktorica The Ivy Waya i pitch coach u Googleu.

Ograničen broj startupova (maksimalno 15) će imati priliku naučiti kako izgraditi svoju jedinstvenu poruku i propoziciju za investitore te kako sve te informacije upakirati u precizan, jasan i kratak pitch koji dopire do investitora. Osim u privlačenju investitora, edukacija će pomoći startupovima i da steknu dobar uvid u to kako odabrati investicije i investitora koji im najviše odgovaraju.  Uz sve to, sudionicima će na raspolaganju biti lista od 3500+ investitora, te razni modeli i alati koje koriste profesionalci koji se bave prikupljanjem kapitala. Cijena Fundraising Bootcamp edukacije je 2000 funti po startupu, što je polovica uobičajene cijene za taj program, zahvaljujući BIRD Inkubatoru i ostalim sponzorima.

Pored Fundraising Bootcampa, 7. srpnja će biti organiziran i B2B Matchmaking Event koji će se održati u Poduzetničkom Centru Krapinsko Zagorske Županije, dok će se networking druženje nastaviti u dvorcu Bračak. Ovaj događaj je odlična prilika za umrežavanje startupova i izgradnju odnosa s drugim tvrtkama i investitorima.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u Zagreb uspjeli dovesti jedan od najboljih programa edukacije za prikupljanje investicija u Europi uz ovako povoljne uvjete. Hvala svim sponzorima što su to omogućili! Nakon prvih nekoliko dana prijava ostalo je još svega nekoliko slobodnih mjesta i očekujemo jako dobru generaciju polaznika“, rekao je Željko Krizmanić, koordinator BIRD Inkubatora

„Jako smo uzbuđeni zbog radionice koju ćemo održati u Zagrebu, sigurni smo da uz Infobip i Rimac Automobile u Hrvatskoj i regiji ima puno startup projekata koji su zanimljivi globalnim investitorima i predodređeni su za uspjeh. Veselimo se upoznati hrvatski startup ekosustav“, izjavio je Francois Mazoudier

Još iz kategorije

Konferencija LeaderSHE promiče žensko vodstvo

Konferencija LeaderSHE promiče žensko vodstvo

17.06.2022.

Konferencija LeaderSHE održat će se u četvrtak 30. lipnja 2022. godine u Zagrebu. Riječ je o konferenciji koja okuplja liderice iz poslovnog svijeta, politike i nevladina sektora kako bi se istaknuli njihovi uspjesi te potaknule druge žene da streme liderskim pozicijama.

Rad na daljinu ne utječe na pad produktivnosti

Rad na daljinu ne utječe na pad produktivnosti

14.06.2022.

Rad na daljinu postao je nužnost s pandemijom koronavirusa, ali poslodavci konstantno provjeravaju produktivnost radnika koje nemaju konstantno na oku, iako im brojke sugeriraju da je ona bolja nego u vremenima prije globalne krize. Potvrđuje to kroz istraživanje i A&M, zdravstveno sveučilište iz Teksasa temeljem analize 265 zaposlenih u kompaniji Hurricane Harvey iz Houstona.

Zlatna pravila kod traženja posla

Zlatna pravila kod traženja posla

12.06.2022.

Postoji nekoliko zlatnih pravila kod traženja novog posla, a ona osnovna su provjera životopisa da u njemu ne bi bilo tipfelera ili sličnih grešaka, provjera točne adrese kompanije unutar motivacijskog pisma i dolazak na zakazani razgovor točno na vrijeme. Ali, neke greške teže se izbjegnu i primijete, a mogu učiniti razliku.