Early bird prijave na seminar The Hidden Skills of the Project Manager

Early bird prijave na seminar The Hidden Skills of the Project Manager

Ukoliko još niste rezervirali svoje mjesto na seminaru, požurite! Broj mjesta je ograničen kako bismo osigurali dobru interakciju sa predavačem i kvalitetan timski rad.

Veliki interes za seminar zahvaljujemo kratkim člancima na temu vođenja projekata koje  Liam Dillon piše za hrvatske čitatelje, u kojima je pokušao približiti kompleksne izazove vođenja projekata i organizacije timova.

Ovaj seminar će vam pomoći u ovladavanju „skrivenim vještinama“ u vođenju projekata. Vještine sežu od toga kako uspješno rješavati sukobe pa sve do toga kako utjecati na članove projektnog tima.

Na seminaru će se učiti:

  • o izazovima s kojima se susreću voditelji projekata i članovi projektnih timova
  • kako efikasno sastaviti dobar projektni tim
  • kako usklađivati “virtualne“ tj. udaljene timove na projektu
  • o važnosti uključivanja projektnog tima u planiranje
  • o alatima i tehnikama koje se mogu primijeniti unutar vašeg tima
  • kako upravljati promjenama na projektu
  • kako rješavati konflikte na projektu
  • o tehnikama upravljanja sukobima i kako sukob preokrenuti i iz njega izvući dobrobit za projekt
  • koja su načela kvalitetnog vođenja projekata i kako ih primijeniti
  • kako upravljati rizicima i problemima na projektu

Predavač je Liam Dillon iz Irske, a nositelj je Project Management Professional (PMP)®, Program Management Professional (PgMP)® i PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)® certifikata. Vrhunski je predavač s međunarodnim iskustvom, kako u praktičnom upravljanju projektima, tako i u savjetovanju i profesionalnim treninzima. Bio je predsjednik irskog PMI ogranka, a trenutno je član međunarodnog PMI odbora za imenovanje volontera (BVAC).

Seminar je važan je za sve one koji sudjeluju u planiranju, vođenju i realizaciji projekata, neovisno o industrijskoj grani i lokaciji. Pomoći će u provođenju aktivnosti kao što su sastavljanje dobrog i efikasnog projektnog tima, uključivanje tima u planiranje projekta, izboru pravih alata i tehnika kojima možemo svoj tim učiniti učinkovitijim, upravljanju promjenama na projektu, rješavanju sukoba unutar tima i upravljanju rizicima.

Seminar će se održati na engleskom jeziku,  23. i 24. svibnja 2013. u hotelu Palace u Zagrebu.
Cijena seminara je 4.000,00 kn, a za rane prijave do 17.4.2013., te članove PMI-ja i HUB Zagreb odobravamo posebne popuste.

Informirajte se i prijavite na seminari@pmmentor.hr ili na http://www.pmmentor.hr/dogadjanja.php