Digitalni projekti za školarce u Algebri

Digitalni projekti za školarce u Algebri

Foto: DepositPhotos

Algebrina Digitalna akademija, program digitalnog obrazovanja djece koji je ove školske godine ušao u treću godinu provedbe, uvodi mogućnost projektnog pohađanja nastave. Na svih 50 lokacija na kojima se provodi djeca mogu sudjelovati u programu po projektnom principu.

Na više od 50 postojećih lokacija na kojima se program provodi, djeca će sada moći pohađati i taj posebni program u trajanju od 16 školskih sati tijekom 2 mjeseca. Projektne radionice Digitalne akademije namijenjene su djeci osnovnoškolske dobi od prvih do osmih razreda i provode se korištenjem najsuvremenije opreme.

Tijekom nastave polaznici će savladati jedan modul, odnosno projekt namijenjen pojedinom uzrastu polaznika, a sudjelovat će u grupama od najviše petnaestoro djece. Takva provedba nastave znači da djeca ne moraju čekati početak novog ciklusa sljedeće školske godine, već se u najzanimljivije i najatraktivnije projekte mogu uključiti praktički odmah.

U sklopu Projektnih radionica, instruktori i predavači Digitalne akademije za djecu su pripremili projekte ovisno o uzrastu. Tako će na početku biti dostupan po jedan projekt za svaki osnovnoškolski uzrast. Upisi za prvi ciklus projektnih radionica otvoreni su do 6. prosinca, a novi će termini biti dostupni u veljači i travnju, no interes i predbilježbu moguće je izraziti već sada.

Još iz kategorije

Novi startupovi na hrvatskoj sceni

Novi startupovi na hrvatskoj sceni

15.04.2019. komentiraj

U organizaciji Algebra LAB-a održano predstavljanje 11. generacije startupa koji su prošli kroz inkubatorski program Algebra LAB-a. 19 domaćih i regionalnih tehnoloških startupa predstavilo je svoje projekte pred žirijem u kojem su sjedili predstavnici najznačajnijih investicijskih fondova i drugih institucija koje pomažu u razvoju poslovnih projekata.

Održana posljednja postaja Maratona karijera

Održana posljednja postaja Maratona karijera

13.04.2019. komentiraj

Šesta i posljednja postaja Maratona karijera održana je na Filozofskom fakultetu u Osijeku 11. travnja 2019. godine, s početkom u 17:00 sati. Predavanje na temu Od studenta društvenih znanosti do posla u IT-u održao je Antun Matanović, magistar informatologije te mentor u tvrtki Inchoo i nekadašnji atletičar.

5 najčešćih navika loših lidera

5 najčešćih navika loših lidera

08.04.2019. komentiraj

Novoosnovane kompanije onoliko su dobre koliko i ljudi koji ih vode, što je za snažne i sposobne lidere odlično, ali za one ostale baš i ne. Naravno, „oni ostali“ ne moraju ostati takvi jer loše se navike i način vođenja poslovanja mogu promijeniti ukoliko se riješe navika koje ih koče. A ovdje ćemo spomenuti pet najčešćih u loših lidera.