Digitalni projekti za školarce u Algebri

Digitalni projekti za školarce u Algebri

Foto: DepositPhotos

Algebrina Digitalna akademija, program digitalnog obrazovanja djece koji je ove školske godine ušao u treću godinu provedbe, uvodi mogućnost projektnog pohađanja nastave. Na svih 50 lokacija na kojima se provodi djeca mogu sudjelovati u programu po projektnom principu.

Na više od 50 postojećih lokacija na kojima se program provodi, djeca će sada moći pohađati i taj posebni program u trajanju od 16 školskih sati tijekom 2 mjeseca. Projektne radionice Digitalne akademije namijenjene su djeci osnovnoškolske dobi od prvih do osmih razreda i provode se korištenjem najsuvremenije opreme.

Tijekom nastave polaznici će savladati jedan modul, odnosno projekt namijenjen pojedinom uzrastu polaznika, a sudjelovat će u grupama od najviše petnaestoro djece. Takva provedba nastave znači da djeca ne moraju čekati početak novog ciklusa sljedeće školske godine, već se u najzanimljivije i najatraktivnije projekte mogu uključiti praktički odmah.

U sklopu Projektnih radionica, instruktori i predavači Digitalne akademije za djecu su pripremili projekte ovisno o uzrastu. Tako će na početku biti dostupan po jedan projekt za svaki osnovnoškolski uzrast. Upisi za prvi ciklus projektnih radionica otvoreni su do 6. prosinca, a novi će termini biti dostupni u veljači i travnju, no interes i predbilježbu moguće je izraziti već sada.

Još iz kategorije

Learning Disruption naglasio važnost kontinuirane edukacije zaposlenika svih razina i ulaganje u soft skills

Learning Disruption naglasio važnost kontinuirane edukacije zaposlenika svih razina i ulaganje u soft skills

04.07.2019. komentiraj

Renomirani predavači i stručnjaci koji su prenijeli inozemni i hrvatski know how, dinamičan panel o utjecaju učenja na poslovanje i interaktivne radionice obilježile su prvu regionalnu konferenciju o digitalnom učenju u poslovnom okruženju. Learning Disruption 2019 okupila je više od 160 sudionika, a njezin najveći doprinos jest da taj što su se na jednom mjestu uspjeli okupiti gotovo svi ključni profesionalci koji se u organizacijama bave učenjem i razvojem.

Kako se nositi sa stresom

Kako se nositi sa stresom

28.06.2019. komentiraj

Savjeta o tome kako se nositi sa stresom nikad dosta, zato što je izvora koji su odgovorni za stresno stanje sve više u današnje vrijeme. Zato je dobro informirati se, raditi na sebi i u konačnici naučiti kako jedan od najvećih problema modernog doba svesti pod kontrolu ili u potpunosti anulirati.

Kupci na prvom mjestu

Kupci na prvom mjestu

16.06.2019. komentiraj

U studenom ove godine održat će se 10. konferencija SUPERPRODAVAČ te se dodijeliti nagrade najboljima, B2B Superprodavač godine, o čemu smo razgovarali sa Sandrom Mihelčić koja je i pokrenula ovu nagradu i konferenciju.