COTRUGLI Tech Megatrends besplatni webinar: Doznajte sve o edge computingu, blockchainu i AI-ju

COTRUGLI Tech Megatrends besplatni webinar: Doznajte sve o edge computingu, blockchainu i AI-ju

Tehnologija pokreće transformaciju svijeta i način na koji živimo u njemu. Tijekom pandemije, velikom brzinom implementirala se u gotovo sva područja poslovnog i privatnog okruženja i postala ono bez čega više ne možemo. Dok se Industrija 5.0 približava, našu blisku budućnost oblikovat će tehnološki megatrendovi.

Najsuvremeniji tehnološki megatrendovi bit će tema webinara „Tech Megatrends“ kojeg će voditi Bojan Hadžisejdić, direktor i partner tvrtke Nephos i bivši polaznik EMBA programa poslovne škole COTRUGLI, koja je organizator ovog događaja.

Bez obzira na to jeste li tech entuzijast ili se želite bolje upoznati s temama poput: Edge Computing, Responsible AI, Blockchain, Quantum Computing, VR/AR i Cyber Security, ovaj webinar pravo je mjesto za vas!

Sudjelovanjem na webinaru bolje ćete razumjeti utjecaj ovih tehnoloških trendova na organizacije, saznati zašto ih je važno prihvatiti te kako ih najbolje implementirati u vaše poslovanje i time omogućiti inovativne procese i konkurentsku prednost.

Webinar je besplatan, a održat će se u utorak, 15. ožujka 2022. s početkom u 15.00 sati na Zoom platformi. Rezervirajte svoje mjesto.