COTRUGLI Tech Megatrends besplatni webinar: Doznajte sve o edge computingu, blockchainu i AI-ju

COTRUGLI Tech Megatrends besplatni webinar: Doznajte sve o edge computingu, blockchainu i AI-ju

Tehnologija pokreće transformaciju svijeta i način na koji živimo u njemu. Tijekom pandemije, velikom brzinom implementirala se u gotovo sva područja poslovnog i privatnog okruženja i postala ono bez čega više ne možemo. Dok se Industrija 5.0 približava, našu blisku budućnost oblikovat će tehnološki megatrendovi.

Najsuvremeniji tehnološki megatrendovi bit će tema webinara „Tech Megatrends“ kojeg će voditi Bojan Hadžisejdić, direktor i partner tvrtke Nephos i bivši polaznik EMBA programa poslovne škole COTRUGLI, koja je organizator ovog događaja.

Bez obzira na to jeste li tech entuzijast ili se želite bolje upoznati s temama poput: Edge Computing, Responsible AI, Blockchain, Quantum Computing, VR/AR i Cyber Security, ovaj webinar pravo je mjesto za vas!

Sudjelovanjem na webinaru bolje ćete razumjeti utjecaj ovih tehnoloških trendova na organizacije, saznati zašto ih je važno prihvatiti te kako ih najbolje implementirati u vaše poslovanje i time omogućiti inovativne procese i konkurentsku prednost.

Webinar je besplatan, a održat će se u utorak, 15. ožujka 2022. s početkom u 15.00 sati na Zoom platformi. Rezervirajte svoje mjesto.

Još iz kategorije

Konferencija LeaderSHE promiče žensko vodstvo

Konferencija LeaderSHE promiče žensko vodstvo

17.06.2022.

Konferencija LeaderSHE održat će se u četvrtak 30. lipnja 2022. godine u Zagrebu. Riječ je o konferenciji koja okuplja liderice iz poslovnog svijeta, politike i nevladina sektora kako bi se istaknuli njihovi uspjesi te potaknule druge žene da streme liderskim pozicijama.

Rad na daljinu ne utječe na pad produktivnosti

Rad na daljinu ne utječe na pad produktivnosti

14.06.2022.

Rad na daljinu postao je nužnost s pandemijom koronavirusa, ali poslodavci konstantno provjeravaju produktivnost radnika koje nemaju konstantno na oku, iako im brojke sugeriraju da je ona bolja nego u vremenima prije globalne krize. Potvrđuje to kroz istraživanje i A&M, zdravstveno sveučilište iz Teksasa temeljem analize 265 zaposlenih u kompaniji Hurricane Harvey iz Houstona.

Zlatna pravila kod traženja posla

Zlatna pravila kod traženja posla

12.06.2022.

Postoji nekoliko zlatnih pravila kod traženja novog posla, a ona osnovna su provjera životopisa da u njemu ne bi bilo tipfelera ili sličnih grešaka, provjera točne adrese kompanije unutar motivacijskog pisma i dolazak na zakazani razgovor točno na vrijeme. Ali, neke greške teže se izbjegnu i primijete, a mogu učiniti razliku.