BIZIT 2021: Digitalna ofenziva u borbi za korisnike

BIZIT 2021: Digitalna ofenziva u borbi za korisnike

Suština transformacije čiji smo svjedoci i sudionici je bitka za svakog korisnika, što je organizatore konferencije BIZIT motiviralo da upravo centralna tema glasi: „Njegovo veličanstvo Korisnik“. Najveća regionalna biznis konferencija, BIZIT će biti održana 3. i 4. studenog u Beogradu, a za sve zainteresirane sudionike bit će omogućeno i interaktivno on-line sudjelovanje.

Naglo nastupanje i uporno opstajanje pandemijskih uvjeta pod kojima poduzeća obavljaju svoje poslovanje poslužili su kao bespoštedan katalizator promjena, ne samo onih u okviru poslovnog okruženja, već prije svega unutar samih organizacija. Ono što je prije epidemije pomalo ‘akademski’ i polako nazivano digitalnom transformacijom pretvorilo se u nužnost opstanka i konkretne korake usmjerene ka stjecanju i zadržavanju korisnika.

Ako smo nekada dobro poznavali (ili mislili da poznajemo) korisnika, danas uočavamo da se on promjenio – postao je oprezniji, izbirljiviji, racionalniji u trošenju novca i osjetljiviji na to kako se ponašamo prema njemu. Da bi i dalje ostao s nama, naš zadatak je da mu osiguramo vrhunsko korisničko iskustvo. Kako to možemo učiniti i koliko je unaprijeđenje korisničkog iskustva složen skup procesa i poslovnih funkcija, predstavit će više od 50 predavača.

Na ovogodišnjoj dvodnevnoj manifestaciji posjetioci će imati prilike čuti predavanja eminentnih stručnjaka iz područja IT-ja i biznisa, kao što su prof. Miroljub Labus, bivši potpredsjednik vlade Srbije i osnivač Belox Advisory Services, Bojana Lekić, novinar i producent, Dejan Cvetković, Chief Technology Officer, Microsoft Dev Center, Serbia, prof. Aleksandar Kavčić, osnivač Fondacije „Alek Kavčić“ i mnogi drugi.

BIZIT je brend pod kojim PC Press organizira događaje među kojima se ističe godišnja najposjećenija i najznačajnija regionalna biznis i IT konferencija, čija je tema digitalizacija u svim sferama poslovanja. Cilj BIZIT-a je da liderima budućnosti ponudi prave odgovore na njihove dileme vezane za digitalnu transformaciju. Kao najznačajniji i najposjećeniji događaj ovog tipa, BIZIT je među IT stručnjacima i poslovnim ljudima, prepoznat kao centralni poslovno-informatički događaj u regiji.

Pozivamo vas da se priključite! Prijavite se na web stranici bizit.rs i iskoristite popust za registraciju.

Još iz kategorije

Tko je turist budućnosti i kako ga privući na odmor baš u Hrvatsku?

Tko je turist budućnosti i kako ga privući na odmor baš u Hrvatsku?

25.05.2022.

Godišnji odmor u Svemiru danas još uvijek zvuči kao znanstvena fantastika za sve one koji nisu super bogati. No, velika je vjerojatnost da će takva putovanja postati sve učestalija i uobičajenija. Tko su turisti budućnosti, kako će birati lokacije za odmor i što možemo već danas učiniti kako bismo postali poželjna destinacija u budućnosti?

LeverUP Consulting: Dva dana tjedno u uredu, ostalo od kuće

LeverUP Consulting: Dva dana tjedno u uredu, ostalo od kuće

24.05.2022.

Od samih početaka poslovanja u tvrtki LeverUP Consulting prakticiramo hibridni model rada. Organizacija radnog vremena ostaje u rukama samih zaposlenika.

Fokus na iskustvo zaposlenika rezultira većim prihodima

Fokus na iskustvo zaposlenika rezultira većim prihodima

23.05.2022.

Istraživanja su pokazala poveznicu između iskustva zaposlenika (EX) i korisnika (CX), kao i njihov utjecaj na ubrzani rast. Ali, može li se brojkama iskazati koliki točno utjecaj na rast ima povećani fokus na iskustvo zaposlenih?