Algebrin Mini MBA – znanja za junake 4. industrijske revolucije

Algebrin Mini MBA – znanja za junake 4. industrijske revolucije

Foto: DepositPhotos

Novi, dorađeni Algebrin Mini MBA 4IR program kreće uskoro i fokusira se na tehnologije digitalne transformacije poslovanja.

Mini MBA 4. industrijska revolucija jedinstveni je MBA obrazovni program na našem tržištu. Traje 4 mjeseca i u nekih 100 sati nastave pruža uistinu cjelovit uvid u najrazličitije fenomene 4. industrijske revolucije. Uz Early Bird ponudu, upis je sada i 20% povoljniji!

Glavni cilj ovog Mini MBA programa omogućiti je polaznicima što širi uvid u dominantne tehnološke trendove digitalne epohe i ukazati na to kako ih što uspješnije koristiti u svakodnevnom poslovanju. Kroz ovaj sažeti program polaznici u najkraćem potrebnom vremenu stječu osnovna saznanja i razumijevanje fenomena koji uvjetuju naše poslovanje danas, ali i oblikuju ga za vremena koja dolaze.

Naglasak programa je na usklađivanju poslovnih ciljeva s promjenama koje donosi digitalna transformacija, primjenjivost novih tehnologija, planiranje digitalne transformacije kompanija, prepoznavanje talenata koji će taj proces provesti, jačanje inovacijskog razmišljanja i praćenje digitalnih trendova.

Nastava se izvodi kombinacijom predavanja, timskog rješavanja praktičnih zadataka i samostalnog rada, a predavači su uistinu vrhunski tehnološki i poslovni stručnjaci s iskustvima iz gospodarstva. Saznajte više o Mini MBA 4IR programu iskoristite Early Bird ponudu i steknite dragocjeno razumijevanje trendova koji definiraju poslovanje danas.

Još iz kategorije

Sve o DevOpsu na jednom mjestu - 0800-DEVOPS newsletter i podcast

Sve o DevOpsu na jednom mjestu - 0800-DEVOPS newsletter i podcast

30.12.2021.

Ima stvari koje ne možete ispravno protumačiti i u potpunosti iskoristiti dok ne shvatite da imaju više dimenzija. Znanstvenici su se dugo mučili s objašnjavanjem svjetlosti dok nisu uvidjeli da svjetlost ima dualni karakter - u isto vrijeme se ponaša i kao čestica i kao val. Takvih dualizama oko nas ima više nego što mislimo. I često probleme pokušavamo riješiti gledajući samo kroz jednu prizmu te se pritom čudimo zašto nema rezultata.

Što je SWOT analiza?

Što je SWOT analiza?

26.12.2021.

Poslovni plan se na jednostavan način može izvesti korištenjem SWOT analize, alata za strateško planiranje pomoću kojeg organizacije mogu preciznije odrediti snage i slabosti u svom poslovanju, što je pak iznimno bitno na kratke te posebno duge staze.

5 vještina koje vam trebaju kao poduzetniku

5 vještina koje vam trebaju kao poduzetniku

17.12.2021.

Mnogo se priča i piše o uspješnim startupima, ali istina je da ne postoji nikakva tajna ili dobitna formula za uspjeh, postoje samo smjernice koje će pomoći na putu do cilja, no apsolutno ništa ne garantiraju u konačnici jer toliko je faktora koji mogu utjecati na rezultat da ih je teško i pobrojati.