Algebrin Mini MBA – znanja za junake 4. industrijske revolucije

Algebrin Mini MBA – znanja za junake 4. industrijske revolucije

Foto: DepositPhotos

Novi, dorađeni Algebrin Mini MBA 4IR program kreće uskoro i fokusira se na tehnologije digitalne transformacije poslovanja.

Mini MBA 4. industrijska revolucija jedinstveni je MBA obrazovni program na našem tržištu. Traje 4 mjeseca i u nekih 100 sati nastave pruža uistinu cjelovit uvid u najrazličitije fenomene 4. industrijske revolucije. Uz Early Bird ponudu, upis je sada i 20% povoljniji!

Glavni cilj ovog Mini MBA programa omogućiti je polaznicima što širi uvid u dominantne tehnološke trendove digitalne epohe i ukazati na to kako ih što uspješnije koristiti u svakodnevnom poslovanju. Kroz ovaj sažeti program polaznici u najkraćem potrebnom vremenu stječu osnovna saznanja i razumijevanje fenomena koji uvjetuju naše poslovanje danas, ali i oblikuju ga za vremena koja dolaze.

Naglasak programa je na usklađivanju poslovnih ciljeva s promjenama koje donosi digitalna transformacija, primjenjivost novih tehnologija, planiranje digitalne transformacije kompanija, prepoznavanje talenata koji će taj proces provesti, jačanje inovacijskog razmišljanja i praćenje digitalnih trendova.

Nastava se izvodi kombinacijom predavanja, timskog rješavanja praktičnih zadataka i samostalnog rada, a predavači su uistinu vrhunski tehnološki i poslovni stručnjaci s iskustvima iz gospodarstva. Saznajte više o Mini MBA 4IR programu iskoristite Early Bird ponudu i steknite dragocjeno razumijevanje trendova koji definiraju poslovanje danas.

Još iz kategorije

Appleov uredski kompleks vrijedan 5 milijardi dolara nudi važnu lekciju o zadovoljstvu zaposlenika

Appleov uredski kompleks vrijedan 5 milijardi dolara nudi važnu lekciju o zadovoljstvu zaposlenika

10.08.2022.

Steve Jobs imao je san o posebnom Appleovom kompleksu, u kojem će zaposleni moći raditi, živjeti i posvetiti se kompaniji na jedan potpuno drugačiji način. Ideja je bila potaknuti inovativnost, a ostaje za vidjeti hoće li pet milijardi američkih dolara vrijedan Apple Park u tome i uspjeti. No, ono što je uspio jest potvrda da nije potrebno potrošiti bogatstvo da bi zaposleni bili zadovoljni.

Jednakost je povezana s inovacijom i demokratizacijom

Jednakost je povezana s inovacijom i demokratizacijom

26.07.2022.

Nakon dva uspješna izdanja „Škole za ženski leadership u digitalno doba“ održanih u Lisabonu i Nici, Europska leadership akademija ove godine organizirala je Ljetnu školu za ženski leadership u digitalno doba 2022. u Pragu, a jedno od predavanja mladim lidericama održala je i Tamara Tafra, diplomatska savjetnica za kibernetička pitanja, hibridne prijetnje i dezinformacije u Stalnom predstavništvu Republike Hrvatske pri Europskoj uniji.

6 osobina loših lidera

6 osobina loših lidera

04.07.2022.

Što god mislili o pokojnom Steveu Jobsu, nekadašnjem lideru Microsofta Billu Gatesu ili trenutno najbogatijem čovjeku na svijetu Elonu Musku, ne može se negirati njihova sposobnost kreiranja rasta u kompanijama ponajprije zahvaljujući snažnim liderskim osobinama koja posjeduju.