Zagrebačka banka uvodi novu m-zabu

Zagrebačka banka uvodi novu m-zabu

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Klijenti Zagrebačke banke uskoro će na raspolaganju imati novu, moderniju i jednostavniju aplikaciju za mobilno bankarstvo (m-zaba). Nova m-zaba aplikacija dolazi u modernijem dizajnu koje nudi bolje korisničko iskustvo uz zadržavanje svih postojećih funkcionalnosti.

Aplikacija je obogaćena ilustracijama što ju čini atraktivnijom. Korisnici će imati jednostavan prikaz detalja proizvoda i usluga koji će sada biti smješteni na jednome mjestu, ističu u Zagrebačkoj banci i dodaju da odmah po prijavi korisnici će vidjeti stanje svog računa, a kretanje po računima odvija se jednostavnim listanjem.

„Funkcionalnosti poput m-foto plati i Sken u tren bit će objedinjeni jedinstvenom ikonom i dohvatljivi odakle god počinjao proces plaćanja, a plaćanja su podijeljena prema potrebama korisnika. Iskustvo korištenja dodatno je poboljšano mogućnošću ugovaranja trajnog naloga za sve štednje otvorenog tipa, logičnijom navigacijom i korisnim informacijama o tome kako koristiti aplikaciju“, pojašnjavaju u ZABA-i.

Nova m-zaba koja pruža jedinstveni doživljaj i suvremeni dizajn bit će uskoro postupno dostupna klijentima, pojašnjavaju u banci i dodaju da u slučaju da korisnik ima takvu opciju na svom mobilnom uređaju, aplikacija će se automatski ažurirati, a ako ju korisnik sam ažurira,  treba posjetiti odgovarajući Store i ažurirati ju.

„Do preuzimanja nove m-zabe korisnici će moći koristiti postojeću. Kao i do sada, m-zaba je besplatna za korisnike paketa proizvoda, a oni koji ih nemaju prva tri mjeseca moći će ju koristiti bez naknade“, zaključuju u ZABA-i.

Još iz kategorije

Starije generacije skloniji prijaviti cyber kriminal spram milenijalaca i generacije Z

Starije generacije skloniji prijaviti cyber kriminal spram milenijalaca i generacije Z

04.12.2021.

Predrasuda je da starije generacije imaju zadršku prema tehnologiji i da je ne razumiju, ali posljednje istraživanje pokazuje da su odgovorniji i skloniji učenju, posebno ako ih se usporedi s mlađim generacijama.

Zaštita od sofisticiranih softverskih napada

Zaštita od sofisticiranih softverskih napada

03.12.2021.

Prema Gartnerovoj analizi čak 45 posto organizacija diljem svijeta bit će pogođeno cyber napadom do 2025. U jeku napada na SolarWinds, koji je u obilježio 2021. godinu, raste potražnja za stručnjacima i rješenjima za zaštitu softverskog lanca opskrbe. Istaknuti igrač u tom području je ReversingLabs – njihov razvojni centar u Zagrebu gradi najnaprednija rješenja za suzbijanje zlonamjernog softvera (malwarea) i osiguranje softverskog lanca opskrbe.

Neograničena povezanost i zabava za bezbrižne blagdanske trenutke

Neograničena povezanost i zabava za bezbrižne blagdanske trenutke

02.12.2021.

Hrvatski Telekom ovog Božića svim svojim korisnicima donosi prigodne darove uz koje će biti povezani i moći uživati u raznim zabavim sadržajima sa svojim najmilijima. Svim korisnicima mobilnih usluga HT omogućava neograničeni Internet koji korisnici mogu aktivirati već danas kroz Moj Telekom aplikaciju te ga koristiti u razdoblju od 23. prosinca 2021. do 2. siječnja 2022. za sav nacionalni promet unutar RH.