Zaba uvela novu pogodnost za korisnike Mastercard kreditne kartice

Zaba uvela novu pogodnost za korisnike Mastercard kreditne kartice
DepositPhotos

Zagrebačka banka uvela je novu pogodnost za korisnike Individualne Mastercard kreditne kartice zahvaljujući kojoj plaćanje na rate mogu ostvariti i za kupovinu na internetu te na prodajnim mjestima gdje obročna otplata nije dostupna,  u inozemstvu i u Hrvatskoj.

Klijenti putem on-line bankarstva putem mobilne aplikacije (m-zaba) mogu odabrati posebno označene jednokratne transakcije učinjene karticom te ih brzo i jednostavno podijeliti na rate.

Moguće je podijeliti jednokratne transakcije u iznosu od 200 do 4 tisuće kuna koje u m-zaba aplikaciji imaju oznaku „PODJELA NA RATE“, na dvije ili tri rate, ovisno o iznosu, uz naplatu deset kuna naknade po rati.

Na prodajnim mjestima u Hrvatskoj gdje je kupovina na rate moguća, klijenti Zagrebačke banke i dalje mogu nesmetano koristiti sve prednosti obročne otplate. Pri kupnji na tisućama označenih prodajnih mjesta u Hrvatskoj moguće je odabrati otplatu do 36 obroka i to bez kamata i naknada, a obročno je moguće plaćati i pri kupnji na internetu.