YouTube ima Loop funkcionalnost

YouTube ima Loop funkcionalnost
Fotolia

Googleova video sharing platforma YouTube konstantno raste te se mogu kontinuirano primijetiti razne vizualne promjene i dodatne značajke za poboljšanje iskustva gledanja. YouTube je odlučio dodati jednu novu značajku na svojem sučelju web preglednika, a to je sposobnost ponavljanja videa na neodređeno vrijeme.

To se može učiniti pomoću jednostavnog Chrome proširenja ili pomoću posebne web stranice, no uvijek lijepo imati više mogućnosti koje su ugrađene. Da biste omogućili ovu značajku, samo gledajte video i kliknite na njega sekundarnom tipkom te ćete vidjeti izbornik s puno opcija, uključujući Loop funkcionalnost. Odaberite Loop i kada god video završi sa svojim prikazivanjem, ponovno će se automatski uključiti prikaz video materijala.

Također, možete i isključiti Loop opciju. Ova funkcija je korisna iz nekoliko razloga - najviše zbog toga jer vam se može svidjeti neka pjesma a vi je želite neprestano slušati. Ima tu još raznih mogućnosti u vezi Loop primjene, a spominju se i multimedijske umjetničke instalacije u muzejima koje već koriste loop video materijale.

Značajka je dostupna samo na radnoj površini za sada i  trenutno je nepoznato hoće li biti integrirana u mobilnim aplikacijama u bliskoj budućnosti. Iako je već dostupna u većini regija, to još nije potvrdio YouTube.