Vrhunska imena iz ecommerce svijeta stižu u Zagreb na Ecommerce Day 2019.

Vrhunska imena iz ecommerce svijeta stižu u Zagreb na Ecommerce Day 2019.

Do sad u Hrvatskoj neviđena svjetska imena kada je u pitanju online kupovina stižu 17.4.2019. u Zagreb, točnije u Kraš Auditorium.

Riječ je o najvećoj regionalnoj ecommerce konferenciji koja se održava već 5. godinu zaredom u Hrvatskoj, a osim toga na tom događaju održat će se i jedinstvena podjela nagrada za najbolje web trgovce u Hrvatskoj za 2019. godinu.

U Krašu se očekuje više od 300 posjetitelja, što domaćih što stranih, a broj prijavljenih eksponencijalno raste stoga je mjesta u dvorani svakim danom sve manje.

SAZNAJTE ŠTO NAS ČEKA U BUDUĆNOSTI, KAKO POVEĆATI PROMET ZA 300%, TAJNE I TRIKOVE KLJUČNIH ECOMMERCE ASPEKATA UZ TOP PREDAVAČE

Velika imena stižu na velika vrata

Program se sastoji od predavanja TOP stručnjaka iz čitave regije, panela i networkinga. 
Predavači stižu iz različitih dijelova svijeta tako da će svoja znanja i iskustva prenijeti:

  • ravnatelj The Boston Consulting Group  – Jaroslav Snajdr
  • direktor razvoja Hrvatske pošte – Luka Škacan
  • direktor prodaje DPD-a – Tomislav Lažeta
  • direktor marketinga i potpredsjednik upravnog odbora Intersporta – Bartlomiej Behnke
  • komercijalni direktor RTB House (tvrtka koja je prema Financial Times najbrže rastuća tvrtka u Europi u 2019. godini) – Kaspars Drikis
  • direktor brand marketinga i digitalne trgovine za Camper – Vladimir Stanković
  • glavni izvršni direktor Heureka Group, vodeće benchmarking i konzultantske platforme u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini – Tomáš Braverman
  • direktor u LeanPay, MBA– Janko Medja
  • Ivan Kovačević (direktor „Digital shopper“ performance marketing huba agencije Bruketa&Žinić&Grey), Vice Božić (osnivač i direktor digitalne agencije GoAds), Ivica Kruhek (direktor tvrtke Marker – najnagrađivanije domaće eCommerce agencije)vrhunski predavači iz digitalnih agencija iz čitave regije i GDPR stručnjak.

Između ostalog održat će se i panel s govornicima iz: Hrvatske pošte, Mastercarda i Campera.

A tek kada čujete ovo!

Posebno iznenađenje povodom 5. godišnjice održavanja ove konferencije bit će poseban gost iz tvrtke Infobip koja je dobitnik nagrade EY Poduzetnik godine za 2018. godinu. Impresivni podaci govore da ovi Istrijani zapošljavaju više od 1500 ljudi u čak 61 uredu na svim kontinentima i čije usluge koristi 2/3 svjetske populacije. Na tržištu svoju vrijednost broje u više milijardi eura.
Itekako dobar razlog da iz prve ruke čujete što oni imaju za reći, zar ne?

Nemojte propustiti poslušati što kažu, misle i znaju ovi predavači jer Vam nitko drugi ne može dati toliku vrijednost na jednom mjestu.

Najbolja predavanja, govornici koji motiviraju i inspiriraju, velike ideje, iskustva, prakse, networking, najveći performans i dobra hrana sve su to odlični razlozi da dođete na konferenciju Ecommerce Day 2019.
Prijavite se:
Ovdje i vidimo se!

Više o samom događaju, predavačima, ali i programu možete pogledati na našem webu: Ecommere Day 2019.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: Kina je stvorila svoj paralelni online svijet

INFOGRAFIKA: Kina je stvorila svoj paralelni online svijet

20.01.2020. komentiraj

Kina je sveprisutna no za nju ipak vrijede druga pravila i to se posebno može iščitati u online svijetu, gdje ne postoje Google, Facebook ili Amazon, već njihove više nego uspješne kopije, odnosno, zamjene.

Google promjenio izgled rezultata pretraživanja za desktope

Google promjenio izgled rezultata pretraživanja za desktope

20.01.2020. komentiraj

Google je predstavio nadograđeni izgled plaćenih i organskih rezultata pretrage na desktopu i sad podsjećaju više na ono što vidimo u mobilnom okruženju. To znači prvenstveno da se oznaka oglasa “Ad” ističe više no što se prije, baš kao i ikonica web stranice (favicon).

Facebook: Potpuna enkripcija Messengera će trajati godinama

Facebook: Potpuna enkripcija Messengera će trajati godinama

19.01.2020. komentiraj

Osnivač i izvršni direktor (CEO) Facebooka Mark Zuckerberg u ožujku prošle godine obvezao se omogućiti šifriranje s kraja na kraj. Ili, na engleskom, end-to-end enkripciju. Ipak, s razlogom nije naveo kad će ta mogućnost stići jer je svjestan svih poteškoća i sad je jasno da nećemo svjedočiti takvoj situaciji narednih nekoliko godina.