Vivaldi u svoj preglednik uveo ugrađeni e-mail klijent

Vivaldi u svoj preglednik uveo ugrađeni e-mail klijent

Vivaldi je internetski preglednik, kalendar, RSS „feed reader“, a po novome i e-mail klijent. Upravo tako, developeri su integrirali pravi i potpuni e-mail klijent unutar internetskog preglednika, što znači da se korisnici više ne moraju zamarati oko preuzimanja posebne desktop aplikacije.

Ime mu je podosta logično - Vivaldi Mail. A donosi značajke kao IMAP, POP3, Gmail, iCloud i podršku za Outlook. Tu su i labeli, filteri, moćan alat za pretraživanje, jasne oznake o nepročitanoj poruci, kustomizirani prečaci za tipkovnicu, integrirani Feed čitač, integracija s Vivaldi kalendarom i zapravo sve ostalo što svaki e-mail klijent ima.

Izvršni direktor (CEO) Vivaldija, Jon von Tetzchner, navodi da je Vivaldi Mail "oda originalnom, jednostavnom i poudzanom načinu komunikacije.

"Ponekad e-mail može biti kaotičan i neuredan, ali ne i s Vivaldi Mail. On je partner kojeg trebate da bi obavili posao kako treba, a pod time se misli na organiziran i pregledan e-mail, kroz koji se lako navigira", dodao je Van Tetzchner.

Inače, Vivaldi Mail je dostupan od 9. lipnja i sve što treba jest nadopuniti postojeću verziju Vivaldi internetskog preglednika ili ga preuzeti nanovo sa službene web stranice OVDJE.

Ali, treba imati na umu da nakon što se postavi Vivaldi Mail, prije korištenja mora se konfigurirati mail server. Tako nešto nije baš jednostavno, ali ovo su koraci:

1. Settings pa klik na Mail

2. Ispod "Mail Accounts" klik na "+"

3. Klik na Manual Setup

4. Popunite sve potrebne informacije o e-mail računu i potom kliknite "Add Account"

5. Nakon toga možete konfigurirati Vivaldi Mail kako želite, od toga kako će izgledati do toga kako će se "ponašati"

Na ovaj način kreatori Vivaldija žele korisnike zadržati uz sebe što je duže moguće tako što im nude na jednom mjestu sve ono potrebno za svakodnevno obavljanje željenih aktivnosti.

Još iz kategorije

Snažan rast digitalne prodaje karata

Snažan rast digitalne prodaje karata

05.10.2022.

Vrijednost globalne prodaje digitalnih karata dosegnut će 1,4 trilijuna dolara 2027. godine; u odnosu na 768 milijardi dolara u 2022., prema novoj studiji Juniper Researcha. Ovaj rast od 78 posto u sljedećih 5 godina predstavlja snažan oporavak od teškog utjecaja pandemije COVID-19; potaknut stalnim uspjehom beskontaktnog plaćanja.

Održana Šesta eSecurity konferencija 2022

Održana Šesta eSecurity konferencija 2022

05.10.2022.

Šesta međunarodna eSecurity konferencija, u organizaciji Udruženja eSigurnost, održana je u periodu od 27. do 29. rujna 2022. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu. Ovogodišnja konferencija je doniela veliki broj pratećih događanja kao što su hands-on radionica, panel diskusije, zanimljiva predavanja domaćih i stranih predavača i sudjelovanja jednih od najboljih bijelih hakera iz regija

Na portalu e-Građani poboljšane funkcionalnosti na uslugama ePorezna i e-Dnevnik za roditelje

Na portalu e-Građani poboljšane funkcionalnosti na uslugama ePorezna i e-Dnevnik za roditelje

05.10.2022.

Objavljena je nova verzija mobilne aplikacije mPorezna koja omogućava upravljanje ovlaštenjima i dostupna na Google Play Store-u, App Store-u i AppGallery.  Broj jedinstvenih korisnika na portalu e-Građani je blizu 1.7 milijuna, dok ukupni broj prijava prelazi 108 milijuna, što zapravo znači da su toliko puta manje građani išli do nekog šaltera i prikupljali ili donosili razne potvrde i papire.