iCloud servis opet pao

iCloud servis opet pao

Apple-ova iCloud usluga je nedostupna od justros zbog ispada sustava. Iz Apple-a su poručili da problemi utječu na 50% svih iCloud korisnika.

Prema Apple-ovoj web stranici stanja sustava, zastoj utječe na sve aspekte iClouda uključujući Mail, iTunes Match, prijave u korisničke račune te ostale usluge.

Ovo je drugi ispad koji utječu na iCloud i druge Apple online usluge u tjednu. Prošlog četvrtka, još jedan ispad prekinuo je rad iClouda, iTunes Store-a, iOS App Store-a i Mac App Store-a. Ispad je trajao samo nekoliko sati za trgovine i većinu dana za iCloud.

Za razliku od današnjeg ispada, prošlotjedni prekid usluga je utjecao samo na neke korisnike.

Još iz kategorije

Dodijeljene nagrade Web trgovac godine 2019

Dodijeljene nagrade Web trgovac godine 2019

18.04.2019. komentiraj

Na Konferenciji Ecommerce Day 2019. podijeljene su 22 nagrade za izvrsnost u web prodaji. Naziv najboljih web trgovina, prema mišljenju međunarodne stručne komisije, ali i domaćih potrošača su trgovine lafaboo.com i namještaj.hr, prva u kategoriji malih, a druga velikih web trgovina. Kupci su najboljom trgovinom ocijenili specijaliziranu web trgovinu cvjecarnicaljubica.com.

Uber uvodi opciju ostavljanja napojnice putem aplikacije

Uber uvodi opciju ostavljanja napojnice putem aplikacije

17.04.2019. komentiraj

Korisnici Ubera od danas vozačima mogu ostaviti napojnicu i putem aplikacije. Uber tako uvodi novi način nagrađivanja partnera u Hrvatskoj te će uz dosadašnje ocjenjivanje putem zvjezdica, svi korisnici ostavljanjem napojnice unutar aplikacije moći dodatno nagraditi vozača za odličnu uslugu. Ovako nešto moguće je putem Uber aplikacije već je moguće na mnogim drugim tržištima.

Firefox blokira skrivene skripte za rudarenje kriptovaluta

Firefox blokira skrivene skripte za rudarenje kriptovaluta

17.04.2019. komentiraj

Mozilla s najnovijom nadopunom Firefoxa donosi nešto iznimno korisno, mogućnost blokiranja ostavljanja “otisaka” unutar internetskog preglednika tijekom surfanja i blokiranja skripti za rudarenje kriptovaluta. Naime, nijedna od dviju skripti nema značaj za korisnike, što ih u konačnici čini nepotrebnima i poruka koju Mozilla šalje je jasna - korisnici su na prvom mjestu.