iCloud servis opet pao

iCloud servis opet pao

Apple-ova iCloud usluga je nedostupna od justros zbog ispada sustava. Iz Apple-a su poručili da problemi utječu na 50% svih iCloud korisnika.

Prema Apple-ovoj web stranici stanja sustava, zastoj utječe na sve aspekte iClouda uključujući Mail, iTunes Match, prijave u korisničke račune te ostale usluge.

Ovo je drugi ispad koji utječu na iCloud i druge Apple online usluge u tjednu. Prošlog četvrtka, još jedan ispad prekinuo je rad iClouda, iTunes Store-a, iOS App Store-a i Mac App Store-a. Ispad je trajao samo nekoliko sati za trgovine i većinu dana za iCloud.

Za razliku od današnjeg ispada, prošlotjedni prekid usluga je utjecao samo na neke korisnike.

Još iz kategorije

Problemi sa ZABA-inim digitalnim kanalima

Problemi sa ZABA-inim digitalnim kanalima

15.07.2020. komentiraj

Zagrebačka banka imala je jučer u jutarnjim satima problema na svojim digitalnim kanalima i to prije svega kada je riječ o prikazima debitnih i kreditnih kartica. Na izravan upit ICTbusiness.info potvrdili su nastale probleme i pritom napomenuli kako su poteškoće u radu otklonjene u roku od tridesetak minuta.

Hrvatska na vrhu u digitalnim vještinama mladih

Hrvatska na vrhu u digitalnim vještinama mladih

15.07.2020. komentiraj

U 2019. godini četvero od pet mladih (80 posto) u dobi od 16 do 24 godine u Europskoj uniji (EU) imalo je osnovne ili više osnovne digitalne vještine. To je za 24 postotna boda (pp) veći od udjela osoba starih 16 do 74 godine (56 posto), pokazalo je novo Eurostatovo istraživanje.

Sve više oglašivača bojkotira Facebook

Sve više oglašivača bojkotira Facebook

14.07.2020. komentiraj

Facebook se nalazi u sve većim problemima zbog sve više kompanija koje su odlučile bojkotirati tu platformu na minimalno mjesec dana tako što su povukle oglase, ali veliko je pitanje koliko to zapravo šteti gigantu Marka Zuckerberga.