Twitter lansirao Analytics For Twitter Cards

Twitter lansirao Analytics For Twitter Cards

Twitter je lansirao Analytics For Twitter Cards alat, koji bi mogao dati njihovim poslovni korisnicima uvid u ono što bi trebali objaviti na toj društvenoj mreži. Novi alat prikazuje broj prikazivanja, URL klikova, te se putem njega na jednostavan način mogu pratiti favoriti korisnika, retweetovi i praćeni sadržaj. Ako Twitter uspije naučiti poslovne korisnike kako stvoriti bolji sadržaj, usluga će u cijelosti postati više informativna i zanimljiva, te će se moći bolje unovčiti.

Oglašivači i korisnici Twitter kartica će pristup novom analitičkom alatu dobiti u narednih nekoliko dana, dok developeri već sada na dokumentacijskoj stranici mogu provjeriti kako novi alat radi.

Uz prikaz informacija o tweetovima objavljivača, analitički alat prikazuje i cjelokupan utjecaj svih tweetova na stranicu objavljivača. Twitter trenutno testira alat u suradnji s BuzzFeed, NBC News, Time Inc., ESPN, MLB, Flipboard, Etsy, Foursquare i Path servisima, ali će uskoro biti dostupan svima koji se koriste Twitter karticama.

Na vrhu upravljačkog sučelja nalaze se „URL clicks“, „Install attempts“ i „Retweets“ kartice, putem kojih se za odabrano razbolje mogu pratiti podaci o broju postavljenih linkova na Twitter stranicu, te koliko su puta linkovi prikazani i koliko su klikova skupili.

Card Types alat omogućuje usporedbu podataka u odnosu na prosječne Twitter korisnike, te ističe ono što bi bilo najbolje napraviti za tu određenu Twitter stranicu. Analytics For Twitter Cards također pruža statistiku za vlastite tweetove, te daje mogućnost praćenja koliko se tijekom vremena povećao broj sljedbenika.

Još iz kategorije

Alibaba ponovno oborila rekord online prodaje za Singles Day

Alibaba ponovno oborila rekord online prodaje za Singles Day

16.11.2019. komentiraj

Alibaba je na Dan samaca 11.11. uprihodila nevjerojatnih 38,4 milijardi američkih dolara od prodaje putem svoje e-trgovine, ali i uz partnerstva s maloprodajnim i veleprodajnim trgovačkim lancima u Kini. I to sve za samo 24 sata! To je za 7,6 milijardi dolara bolji rezultat nego prošle godine. Ali, krenimo redom...

Addiko Bank osvojila nagradu za najbolju europsku inovaciju bankarskog proizvoda odnosno uslugu

Addiko Bank osvojila nagradu za najbolju europsku inovaciju bankarskog proizvoda odnosno uslugu

16.11.2019. komentiraj

Addiko Virtualna poslovnica proglašena je najboljom europskom bankarskom inovacijom u cijeloj Europi te je Addiko banci na svečanoj ceremoniji u Pragu uručena nagrada 'Retail Banking Europe Awards 2019 - Best Product Innovation'.

Mobilno igranje na 5G mreži

Mobilno igranje na 5G mreži

15.11.2019. komentiraj

U A1 5G Gaming Areni na Reboot InfoGameru  powered by A1 danas je po prvi puta u regiji i među prvima u svijetu, mobilne igre igrati na 5G mreži. Veliko finale četvrte sezone A1 Adria Lige igra se na testnoj A1 5G mreži. Natjecatelji će koristiti Huawei Mate 20X 5G uređaje. Danas je održano finale u dvjema igrama Hearthstone i Clash Royale, a vikend je rezerviran za računalne igre CS:GO i DOTA 2.