Twitter lansirao Analytics For Twitter Cards

Twitter lansirao Analytics For Twitter Cards

Twitter je lansirao Analytics For Twitter Cards alat, koji bi mogao dati njihovim poslovni korisnicima uvid u ono što bi trebali objaviti na toj društvenoj mreži. Novi alat prikazuje broj prikazivanja, URL klikova, te se putem njega na jednostavan način mogu pratiti favoriti korisnika, retweetovi i praćeni sadržaj. Ako Twitter uspije naučiti poslovne korisnike kako stvoriti bolji sadržaj, usluga će u cijelosti postati više informativna i zanimljiva, te će se moći bolje unovčiti.

Oglašivači i korisnici Twitter kartica će pristup novom analitičkom alatu dobiti u narednih nekoliko dana, dok developeri već sada na dokumentacijskoj stranici mogu provjeriti kako novi alat radi.

Uz prikaz informacija o tweetovima objavljivača, analitički alat prikazuje i cjelokupan utjecaj svih tweetova na stranicu objavljivača. Twitter trenutno testira alat u suradnji s BuzzFeed, NBC News, Time Inc., ESPN, MLB, Flipboard, Etsy, Foursquare i Path servisima, ali će uskoro biti dostupan svima koji se koriste Twitter karticama.

Na vrhu upravljačkog sučelja nalaze se „URL clicks“, „Install attempts“ i „Retweets“ kartice, putem kojih se za odabrano razbolje mogu pratiti podaci o broju postavljenih linkova na Twitter stranicu, te koliko su puta linkovi prikazani i koliko su klikova skupili.

Card Types alat omogućuje usporedbu podataka u odnosu na prosječne Twitter korisnike, te ističe ono što bi bilo najbolje napraviti za tu određenu Twitter stranicu. Analytics For Twitter Cards također pruža statistiku za vlastite tweetove, te daje mogućnost praćenja koliko se tijekom vremena povećao broj sljedbenika.

Još iz kategorije

Online učenje je na svom vrhuncu i pokazuje novu budućnost obrazovanja

Online učenje je na svom vrhuncu i pokazuje novu budućnost obrazovanja

31.05.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa utjecala je na razne aspekte naših života i obrazovanje je jedno od njih jer učenici, studenti, nastavnici i profesori morali su se prilagoditi potpuno drugačijem načinu rada, koji bi u konačnici mogao biti podosta revolucionaran za kompletni obrazovni sustav. Na globalnoj razini!

Učenici osnovne škole Popovača virtualno su prešli granicu i predstavili Hrvatsku svojim vršnjacima

Učenici osnovne škole Popovača virtualno su prešli granicu i predstavili Hrvatsku svojim vršnjacima

30.05.2020. komentiraj

Digitalni alati omogućili su učenicima iz cijelog svijeta stjecanja znanja i to online, ali i da virtualno prijeđu nacionalne granice i povežu se s učenicima iz cijelog svijeta. 21. i 22. svibnja putem platforme Microsoft Teams organiziran je online „susret“ 13 škola iz 11 zemalja na međunarodnoj lekciji engleskog jezika. Među njima je bila i Osnovna škola Popovača iz Hrvatske.

Outlook za Windows uskoro dobiva mogućnost cloud e-mail potpisa

Outlook za Windows uskoro dobiva mogućnost cloud e-mail potpisa

29.05.2020. komentiraj

Microsoft u lipnju planira predstaviti nadopunu Outlooka za Windows klijent, koji će dodati mogućnost konfiguracije e-mail potpisa i spremiti ga u cloud radije nego u samu Outlook instalaciju.