Rješenje za sve zaboravne, za sve one koji svoj novac žele staviti pod kontrolu

Rješenje za sve zaboravne, za sve one koji svoj novac žele staviti pod kontrolu

Foto: Depositphotos

Jeste li ikada zaboravili otkazati “free trial” aplikacija koje ste instalirali, pa su vam za iste naplaćene pretplate, gotovo pa smo sigurni da jeste, isto kao što smo i sigurni da ste poželjeli otkazati pretplatu na usluge koje mjesečno plaćate, ali to vam nije pošlo za rukom.

Iako mnogi misle da sve znaju, događa se da ne znate kada se servisi poput Netflixa, Deezera, Spotifyja i Adobea naplaćuju po vašem računu. Ili pak ne znate koju ste karticu upisali na koji servis, na nekim karticama nemate sredstava, neke su postale nevažeće, pa morate unositi nove kartice.

Stoga na tržište stiže Revuto koji omogućuje da sve to imate pod kontrolom. Revuto je jedina “subscription manager” aplikacija s kojom ćete moći odobriti, blokirati ili odgoditi (snoozati) plaćanje pretplate na bilo koji servis u trenutku kada ta pretplata stigne na naplatu.

Aplikacija će biti dostupna za korištenje u drugoj polovici 2020. godine, a samo neke od značajki ovog jedinstvenog servisa bit će sljedeće: u trenutku kad se online servis pokuša naplatiti, Revuto će vam poslati obavijest kako biste mogli odobriti, blokirati ili odgoditi plaćanje na rok koji vam trenutno odgovara. Jedna od značajki bit će i mogućnost korištenja Revuto AI za automatiziranu, točnije, maksimalnu odgodu plaćanja bez suspenzije usluge, zatim, jednostavno dodavanje i razvrstavanje pretplata po kategorijama, kreiranje mjesečnih i godišnjih pragova potrošnje pojedinačno i/ili po kategorijama pretplate, i djelomično ili potpuno dijeljenje troška jedne ili nekoliko odabranih pretplata s drugim korisnicima Revuto aplikacije, poklanjanje pretplata prijateljima i još mnogo toga što vam trenutno ne možemo otkriti.

Kako biste ostvarili rani pristup i pravo na besplatno korištenje aplikacije, sve što trebate napraviti je prijaviti se na https://revuto.com. Prijavom ostvarujete i mogućnost osvajanja nagrade od 10 Revutokena, to jest, kripto-novčića te mogućnost da osvojite dodatne kripto-novčiće preporukom servisa svojim prijateljima.

U slučaju da se putem vašeg “referral linka” prijavi više prijatelja, možete ostvariti mogućnost dobivanja besplatne Revuto debitne kartice, mogućnost besplatnog pristupa Revuto Pro aplikaciji s dodatnim mogućnostima i Revuto Pro debitnu karticu za koju ćete, na prostoru gdje bi inače trebalo pisati vaše ime, imati mogućnost upisati personaliziranu poruku.

Uz sve navedeno, aplikacija i debitna kartica funkcionirat će i kao transakcijski račun za trenutno slanje novca između korisnika po uzoru na već slične postojeće aplikacije i pripadajuće debitne kartice.

“Budući da korisnici već danas plaćaju desetke milijardi eura online pretplata, točnije, u 2019. prema izvještajima TechCruncha potrošeno je 120 milijardi dolara na korištenje aplikacija i online pretplata te će iznos rasti, cilj nam je ponuditi aplikaciju uz koju će korisnici na jednom mjestu i na jednostavan način moći kontrolirati sve svoje pretplate, a u konačnici i sve ostale financije. U doba kada sve više servisa prelazi na model pretplata, u naglom porastu je i broj korisnika kojima takvi servisi u raznim ‘free trial’ i ‘subscription’ opcijama uzimaju novac bez njihove kontrole, pa bi Revuto servis trebao predstavljati i spas za smanjenje njihovih troškova”, ističe direktorica i suosnivačica Revuta Miriam Belar.

Uz Miriam Belar, osnivači Revuta su i Petar Vidaković, Krunoslav Gašpert i Igor Kvrgić. Vidaković je svoje iskustvo u financijskom svijetu stekao radeći kao product manager za Raiffeisen banku, a Gašpert kao sales manager za Erste Card Club. Obojica ističu kako financijski svijet upravo prolazi kroz digitalnu transformaciju pa banke, da bi opstale na tržištu, svoje usluge (naročito novim korisnicima) moraju nuditi putem mobilnih aplikacija, a upravo u tom dijelu vide veliku priliku za sve veći broj fintech kompanija i servise poput Revuta. Kvrgić koji radi kao business intelligence konzultant ističe da je potreba za jedinstvenim servisom koji korisnicima olakšava kontrolu nad svojim pretplatama velika te da taj servis treba biti prilagodljiv budućnosti koja čeka financijski svijet.

Još iz kategorije

Spotify konačno maknuo limit od 10.000 pjesama po korisničkom računu

Spotify konačno maknuo limit od 10.000 pjesama po korisničkom računu

04.06.2020. komentiraj

Glazbeni streaming servis Spotify dozvoljavao je dosad preuzimanje i čuvanje do 10.000 pjesama po korisničkom računu na do pet uređaja, ali taj nelogični limit napokon je podignut u smislu da ga više nema, pretplatnici mogu neometano preuzimati, čuvati i preslagivati pjesme na koje god načine žele. I u količini kojoj žele.

Internet preglednik Brave omogućio kriptirane video pozive

Internet preglednik Brave omogućio kriptirane video pozive

03.06.2020. komentiraj

Brave, internetski preglednik otvorenog koda, čija je značajke blokiranje oglasa prilikom surfanja, kao novost u ponudi ima mogućnost kriptiranih videopoziva. Iako se pandemija koronavirusa primirila pa ova mogućnost dolazi malo prekasno, jasno da će imati vjernu publiku.

Zoom Meeting pretplatnicima nudi jaču enkripciju video poziva

Zoom Meeting pretplatnicima nudi jaču enkripciju video poziva

03.06.2020. komentiraj

Zoom aplikacija za videokonferencijske pozive kritizirana je ponajprije zbog manjka sigurnosti i zbog toga su je brojne organizacije diljem svijeta zabranile, zajedno s kompletnim vladama, što se moglo vidjeti na primjeru američke i njemačke. Ali, to se mijenja!