Revolucionarni tablet Yoga Smart uz Tele2 pokućni internet

Revolucionarni tablet Yoga Smart uz Tele2 pokućni internet

Jednostavno povezivanje i neograničen internet bilo gdje i bilo kada značajke su Tele2 pokućnog interneta, zbog čega je to rješenje mnogim korisnicima postalo jedno od omiljenih za povezivanja s online svijetom.

Pokućni internet omogućava mobilnost i neograničenu slobodu surfanja, a instalacija je jednostavna i praktična. Ruter se jednostavno uključi u struju te se može nositi bilo gdje, bez razmišljanja o kabelima, vremenu potrebnom za spajanje ili traženju bežične mreže. Uz neograničeni internet korisnik doista može uživati u neograničenoj slobodi surfanja gdje god se nalazio.

Uz BEZBROJ GB pokućnog interneta od danas korisnici mogu odabrati i revolucionarni tablet Lenovo Yoga Smart za 1 kunu odmah, a ostatak na rate, te uživati u neograničenom surfanju i vrhunskom audio-vizualnom iskustvu gdje god se njime koristili.

Tablet Yoga Smart jednostavan je i ugodan za upotrebu, a njegov prepoznatljiv, moderan i višefunkcionalan dizajn omogućava postavljanje uređaja u željeni položaj – polegnut, okomit, a moguće ga je i objesiti na željeno mjesto. Tablet Yoga Smart praktičan je i svestran te jednostavan za korištenje. Može se koristiti u različitim položajima i bilo gdje jer ne zahtijeva docking station, stoga može biti praktičan dodatak u kuhinji, uredu ili čak na putovanju.

Uz prednosti jednostavnog rukovanja i modernog dizajna, tablet Yoga Smart pruža iskustvo uživanja u vrhunskom zvuku. Njegovi dvostruki JBL Hi-Fi zvučnici podebljani su pametnim pojačalom i precizno optimiranom opcijom Dolby Atmos®, koja slovi kao jedan od najnaprednijih tehnoloških sustava za reprodukciju višekanalnog zvuka.

Zahvaljujući ugrađenoj usluzi Google Assistant's Ambient Mode i zvučnom dosegu od 360°, korisnik glasovnom naredbom u svojem pametnom domu može tabletom kontrolirati ostale uređaje, upravljati glazbom, pregledavati najvažnije obavijesti i zakazane radnje te pretvoriti svoj tablet u genijalan digitalni fotookvir, i to bilo kada i bilo gdje zahvaljujući pokućnom internetu.

Još iz kategorije

Online trgovina nastavit će rasti nakon krize

Online trgovina nastavit će rasti nakon krize

03.04.2020. komentiraj

Iako je od izbijanja epidemije cjelokupno tržište online kupovine doživjelo ukupan pad sa 84 posto na 48 posto korisnika u Republici Hrvatskoj, došlo je do značajne konverzije kupaca koji prije nisu koristili online kupovinu, pokazalo je istraživanje koje je u ožujku provela komunikacijska agencija EQUESTRIS u suradnji s poslovnim radijom poslovniFM.

Božinović: Izdano više od 192 tisuće propusnica, pozivam sve na odgovorno izdavanje propusnica

Božinović: Izdano više od 192 tisuće propusnica, pozivam sve na odgovorno izdavanje propusnica

03.04.2020. komentiraj

Na današnjoj pressici Kriznog stožera Civilne zaštite RH ministar unutarnjih poslova Davor Božinović istaknuo je kako je u ovom trenutku izdani 192.262 propusnice. Riječ je o zaista velikom broju, a ministar napominje da svi koji izdaju propusnice moraju pritom vrlo odgovorni.

Polovica svih IoT developera već koristi umjetnu inteligenciju

Polovica svih IoT developera već koristi umjetnu inteligenciju

03.04.2020. komentiraj

Internet stvari (IoT) proživljava uzlet u trenucima kad mobilne mreže pete generacije (5G) polako osvajaju svijet, no ono što je zanimljivije u cijeloj priči jest činjenica da developeri IoT aplikacija uvelike već koriste umjetnu inteligenciju u istim tim aplikacijama.