Regica.net prestaje postojati kao zasebna tvrtka

Regica.net prestaje postojati kao zasebna tvrtka

Foto: Shutterstock

Tvrtka Regica.net koja svima nama na tržištu omogućavala registraciju domena kako na domaćem, tako i na europskom i svjetskom tržištu od početka veljače više neće postojati kao zasebna tvrtka. Kako su u dopisu svojim korisnicima najavili od početka veljače očekuje se da će nakon provedbe promjene u nadležnom Trgovačkom sudu i uvedene u sudski registra poslovati kao poseban brand ali dalje putem Iskona u čijem je vlasništvu, dok je Iskon u vlasništvu najjačeg domaćeg telekoma HT-a.

Tvrtku Regica.net kupio je Iskon prije nego li je postao dio HT-a, odnosno preuzet od strane najjačeg domaćeg telekoma. Istu sudbinu doživjela i tvrtka Croadria koja se bavi web hostingom. Kako saznajemo ovaj korak s Regica.net napravljen jer radi lakšeg upravljanja i poslovanja, no za korisnike se ništa neće mijenjati.

Prema podacima Poslovna.hr u prošloj poslovnoj godini, onoj dostupnoj dakle 2017. godini Regica.net imala je nešto više od 3 milijuna kuna prihoda i oko 150 tisuća kuna dobiti.

Još iz kategorije

Hakeri čak 3 mjeseca imali pristup Microsoftovim e-mail servisima

Hakeri čak 3 mjeseca imali pristup Microsoftovim e-mail servisima

19.04.2019. komentiraj

Hakerskim probojima na svim razinama nema kraja, pa tako zapravo i ne čudi objava Microsofta da je sam bio žrtva jednog, čak tri mjeseca u kontinuitetu! Naime, toliko dugo su hakeri imali pristup njegovim e-mail uslugama.

Dodijeljene nagrade Web trgovac godine 2019

Dodijeljene nagrade Web trgovac godine 2019

18.04.2019. komentiraj

Na Konferenciji Ecommerce Day 2019. podijeljene su 22 nagrade za izvrsnost u web prodaji. Naziv najboljih web trgovina, prema mišljenju međunarodne stručne komisije, ali i domaćih potrošača su trgovine lafaboo.com i namještaj.hr, prva u kategoriji malih, a druga velikih web trgovina. Kupci su najboljom trgovinom ocijenili specijaliziranu web trgovinu cvjecarnicaljubica.com.

Uber uvodi opciju ostavljanja napojnice putem aplikacije

Uber uvodi opciju ostavljanja napojnice putem aplikacije

17.04.2019. komentiraj

Korisnici Ubera od danas vozačima mogu ostaviti napojnicu i putem aplikacije. Uber tako uvodi novi način nagrađivanja partnera u Hrvatskoj te će uz dosadašnje ocjenjivanje putem zvjezdica, svi korisnici ostavljanjem napojnice unutar aplikacije moći dodatno nagraditi vozača za odličnu uslugu. Ovako nešto moguće je putem Uber aplikacije već je moguće na mnogim drugim tržištima.