Prijavite se na drugi Job Fair Meetup i druženjem dođite do posla

Prijavite se na drugi Job Fair Meetup i druženjem dođite do posla

Baza životopisa za drugi po redu Job Fair Meetup službeno je otvorena! 55 vrhunskih poduzeća predstavit će se na   Fakultetu elektrotehnike i računarstva ili u Klubu studenata elektrotehnike od 10. do 14. svibnja 2021. godine, stoga prijavite se  već  danas  i  osigurajte  svoje  mjesto!  Saznajte  sve o karijernim  prilikama  u opuštenoj atmosferi putem ležernog umrežavanja i sudjelujte u neformalnog dijeljenju iskustava, ali i stjecanju novih znanja na talkovima, radionicama i panel raspravama. Samo par klikova vas dijeli od početka razvijanja karijere u Hrvatskoj i upoznavanja sa stručnjacima iz industrije.

Prijavite se danas

Registrirajte se putem Job Fair  Meetup internetske stranice i predajte životopis kako biste na svoju adresu e-pošte dobili QR kod koji će volonteri moći skenirati na ulazu u KSET ili na FER kao ulaznicu. Također, taj isti kod će predstavnici poduzeća prilikom upoznavanja moći skenirati kako bi vas jednostavnije pronašli u bazi među ostalim životopisima.

Bez prijava nema ulaza

Sukladno aktivnim epidemiološkim mjerama i ograničenog broja osoba koje mogu biti u zatvorenim prostorima, važno je da nakon prijave odaberete talk, radionicu ili panel  raspravu  na  kojoj  želite  sudjelovati kako  biste rezervirali svoje mjesto. U slučaju viška slobodnih mjesta, moći ćete se priključiti bez rezervacije, ali uz QR kod. Bez obzira dolazite li uživo ili pratite događaj putem prijenosa uživo, trebate predati svoj životopis u bazu koji će i dalje biti vidljiv i dostupan svim poduzećima koja sudjeluju na Job Fair Meetupu.

Dijeli se i nagrada

Kod prijave na Job Fair Meetup možete ispuniti i polje “Prijedlog slogana Job Fair Meetupa” čime se uključujete u nagradni natječaj “Predloži moto i ulovi novi G9 Moto” u kojem možete osvojiti godišnju pretplatu za časopis VIDI i novu Motorolu Moto G9 Power! Detalje nagradnog natječaja možete pročitati u Pravilniku.

Job Fair Meetup će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će vrijediti u periodu organizacije događaja.

Još iz kategorije

Predstavljena web aplikacija za informiranje građana o kakvoći zraka

Predstavljena web aplikacija za informiranje građana o kakvoći zraka

11.05.2021.

U protekla dva desetljeća gradska vlast uvodila je digitalne tehnologije samo po inerciji, od čega je najviše koristi imala upravo zatvorena, netransparentna i neučinkovita vlast – nekorištenje novih tehnologija pomoglo joj je da ostane upravo takva.

Ima mjesta i za nove tehnologije poput onih na rubu mreže

Ima mjesta i za nove tehnologije poput onih na rubu mreže

11.05.2021.

Događaji koji su obilježili 2020. godinu dodatno potvrđuju status tehnologije kao najvažnijeg alata u svijetu digitalne ili online edukacije. Možda na prvi pogled to ne izgleda tako, no tehnologija na rubu mreže (edge computing) tehnologija je koja će neizbježno uskočiti i popuniti rastuću potražnju za neprekidnom dostupnošću svih potrebnih informatičkih alata, potrebu za stalnom povezanošću s internetom i kontinuitetom poslovanja.

Live streaming gaminga nastavlja s ekspresnim rastom

Live streaming gaminga nastavlja s ekspresnim rastom

11.05.2021.

Videoigre su doživjele procvat tijekom pandemije koronavirusa jer su ljudi provodili više vremena u svojim kućama pa im je trebala razonoda. To se vidi prema brojkama koje pokazuju koliko se gledalo igre prvom kvartalu ove godine, a to je “preliveno” iz prošle.