Počeo online sajam poslova Sezonac.hr

Počeo online sajam poslova Sezonac.hr

Foto: Antonio Jularić

Za sve posjetitelje koji žele istraživati nove poslovne prilike za sebe, bilo da traže sezonski ili stalni posao  započeo je online sajam poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr .

Sezonac.hr organizira vodeći hrvatski portal za zapošljavanje, MojPosao.net, a otvoren je za sve posjetitelje 24 sata tijekom svih 10 dana koliko ukupno traje sajam, od 24. siječnja do 02. veljače. Može mu se pristupiti putem svih uređaja (računala, tableta, mobitela) na web adresi www.sezonac.hr

Raznovrsna ponuda poslova: od pomoćnog osoblja do voditelja ugostiteljskog objekta

Na sajmu je oglašeno više od 200 natječaja za posao. Konobari, prodavači, kuhari, vozači, spasioci, wellness terapeuti, vrtlari, edukator - trener, voditelj ugostiteljskih objekata samo su neki od primjera raznovrsne ponude oglasa za posao u sezoni, a cjelokupnu ponudu poslova možete vidjeti ovdje.

Radi lakšeg pretraživanja, poslovi su podijeljeni u četiri kategorije 'Recepcija, domaćinstvo i administracija', 'Hrana&piće, spa, animacija i zabava', 'Održavanja, sigurnost i proizvodnja' te 'Prodaja, skladištenje i logistika'.

Radne pozicije objavljene na Sezonac.hr sajmu uglavnom se odnose na rad tijekom sezone 2023. godine, no velik broj njih podrazumijeva i mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone.

Proces prijave za poslove je jednostavan te ne zahtijeva registraciju.

Ove godine na sajmu je otvorena i nova rubrika „događanja“ u kojoj se mogu pronaći korisni savjeti vezani za lakši pronalazak posla te više informacija o istaknutim poslodavcima koje će kandidatima pomoći u prijavi za poslove i da se istaknu među konkurencijom.

Istražite štandove i stupite u kontakt s istaknutim poslodavcima

Raznovrsnu ponudu poslova ove godine na sajmu donosi 37 uspješnih tvrtki na čijim virtualnim štandovima posjetitelji mogu pronaći i sve potrebne informacije o radnim uvjetima, iskustva zaposlenika, galeriju fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja te ostale bitne informacije. Sajam nudi i opciju da zainteresirani kandidati stupe u kontakt s tvrtkama putem chata kako bi dobili odgovore na sva pitanja vezana uz zaposlenje kod određenog poslodavca.

Još iz kategorije

Produljen kasni prijavni rok natjecanja MIXX Awards Croatia do 13. veljače

Produljen kasni prijavni rok natjecanja MIXX Awards Croatia do 13. veljače

03.02.2023.

Ako se još niste okušali na natjecanju koje već trinaestu godinu u Hrvatskoj nagrađuje najbolje digitalne kampanje te alate/platforme u području tržišnih komunikacija – krajnje je vrijeme da to učinite!

SAD hoće „pocjepati“ Google, ali oni tvrde da je riječ o starim slučajevima

SAD hoće „pocjepati“ Google, ali oni tvrde da je riječ o starim slučajevima

31.01.2023.

Google pokušava objasniti da posljednji napadi Američkog ministarstva pravosuđa i pokušaji da se kompanija podijeli na nekoliko različitih segmenata poslovanja, kako bi se spriječila monopolizacija tržišta digitalnog oglašavanja zapravo nisu ispravni.

Zbog EU pravila Google uvodi nove promjene

Zbog EU pravila Google uvodi nove promjene

31.01.2023.

Kako bi dodatno uskladio svoju praksu sa zakonima EU-a, uglavnom u pogledu nedostatka transparentnosti i jasnih informacija za potrošače, Google se obvezao uvesti promjene u nekoliko svojih proizvoda i usluga. Nakon dijaloga započetog 2021. s Mrežom za suradnju u zaštiti potrošača (CPC), kojom koordinira Europska komisija, a koju vode nizozemska uprava za potrošače i tržišta i belgijska Glavna uprava za gospodarsku inspekciju,