Platforma za upravljanje influencerima

Platforma za upravljanje influencerima

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Webfluential global otvorio je u ured u Zagrebu, a kako bi olakšao brendovima i agencijama olakšao angažman influencera, vođenje influencer kampanja te im omogućio praćenje rezultata i marketinških investicija u ovom kanalu komunikacije.

Jedna od najvećih vrijednost za svaku tvrtku i agenciju koje surađuje s influencerima je digitalni clipping, odnosno analiza praćenja objava na društvenim mrežama. Danas influenceri dostavljanju printscreen rezultata i šalju ih klijentu ili agenciji, a oni ponovo ubacuju rezultate u Excel tablice ili PowerPoint prezentacije. Webfluential eliminira jako puno pješačkog rada, prepisivanja, mailova i kreiranja prezentacija.

„Misija nam je tržištu ponuditi sofisticiranu tehnologiju i alat kojom će vođenje influencer kampanja konačno biti jednostavno i mjerljivo. Svaka tvrtka ili agencija koja koristi influencere u svojim kampanjama trebala bi koristiti ovaj alat jer im daje kontrolu nad cijelim procesom – za to postoji mogućnost „self-servinga“ ili može angažirati lokalnog Webfluentialovog partnera. Korištenje alata izuzetno je intuitivno i jednostavno, a ova platforma ima sve što je potrebno na jednom mjestu za uspješno upravljanje i mjerenje kampanja. Webfluential tim stoji na raspolaganju za sve upite i prezentacije i edukacije“, rekla je Lana Bedeković Rosandić, direktorica tvrtke Webfluential koja je partner kompanije Webfluential Global  i vlasnica franšize za Hrvatsku.

Influencer marketing postao je esencijalni dio komunikacijske strategije te raste eksponencijalno. Svi oni koji su se susreli s influencer marketingom, znaju da je rascjep između potreba klijenata za alatom koji će im pomoći u razumijevanju i evaluaciji istog i onoga kako influencer marketing u praksi funkcionira izuzetno velik, a sam proces frustrirajuć za obje strane.

Brendovi i agencije očajnički trebaju rješenje za vremenski i budžetski zahtjevan te spekulativan proces angažiranja influencera i provođenja kampanja na društvenim mrežama kroz njihove kanale. U cijelom tom procesu, od postavljanja ciljeva kampanje pa do evaluacije rezultata, postoji potreba za alatom i tehnološkim rješenjem pomoću kojeg bi se upravljalo cijelim procesom.

„Trendovi pokazuju kako ulazimo u doba mikro i nano influencera, a oni sami zbog manjeg broja followera možda još zapravo nisu ni svjesni da su i oni influenceri i ne znaju pokucati na vrata brendova ili agencija. Ili oni ne znaju kako doći do njih“, pojašnjava Lana Bedeković Rosandić.

Webfluential je iznimno lako koristiti i u svega nekoliko klikova daje točne i detaljne rezultate kampanja, radi analitiku, izvozi podatke i izrađuje prezentacije, ističe Lana Bedeković Rosandić  i dodaje da za jednog, 5 ili 100 influencera, svejedno je – detaljan izvještaj sa svim razrađenim metrikama reach, impressions, engagement koji je dostupan odmah i u realnom vremenu.

„Izuzetno smo sretni što možemo objaviti ovu partnersku suradnju kojom ćemo i  u Hrvatskoj brendovima, agencijama i influencerima omogućiti lakše povezivanje i kolaboraciju te smislene influencer marketinške kampanje za njihovo poslovanje. Hrvatski influenceri sada se mogu pridružiti globalnoj potražnji za influencerima, a  lokalni brendovi mogu se preko Webfluential platforme povezati s više od 1.6 miliona ljudi.,“ izjavio je Ruan Silbernan, CEO Webfluentiala.

Još iz kategorije

Bolt pokreće uslugu dostave među korisnicima u 6 gradova

Bolt pokreće uslugu dostave među korisnicima u 6 gradova

02.04.2020. komentiraj

Bolt od danas u Hrvatskoj pokreće uslugu dostave u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru te Dubrovniku. Korištenjem Boltove postojeće aplikacije, opcija dostave nudi priliku privatnim i poslovnim korisnicima da u periodu ograničene mogućnosti kretanja pošalju što trebaju svojim prijateljima, obitelji ili poslovnim kolegama i suradnicima.

VAŽNO: Ulazak u sustav e-propusnica kroz sustav e-Građani isključivo uz osobnu vjerodajnicu

VAŽNO: Ulazak u sustav e-propusnica kroz sustav e-Građani isključivo uz osobnu vjerodajnicu

02.04.2020. komentiraj

Kako je jutros profunkcionirao sustav e-Propusnice o kojem smo već pisali, ali ga i isprobali treba pojasniti neke stvari kako se ulogirati u sustav. Dakle ulogiravanje u sustav je isključivo uz korištenje osobnog certifikata odnosno osobne vjerodajnice uz korištenje nekog primjerice tokena neke od banaka.

Zagrebački potres osjetio se i na internetu

Zagrebački potres osjetio se i na internetu

02.04.2020. komentiraj

Razorni potres magnitude 5.4, koji je zadesio Zagreb i okolicu 22. ožujka 2020. godine, ostavio je posljedice i na Internetu u Republici Hrvatskoj.