Otvorene prijave za Web Retailer Award 2022

Otvorene prijave za Web Retailer Award 2022

Iako je pred vratima ljetno zatišje rezervirano za punjenje baterija za nove poslovne i životne uspjehe, svi zainteresirani web trgovci će se obradovati informaciji da su prijave za Web Retailer Award 2022, najveće natjecanje web trgovina u regiji – otvorene!

S tradicijom dužom od desetljeća, Web Retailer Award koje organiziraju platforme za usporednu kupovinu u regiji – Jeftinije.hr, Ceneje.si i Idealno.rs (dio Heureka Grupe), namijenjeno je svim web trgovinama koje posluju u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Vrijedna je to prilika za velike i male web trgovce koji sudjelovanjem dobivaju mogućnost predstaviti se javnosti i odmjeriti snage s konkurencijom. Sve prijavljene web trgovine prolaze kroz nekoliko krugova natjecanja tijekom kojih ih ocjenjuju potrošači (njihovi kupci) i velika komisija stručnjaka koji su u svom poslovanju posvećeni pitanjima vezanim uz ecommerce industriju.

Svaka će prijavljena web trgovina, neovisno o svom plasmanu, na samom kraju natjecanja dobiti besplatno izvješće i vrijedne povratne informacije o svom poslovanju. Dodatna motivacija za prijavu je i velika medijska eksponiranost i vidljivost u cijeloj regiji, ali i na svim relevantnim ecommerce portalima u Europi. Tijekom procesa ocjenjivanja, prijavljene web trgovine upoznaju se s novim trendovima u području online poslovanja, a jačanje povjerenja postojećih kupaca kao i privlačenje novih, neke su od najčešće spominjanih prednosti sudjelovanja.

Organizator svake godine natjecanje nastoji prilagoditi aktualnim trendovima i potrebama ecommerce tržišta. Ove su se godine odlučili proširiti popis nagrada pa se za osim već poznate i etablirane nagrade, web trgovine mogu prijaviti i za:

  • best loyalty program
  • best crossborder shop
  • best customer care
  • best payment experience
  • best app of the year
  • best delivery experience i
  • best inspirational leader.

Nakon nekoliko turbulentnih godina za nama, ove godine računaju na susret svih natjecatelja. Dodjelu nagrada Web Retailer Award 2022 pratit će Ecommerce Jam konferencija, 10. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu. Svim će sudionicima osigurati pravi ecommerce jam s vrhunskim predavačima iz uspješnih kompanija: NIKE, Google, Zalando, Coca-Cola, Foreo, Nordeus i drugi. Sjajnim programom i sadržajem predavanja, vrhunskim imenima iz industrije i promicanjem trendova, Jeftinije.hr je ove godine nadmašio i vlastita očekivanja.

Vrhunac konferencije bit će dodjela Web Retailer Award 2022 nagrada najuspješnijim web trgovinama i koncert zanimljivog slovenskog dua De Liri. Večernji program rezerviran je za networking uz DJ Jurkija. U svakom slučaju očekuju nas sjajna predavanja, networking i zabava!

Ako ste na bilo koji način povezani s ecommerce industrijom, oglašavanjem i digitalnim marketingom prijavite svoj web shop na Web Retailer Award 2022, a sebe i kolege na Ecommerce Jam konferenciju i rezervirajte svoje mjesto 10. studenog u Tvornici kulture!

Još iz kategorije

Najtraženiji pojmovi u Hrvatskoj na tražilici Google u 2022. godini

Najtraženiji pojmovi u Hrvatskoj na tražilici Google u 2022. godini

09.12.2022.

Na temelju pretraživanja tijekom 2022. godine, Google je objavio listu najtraženijih pojmova te donosi jedinstveni uvid u najpopularnije trendove. Invazija Rusije na Ukrajinu koja je započela u veljači 2022. izazvala je niz negativnih posljedica na globalnoj razini, a posebno je snažno utjecala na tržišta energije i hrane.

Amazon Prime Video preuzeo prvo mjesto od Netflixa

Amazon Prime Video preuzeo prvo mjesto od Netflixa

09.12.2022.

Parks Associates objavio je svoj ažurirani popis 10 najboljih američkih pretplatničkih over-the-top (OTT) video usluga, na temelju procijenjenog broja pretplatnika do rujna 2022. iz tvrtke OTT Video Market Tracke. Istraživačka tvrtka tako je analizirala tržište i pokazala da 83 posto širokopojasnih kućanstava ima barem jednu OTT uslugu, a 23 posto prihvaća devet ili više pretplata.

Microsoft i LinkedIn predstavili program za stjecanje digitalnih vještina kojim se planira obuhvatiti 10 milijuna ljudi

Microsoft i LinkedIn predstavili program za stjecanje digitalnih vještina kojim se planira obuhvatiti 10 milijuna ljudi

05.12.2022.

Microsoft i LinkedIn predstavili su sljedeće korake u programu Vještine za posao (Skills for Jobs), koji uključuju besplatan pristup do 350 novih tečajeva i šest novih certifikata za šest najtraženijih poslova (Career Essentials) u digitalnom gospodarstvu.