Odlična inicijativa – Zdravo za gotovo dostava

Odlična inicijativa – Zdravo za gotovo dostava

Katalog proizvoda malih i obiteljskih proizvođača moguće je pronaći na novoj Facebook grupi koja omogućuje dostavu hrane na kućni prag uz poštivanje svih mjera stožera i zaštite u krizi izazvanoj korona virusom.

„Svaki ćemo vam dan trajanja karantene pokazati što se može naručiti kroz objave na Facebooku i dnevno osvježeni katalog u obliku Excel tablice. Paket stiže na vašu adresu najkasnije prekosutra. Nazvat ćemo vas i neposredno prije dostave, za svaki slučaj, iako znamo da ste doma“, ističu iz inicijative Zdravo za gotovo dostava.

Nadalje napominju kako su svjesni da je period karantene koji slijedi kritičan i žele dati svoj doprinos, a to je olakšati Zagrepčanima minimiziranje kontakata i omogućiti najsigurniju nabavu domaćih namirnica i proizvoda. Ujedno želimo pomoći spasiti desetke proizvodnih radnih mjesta u trenutku kada su restorani i tržnice zatvoreni, pojašnjavaju iz Zdravo za gotovo dostave.

„Nemamo sve proizvode koje ste navikli kupovati, ali imamo sve najtraženije artikle članova naše neformalne udruge, u kojoj su Mini mljekara Veronika, Zdravo za gotovo rajčice, Velis jabuke, Agropošta sirupi, Meso Bermes, kruh iz Korice, Soyarnica s veganskim proizvodima, Aurelia tjestenine, a možete naručiti i svježe voće i povrće pa čak i Kraševu Domaćicu“, ističu iz inicijative.

Uz sve to ističu kako će se brinuti o narudžbi, a još i više o dezinfekciji i sterilnosti skladišta, vozila i zaštitnoj opremi dostavljača.

Još iz kategorije

HT produžio ugovor s United Mediom

HT produžio ugovor s United Mediom

23.07.2021.

Hrvatski Telekom svojim korisnicima uvijek pruža najkvalitetniji sadržaj s ciljem osiguranja najboljeg korisničkog iskustva, pohvalili su se iz najjačeg domaćeg telekoma HT-a. Sukladno tome, uz ranije produženu suradnju s Arena Sportom produljen je ugovor o suradnji s United Mediom (UM) čime sportski, informativni i zabavni kanali UM-a nastavljaju biti u MAXtv ponudi tijekom sljedećih 13 mjeseci. Odnosi se to i na N1 televiziju, pojašnjavaju iz HT-a.

YouTube dosegao 34,6 milijardi mjesečnih posjeta, više nego Facebook i Twitter zajedno

YouTube dosegao 34,6 milijardi mjesečnih posjeta, više nego Facebook i Twitter zajedno

23.07.2021.

Google se može pohvaliti novim uspjehom, njegov YouTube ima više posjeta na mjesečnoj razini no Facebook. Riječ je o 34,6 milijardi u odnosu na 22,4 milijarde i to se odvilo kroz svibanj ove godine.

Mala i srednja poduzeća najčešće su žrtve phishing napada u Europi

Mala i srednja poduzeća najčešće su žrtve phishing napada u Europi

22.07.2021.

Mala i srednja poduzeća (SMEs) u Europi najpoželjnija su meta za hakere tijekom pandemije koronavirusa, a najuspješnija metoda kojom se služe jest phishing, zatim slijede web bazirani napadi.