Odlična inicijativa – Zdravo za gotovo dostava

Odlična inicijativa – Zdravo za gotovo dostava

Katalog proizvoda malih i obiteljskih proizvođača moguće je pronaći na novoj Facebook grupi koja omogućuje dostavu hrane na kućni prag uz poštivanje svih mjera stožera i zaštite u krizi izazvanoj korona virusom.

„Svaki ćemo vam dan trajanja karantene pokazati što se može naručiti kroz objave na Facebooku i dnevno osvježeni katalog u obliku Excel tablice. Paket stiže na vašu adresu najkasnije prekosutra. Nazvat ćemo vas i neposredno prije dostave, za svaki slučaj, iako znamo da ste doma“, ističu iz inicijative Zdravo za gotovo dostava.

Nadalje napominju kako su svjesni da je period karantene koji slijedi kritičan i žele dati svoj doprinos, a to je olakšati Zagrepčanima minimiziranje kontakata i omogućiti najsigurniju nabavu domaćih namirnica i proizvoda. Ujedno želimo pomoći spasiti desetke proizvodnih radnih mjesta u trenutku kada su restorani i tržnice zatvoreni, pojašnjavaju iz Zdravo za gotovo dostave.

„Nemamo sve proizvode koje ste navikli kupovati, ali imamo sve najtraženije artikle članova naše neformalne udruge, u kojoj su Mini mljekara Veronika, Zdravo za gotovo rajčice, Velis jabuke, Agropošta sirupi, Meso Bermes, kruh iz Korice, Soyarnica s veganskim proizvodima, Aurelia tjestenine, a možete naručiti i svježe voće i povrće pa čak i Kraševu Domaćicu“, ističu iz inicijative.

Uz sve to ističu kako će se brinuti o narudžbi, a još i više o dezinfekciji i sterilnosti skladišta, vozila i zaštitnoj opremi dostavljača.

Još iz kategorije

Google Duo podigao grupni video limit na 12 ljudi

Google Duo podigao grupni video limit na 12 ljudi

05.04.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa zadržala je oko dvije milijarde ljudi diljem svijeta u njihovim domovima, zbog čega se ponajviše okreću internetu da bi se informirali, zabavili te ostali u kontaktu s bližnjima, prijateljima, kolegama... Upravo zato se Google za Duo uslugu odlučio povećati limit u grupnim porukama.

Složen sustav e-Propusnica podignut u samo nekoliko dana

Složen sustav e-Propusnica podignut u samo nekoliko dana

04.04.2020. komentiraj

Jedna od usluga države e-Propusnice nastala je u samo nekoliko dana i profunkcionirala u ranim jutarnjim satima 2. travnja ove godine. Prema najnovijim podacima koji su izneseni danas u 14 sati na pressici stožera Civilne zaštite izdano je 382.191 e-Propusnica i dosad je odbijeno 9.625 zahtjeva za e-Propusnicama.

Broj e-Propusnica dosegao 370 tisuća

Broj e-Propusnica dosegao 370 tisuća

04.04.2020. komentiraj

Najnovije brojke govore kako je dosad izdano oko 370 tisuća propusnica što je zaista iznimno velik broj. Jučer je, kako smo objavili ministar unutarnjih poslova u 14 sati istaknuo da je broj propusnica 192.262. U večernjim satima ministar uprave Ivan Malenica da e-propusnica izdano više od 306 tisuća. Ministar uprave Malenica tada je potvrdio kako je odbijeno čak 7 tisuća zahtjeva.