Tenderi

Novi dizajn i funkcionalnosti za lakše snalaženje u javnim nabavama

Novi dizajn i funkcionalnosti za lakše snalaženje u javnim nabavama

Snalaženje u javnim nabavama nije nimalo jednostavno, pretraživanje, praćenje i sve što ide uz to, a Tenderi.hr pokušavaju novim dizajnom i funkcionalnostima to dodatno poboljšati, ističe za ICTbusiness.info Kristina Kos Maričić menadžerica tvrtke Tenderi za Hrvatsku.

Prema njezinim riječima informacije bitne za svako poslovanje, dostavljene klijentima na vrijeme i na način koji podržava  njihov proces donošenja odluka tako da uštede svoje dragocjeno vrijeme te da ih to stavi ispred njihovih konkurenata.

“Tenderi.hr je pokrenut 2004. kao dio Tender Service Grupe, vodećeg pružatelja usluga informacija o natječajima u Europi i Latinskoj Americi. S više od 250 zaposlenika, svakodnevno pomažemo desecima tisuća tvrtki da pronađu i osvoje nove mogućnosti za javne ugovore, pojašnjava Kristina Kos Maričić.

Uz postojeće funkcionalnosti koje su poboljšane tu su i neke nove. Sve što se nudi pojednostavljuje snalaženje u svakodnevnim objavama, dodacima uz objave i nudi se profili pretrage po mjeri,  napredni alat  za pretragu, bolji pregled zahvaljujući osobnoj nadzornoj ploči, značajke tijeka rada nadmetanja za organiziranje procesa sudjelovanja.

Omogućeno je upravljanje tenderima bilo preko e-mal, desktopa ili mobilnog telefona. Od novih usluga tu je nova usluga „Business Intelligence“ odnosno stjecanje uvida u obrasce nabave naručitelja, upoznavanje konkurenata i njihov pristup nadmetanju, prepoznavanje svojih ciljeva prodaje, praćenje tržišnih trendova i kretanje cijena.

Tu je i “Tender Report Service“ koje donosi Izvješća o tenderima, konkurenciji i cijenama, izvješća o tenderu po narudžbi, izrađena od strane naših stručnjaka za natječaje, izvješća s arhivskim podacima od 2004. godine, tekuća izvješća kao sažetak upravljanja ili alat za kontrolu.