Nova online platforma za TV profesionalce kreće u kolovozu

Nova online platforma za TV profesionalce kreće u kolovozu

Foto: Shutterstock

Nova online platforma za profesionalce iz TV industrije, NEM Network, kreće s aktivnostima 19. kolovoza 2020. godine. Online ekstenzija omiljenih NEM-a Dubrovnik i NEM-a Zagreb osmišljena je kao njihovo virtualno izdanje koje obuhvaća sve postojeće elemente događanja i zadovoljava interese svih aktera TV industrije. Kao i na NEM događanjima, na NEM Network platformi moći će se čuti rasprave, ali i razgovarati s vodećim stručnjacima o najnovijim trendovima u TV industriji, družiti se s potencijalnim poslovnim partnerima, prezentirati tvrtku ili proizvode ciljanoj skupini i gledati najnovije sadržaje na ekskluzivnim screeninzima.

Paneli, prezentacije, intervjui i screeninzi bit će dostupni za on-demand gledanje bilo kada i bilo gdje. U sklopu NEM Networka organizirat će se i rasprave o recentnim temama vezanima uz TV industriju te networking kroz sastanke, razgovor i interakciju među korisnicima platforme. Posebne tematske grupe bit će fokusirane na produkciju, distribuciju, tehnološka rješenja za TV industriju i brojne druge relevantne i korisne teme. U tim grupama, pretplatnici će moći predstaviti svoje ideje i stavove ili pokrenuti raspravu o temi koja ih zanima te odmah dobiti povratnu informaciju. Još jedna posebnost platforme bit će i newsfeed, poseban kanal u kojemu će se objavljivati ključne informacije i članci iz vodećih medija koji se bave TV industrijom.

Zajednica TV profesionalaca dostupna bilo kada i bilo gdje

Glavni motiv za pokretanje ovog projekta, ističu iz NEM tima, nedavna su događanja uslijed pojave koronavirusa i potrebe za okupljanjem i sklapanjem poslova koje ne ovisi o prilikama u svijetu.

„2020. godina natjerala nas je da razmišljamo izvan okvira eventa pa smo odlučili stvoriti mjesto na kojemu se novim poslovnim prilikama, ključnim i zanimljivim informacijama može pristupiti bilo kada i bilo gdje. Jedva čekamo lansiranje našeg trećeg NEM projekta.“ rekla je Sanja Božić-Ljubičić, vlasnica tvrtke Mediavisiona, full service agencije koja organizira NEM događanja i specijalizirana je za marketing, akvizicijske i distributerske usluge u TV industriji.

Cilj NEM Network online platforme je stvoriti zajednicu TV profesionalaca i kompanija koji su uključeni u kreativne, tehnološke i poslovne procese u TV industriji s fokusom na CEE regiju i europsko tržite. Na jednom mjestu će se tako okupiti svi željni novih kontakata, zanimljivih sadržaja i relevantnih informacija: predstavnici Pay TV kanala, nacionalnih televizija, on demand usluga, produkcija, telekom operatora, tehnoloških kompanija i brojni drugi akteri TV industrije.

Još iz kategorije

HT produžio ugovor s United Mediom

HT produžio ugovor s United Mediom

23.07.2021.

Hrvatski Telekom svojim korisnicima uvijek pruža najkvalitetniji sadržaj s ciljem osiguranja najboljeg korisničkog iskustva, pohvalili su se iz najjačeg domaćeg telekoma HT-a. Sukladno tome, uz ranije produženu suradnju s Arena Sportom produljen je ugovor o suradnji s United Mediom (UM) čime sportski, informativni i zabavni kanali UM-a nastavljaju biti u MAXtv ponudi tijekom sljedećih 13 mjeseci. Odnosi se to i na N1 televiziju, pojašnjavaju iz HT-a.

YouTube dosegao 34,6 milijardi mjesečnih posjeta, više nego Facebook i Twitter zajedno

YouTube dosegao 34,6 milijardi mjesečnih posjeta, više nego Facebook i Twitter zajedno

23.07.2021.

Google se može pohvaliti novim uspjehom, njegov YouTube ima više posjeta na mjesečnoj razini no Facebook. Riječ je o 34,6 milijardi u odnosu na 22,4 milijarde i to se odvilo kroz svibanj ove godine.

Mala i srednja poduzeća najčešće su žrtve phishing napada u Europi

Mala i srednja poduzeća najčešće su žrtve phishing napada u Europi

22.07.2021.

Mala i srednja poduzeća (SMEs) u Europi najpoželjnija su meta za hakere tijekom pandemije koronavirusa, a najuspješnija metoda kojom se služe jest phishing, zatim slijede web bazirani napadi.