Napokon stiže Disney+

Napokon stiže Disney+

Foto: DepositPhotos

Pretplatnici će imati pristup najpoznatijim naslovima iz Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i Stara. S više od 900 filmova, više od 600 serija i niz od 180 ekskluzivnih originala, Disney+ streaming platforma otkriva svoju ponudu koja će biti dostupna od dana lansiranja u Hrvatskoj.

Od 14. lipnja, pretplatnici će imati pristup Star Wars serijama: “The Book of Boba Fett” i te obje sezone “The Mandalorian”. Osim toga, na Disney+ platformi moći ćete gledati cijelu sagu o Skywalkeru, odnosno bit će dostupne sve epizoda Star Warsa (“Ratovi zvijezda”), od 1. do 9.

Ljubitelji superheroja imat će priliku uživati u preko od 55 Marvelovih filmova, i to Oscarom® nominiran film “Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings” (“Shang-Chi i legenda o deset prstenova”), “Eternals” (“Vječnici”), “Avengers: Endgame” (“Osvetnici: Završnica”) i “Captain Marvel” (“Kapetanica Marvel”) te preko 60 Marvelovih serija uključujući “Moon Knight”, “Loki” i “WandaVision”.

Pretplatnici će također moći gledati preko 300 naslova odnosno filmova Disneya i Pixara, uključujući cijelu “Toy Story” (“Priča o igračkama”) franšizu, “Soul” (“Duša”), Oscarom® nagrađen “Luca” (“Luka”), Oscarom® nagrađen Walt Disneyev film “Encanto” (“Encanto: Naš čarobni svijet”) o izvanrednoj obitelji Madrigal, te Oscarom® nagrađen film “Cruella”, s Emmom Stone u ulozi legendarne “Cruelle de Vil”.

Dokumentarni filmovi National Geographica, kao što su “The Rescue” i “Free Solo”, redatelja i producenata nagrađenih Oscarom E. Chai Vasarhelyija i Jimmyja China, prikazivat će se uz popularne serije National Geographica kao što su “The World According To Jeff Goldblum” i “Gordon Ramsay: Uncharted” („Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“).

Od zabavnog sadržaja, pretplatnici će moći gledati naslove kao što su: originalna hit humoristična serija “Only Murders in the Building”, limitirana serija “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Queens”, misteriozni triler “Death on the Nile” u režiji Kennetha Branagha koji se pojavljuje i u glavnoj ulozi, “The Simpsons” (“Simpsoni“) te posljednje sezone “Grey’s anatomy“ (“Uvod u anatomiju“), “9-1-1” (911“) i “Black-ish”.

Uz jedinstveni pristup Disneyevom trezoru, omiljeni klasici kao što su “Cinderella” (“Pepeljuga”), “Tangled” (“Vrlo zapetljana priča”), “The Princess and the Frog” (“Princeza i žabac”) i “The Little Mermaid” (“Mala sirena”) bit će dostupni za gledanje, kao i nedavne uspješnice poput “Raya and the Last Dragon” (“Raya i posljednji zmaj”) i “Mulan” (2020). Također pretplatnici će na raspolaganju imati stotine Disney Channel serija, kratkih filmova i specijala, uključujući “Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir” (“Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka“) i “Phineas and Ferb” (“Phineas i Ferb“).

Za hrvatsko tržište cijena mjesečne pretplate iznosit će 7.99 eura, odnosno 79.90 eura za godišnju pretplatu.

Korisnici će imati pristup visokokvalitetnom sadržaju sa do četiri istodobna streama, mogućnost gledanja odabranih naslova u 4K kvaliteti, uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila. Roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.

Još iz kategorije

Microsoft upozorava na XorDdos malware koji cilja Linux uređaje

Microsoft upozorava na XorDdos malware koji cilja Linux uređaje

30.06.2022.

Linuxov botnet malware poznat kao XorDdos porastao je u aktivnosti za 254 posto tijekom posljednjih šest mjeseci, prema najnovijem istraživanju Microsofta.

Aircash na europskoj konferencija o digitalnim plaćanjima koja je pokazala smjer razvoja industrije

Aircash na europskoj konferencija o digitalnim plaćanjima koja je pokazala smjer razvoja industrije

29.06.2022.

Vodeće udruženje za digitalna plaćanja u EU (The European Digital Payments Industry Alliance – EDPIA) jučer poslijepodne u Bruxellesu je na konferenciji Transformacija digitalnih plaćanja: Bolji uvjeti za građane (Payments Transformed: A Better Deal for Citizens) okupilo najvažnije predstavnike financijske industrije i europskih krovnih politika s ciljem razvoja jedinstvenog tržišta digitalnih plaćanja na razini cijele Europske Unije.

Hrvatski CERT povećao pripravnost na kibernetičke napade

Hrvatski CERT povećao pripravnost na kibernetičke napade

29.06.2022.

Povodom završetka projekta „Grow2CERT - Povećanje zrelosti Nacionalnog CERT-a za čvršću suradnju u zajednici kibernetičke sigurnosti“ CARNET-ov Nacionalni CERT - odjel za prevenciju i zaštitu od računalnih ugroza sigurnosti javnih informacijskih sustava u Republici Hrvatskoj, predstavio je rezultate projektnih aktivnosti provedenih od listopada 2019. godine.