Mreže bez kojih se ne može

Mreže bez kojih se ne može

Foto: Fotolia (ilustracija)

Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama „Tvitomanija“, koja će na jednom mjestu okupiti do sada najveći broj korisnika društvenih mreža u cijeloj regiji, od onih koji ih koriste u privatne svrhe do onih koji su poslovno usmjereni na društvene mreže, održat će se po prvi puta u Hrvatskoj i to od 8. do 12. svibnja u hotelu NOVI Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Glavna tema konferencije bit će „Društvene mreže i život“, a prikazat će se kako su društvene mreže napravile revoluciju u svim sferama života,  omogućile dvosmjernu komunikaciju s ljudima koji utječu na naš svakodnevni život te kako su gotovo izjednačile anonimne i poznate osobe, poduzetnike i korporacije, građanstvo i političare, offline i online medije.

Osobe iz javnog života, predstavnici malih i velikih tvrtki te stručnjaci za komunikaciju tom će prigodom razgovarati o tome kako se predstavljati na popularnim društvenim mrežama i na koje sve načine Twitter, Facebook,YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći kvalitetnom pozicioniranju u sve široj Internet zajednici.“

Današnje uspješno poslovanje nezamislivo je bez sudjelovanja na društvenim mrežama. -  rekao je direktor Konferencije Zoran Torbica prilikom predstavljanja ovogodišnje Tvitomanije 23. ožujka u hotelu Novi Spa Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom te istaknuo da je najveća vrijednost ove konferencije regionalno povezivanje, odnosno umrežavanje ljudi vođenih zajedničkim interesima i preferencijama.

Još iz kategorije

Digitalno lice jednako važno kao i ono stvarno

Digitalno lice jednako važno kao i ono stvarno

19.07.2019. komentiraj

U DermaMedu znaju da dobro dizajnirana web stranica i prisutnost na društvenim mrežama predstavljaju „digitalno lice“ tvrtke te da ponekad mogu biti presudni u odlučivanju korisnika čije će usluge koristiti. „Prvi dojam iznimno je važan, a naša poslovna web stranica mnogima je upravo to – prvo upoznavanje s DermaMedom. Nova stranica bit će optimizirana za rad na različitim uređajima i omogućit će nam kvalitetniju interakciju s klijentima. Uz više informacija i niz dodatnih funkcija prilagođenih krajnjem korisniku, vjerujem da će pozitivno doprinijeti našoj konkurentnosti“ smatra dr. med. Anđela Prolić, osnivačica centra.

GoogleBot će od 1. rujna ignorirati Robots.txt direktive

GoogleBot će od 1. rujna ignorirati Robots.txt direktive

19.07.2019. komentiraj

Google je i službeno objavio da GoogleBot više neće slušati direktive koje mu zadaje Rrobots.txt po pitanju indeksiranja web stranica. Konkretnije, izdavači koji se oslanjaju na robots.txt imaju vremena do 1. rujna ove godine ukloniti ga i početi koristiti alternativu.

Europska komisija pokrenula natječaj za platformu za jedinstvenu autentifikaciju

Europska komisija pokrenula natječaj za platformu za jedinstvenu autentifikaciju

19.07.2019. komentiraj

Europska komisija je pokrenula natječaj za WiFi4EU platformu za jedinstvenu autentifikaciju. Cilj je ovom novom uslugom osigurati sigurne mreže i omogućiti korisnicima da budu lako prepoznatljivi i autentificirani u drugim mrežama.