Meetup pod nazivom iPosao iPivo – mora biti dobro o poslovanju putem interneta

Meetup pod nazivom iPosao iPivo – mora biti dobro o poslovanju putem interneta

Foto: DepositPhotos

Tvrtke GemBox, dobavljač softverskih komponenti razvijenih u .NET-u i Javi,  i TestDome, on-line sustava za testiranje kandidata za posao, održat će niz besplatnih meet-upova pod nazivom iPosao iPivo, o temama vezanim za uspješno poslovanje putem Interneta.

Prvi meet-up održat će se 13. ožujka 2019. s početkom u 18h na lokaciji HUB385 u Petračićevoj 6 u Zagrebu u dvorani za predavanja na prvom katu i ponudit će odgovor na pitanje kako doći do 10 000 stranih kupaca bez aktivne prodajne sile, koristeći samo snagu Googleove tražilice.

O tome će govoriti Željko Švedić, osnivač i vlasnik GemBoxa te suosnivač i suvlasnik TestDomea. Ove dvije tvrtke posluju iz Zagreba i proteklih su godina uspjele doći do ukupnog broja od gotovo 10 000 kupaca, gotovo u potpunosti stranih, koje koriste njihove proizvode i usluge.

Nakon meet-upa slijedi od 19:00h jednosatno druženje uz pizzu i pivo na kojemu ćete moći Željka i njegove kolege i izravno pitati o svim stvarima koje vas zanimaju vezanima uz ovu temu i prodaju softver putem Interneta.

GemBox uspješno posluje već trinaestu godinu za redom, a na tržištu nudi komponente namijenjene ugradnji u veće softverske pakete, s naglaskom na datotečne formate. Među korisnike GemBoxovih rješenja ubrajaju se globalno poznate tvrtke kao što su Intel, Xerox, BP, Verizon, DHL, Deutsche Bank pa čak i Microsoft, a zvučnija imena među korisnicima međunarodnim organizacijama su svakako UEFA i NASA.

TestDome je tvrtka osnovana 2013. koja se bavi izradom on-line sustava za testiranje kandidata za posao. Ti sustavi su od neprocjenjive koristi tvrtkama prilikom početnog razvrstavanja prijavljenih.

TestDome je u četiri godine aktivne prodaje svoje usluge došao do impozantne brojke od 3700 korisnika (uključujući gigante poput eBaya, PayPala ili Turkish Airlinesa), a prema dosadašnjim trendovima očekuju da će ta brojka premašiti 4000 korisnika do svibnja ove godine. Proizvode GemBoxa koristi više od 6 000 korisnika.

Još iz kategorije

Google čuvao nezaštićene lozinke G Suite korisnika punih 14 godina

Google čuvao nezaštićene lozinke G Suite korisnika punih 14 godina

24.05.2019. komentiraj

Google možda jest jedna od najvećih tehnoloških kompanija na svijetu, ali griješi poput onih mnogo manjih, što je potvrdila posljednja informacija, prema kojoj su sve G Suite lozinke bile nezaštićene posljednjih 14 godina. Upravo tako, 14 godina!

Finalna epizoda Igre prijestolja blokirana u Kini

Finalna epizoda Igre prijestolja blokirana u Kini

24.05.2019. komentiraj

Sjedinjene Američke Države su po naredbi predsjednika Donalda Trumpa doslovno zabranile poslovanje Huaweiju na njenom tlu, što je ponukalo Google da otkaže suradnju kineskoj kompaniji, da bi to ponukalo Tencent u neemitiranju finalne epizoda Igre prijestolja u Kini! S obzirom na kritike i ocjenu od 4,4 na IMDB, možda je za Kineze to plus, ali sami potez svakako je “oteo” za HBO nekoliko stotina milijuna gledatelja više.

TOP 5 najboljih alternativnih internet preglednika za Android

TOP 5 najboljih alternativnih internet preglednika za Android

23.05.2019. komentiraj

Android mobilni uređaji u velikoj većini slučajeva automatski dolaze s predinstaliranim Chrome internetskim preglednikom, koji je dovoljno kvalitetan, ali ne mora biti svakom korisniku jednako vrijedan. Dakle, svi oni koji žele neka alternativna rješenja mogu se njima i okrenuti jer internetskih preglednika za Android mobilne uređaje ne nedostaje. I ovdje predstavljamo pet najboljih.