Lako povezivanje i dijeljenje slika pomoću servisa image.canon

Lako povezivanje i dijeljenje slika pomoću servisa image.canon

Canon Europe predstavlja image.canon – besplatan servis za laki prijenos slika i filmova izravno na uređaje i web-servise. Taj napredak u povezanim slikovnim uradcima pratit će, od početka travnja ove godine, i besplatan prostor za pohranu u oblaku automatski s Canonovih fotoaparata . Od profesionalaca do amatera i onih koji tek zakoračuju u svijet slikovnih tehnologija, ovo revolucionarno rješenje za povezivanje pomoći će fotografima svih razina znanja i vještine da s lakoćom snimaju, povezuju se i dijele slike.

image.canon više je od pukog servisa za pohranu jer Canonovim korisnicima nudi najjednostavniji servis za upravljanje svime, od obiteljskih slika do profesionalnih radova. image.canon stavlja slike korisnika, poslane automatski ili ručno s Canonovih fotoaparata opremljenih Wi-Fijem*, na jedno središnje mjesto radi jednostavne daljnje isporuke na uređaje i web-servise, uključujući Google Drive, Flickr i YouTube. Kompatibilnost s Adobeom i Googleom planira se za lipanj 2020.

Pružajući fotografima alate koji im trebaju za držanje koraka sa svijetom u kojem vladaju 5G i umjetna inteligencija, Canonovi fotoaparati opremljeni Wi-Fijem predstavljeni od 2020.* omogućavat će korisnicima da uživaju u automatskom prijenosu u pozadini izravno na image.canon dok su god povezani s internetom.

Za pouzdano sigurnosno kopiranje slika posve bez upotrebe kartica fotografi mogu jednostavno povezati svoj Canonov fotoaparat i uživati u besplatnom prostoru za pohranu u oblaku, uključujući neobrađene slike i 4K filmove, u trajanju od 30 dana**. To je savršeno za fotografe koji rade puno snimaka jer im daje dovoljno vremena da preuzmu fotografije na uređaje i prenesu ih na omiljene servise. Stvaraju se kopije svih slika u veličini prikladnoj za objavu na društvenim mrežama i pohranjuju u osobnu biblioteku, dok korisnici mogu uživati u 10 GB prostora za dugoročnu pohranu najvažnijih slika i filmova.

Praktičnost u obliku jednostavnosti i intuitivnosti u srcu je servisa image.canon. Instalacijom softvera za PC namijenjenog preuzimanju za image.canon fotografi mogu brzo preuzimati slike sa svojeg Canonovog fotoaparata izravno na to središte. Taj će se postupak automatizirati za Canonove fotoaparate opremljene Wi-Fijem predstavljene od 2020.

Nakon pokretanja početkom travnja, usluga image.canon omogućit će i automatski prijenos slika na korisničke račune na uslugama kao što je Google Drive. Od lipnja 2020. image.canon proširit će svoje partnerstvo s Googleom kako bi uključio mogućnost izrade zaštitnih kopija slika u izvornoj kvaliteti korištenjem servisa Google Photos i Google One te dodatan prostor za pohranu uz plaćanje, kao i svoje partnerstvo s Adobeovom uslugom Creative Cloud, također uz plaćanje. Pored automatskog prijenosa slika i mogućnosti uređivanja slika u izvornoj kvaliteti na partnerskim uslugama i aplikacijama, image.canon olakšat će korisnicima da pohranjuju i dijele svoje fotografije.

Servis image.canon obećava revoluciju u svijetu povezanih slika i filmova. Nudeći fotografima najbolji početak za njihove slike, ovaj besplatan servis transformirat će način kako korisnici pohranjuju, obrađuju i dijele fotografije uz uzbudljive planove o redovitim nadogradnjama koje će poticati njihovu kreativnost.

Još iz kategorije

Božinović: Izdano više od 192 tisuće propusnica, pozivam sve na odgovorno izdavanje propusnica

Božinović: Izdano više od 192 tisuće propusnica, pozivam sve na odgovorno izdavanje propusnica

03.04.2020. komentiraj

Na današnjoj pressici Kriznog stožera Civilne zaštite RH ministar unutarnjih poslova Davor Božinović istaknuo je kako je u ovom trenutku izdani 192.262 propusnice. Riječ je o zaista velikom broju, a ministar napominje da svi koji izdaju propusnice moraju pritom vrlo odgovorni.

Polovica svih IoT developera već koristi umjetnu inteligenciju

Polovica svih IoT developera već koristi umjetnu inteligenciju

03.04.2020. komentiraj

Internet stvari (IoT) proživljava uzlet u trenucima kad mobilne mreže pete generacije (5G) polako osvajaju svijet, no ono što je zanimljivije u cijeloj priči jest činjenica da developeri IoT aplikacija uvelike već koriste umjetnu inteligenciju u istim tim aplikacijama.

Google na osnovu lokacijskih podataka pokazao kako se krećemo u krizi

Google na osnovu lokacijskih podataka pokazao kako se krećemo u krizi

03.04.2020. komentiraj

Zahvaljujući jednom od tehnoloških divova sada je moguće vidjeti kako su se stvari promijenile zbog korona virusa, a ideja Googla je bila da sve korisnike i javno zdravstvene institucije informirati o stanju na terenu. Iz Googla napominju kako se izvješće ne bi smjelo upotrebljavati za medicinsku dijagnostiku, prognostiku ili u svrhe liječenja. Nije predviđeno da se koriste kao smjernice za osobna putovanja i planove.