Krenuo regionalni sajam poslova

Krenuo regionalni sajam poslova

Foto: DepositPhotos

The Great Resignation ili kako ga još zovu Big Quit trend je među zaposlenicima koji dobrovoljno napuštaju svoja radna mjesta, kao odgovor na pandemiju COVID-19. Ovaj je trend naveliko poznat u Americi gdje je poprimio velike razmjere, a na mala vrata stigao je i u Europu.

Pandemija COVID-19 omogućila je radnicima da preispitaju svoju karijeru, radne uvjete i dugoročne ciljeve. Dok su mnogi poslodavci pokušavali zaposlenike vratiti u urede, radnici su željeli slobodu rada od kuće koja im je dana tijekom pandemije. S radom na daljinu došla je i fleksibilnost u radu, što je bio primarni razlog traženja novog posla većine onih koji su dali otkaz. Osim toga, mnogi radnici, osobito u mlađim skupinama, nastoje postići bolju ravnotežu između posla i života.

Prema studiji tvrtke Adobe, egzodus pokreću milenijalci i pripadnici generacije Z, za koje je veća vjerojatnost da će biti nezadovoljni svojim radnim mjestom.

Ukoliko ste i vi jedan od njih ili želite biti dio tog pokreta, sada je pravo vrijeme za pronalazak (boljeg) posla!

Na Sajmu vas očekuje više od 1000 oglasa za posao

Od 13. do 20. listopada svi posjetitelji sajma, na adresi https://hr.regionalnisajamposlova.com/ mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta koje predstavlja više od 150 izlagača iz Hrvatske i regije sa preko 1000 oglasa za posao!

Sajam već tradicionalno organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija te Deloglasnik – Slovenija.

 

Prednosti sajma

Sajam traje 8 dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, koji traje 1 dan i zahtjeva dolazak na određenu lokaciju, naš sajam možete posjetiti iz bilo kojeg kutka na zemlji, kad god to Vama odgovara!

Na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju i doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o tvrtki, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Svim posjetiteljima sajma u potrazi za novim poslovnim izazovima savjetujemo da pripreme, odnosno ažuriraju svoje životopise, molbe za posao ili profil koji već imaju na portalu MojPosao te dođu na sajam. Za prijavu na oglase potrebni su vam jedino internet i životopis, čak ne trebate imati profil na MojPosao, s obzirom na to da smo prijave omogućili svima, bez obzira jesu li naši korisnici ili ne!

Spektar oglasa koje možete pronaći na sajmu je zaista širok. Ako želite promijeniti život, a ne samo karijeru, posjetite štand Austrian Business Agency. Vašu karijeru nastavite graditi u mladoj modernoj banci kao što je OTP banka, ili pak postanite dijelom IKEA-ine uspješne priče. Za one tehničkog usmjerenja tu su Maurer Electronics Split i Strabag, ovisno o željama i usmjerenjima.

Još iz kategorije

Mozilla Firefox stigao u Windows Store

Mozilla Firefox stigao u Windows Store

08.12.2021.

Mozilla je 9. studenoga napokon uvrstila Firefox internetski preglednik u Microsoft Store, što ga čini prvom alternativom za Edge unutar te trgovine. Možda su se u Microsoftu na to odlučili jer je njihov Edge učvrstio poziciju ispred Firefoxa na tržištu.

Aircash uskoro uvodi i Google Pay i Apple Pay

Aircash uskoro uvodi i Google Pay i Apple Pay

08.12.2021.

Mastercard cilja na populaciju koju i mi gađamo, a to su dinamičniji i inovativniji ljudi, koji su spremni na prihvaćanje novih tehnologija. Isto tako, oboje smo poprilično fokusirani na sport što nam je još jedna zajednička točka, ističe za ICTbusiness.info osnivač Aircasha Hrvoje Ćosić.

Google testira jednostavniji način pretraživanja datoteka unutar Drivea

Google testira jednostavniji način pretraživanja datoteka unutar Drivea

08.12.2021.

Napredniji korisnici Google Drivea vjerojatno su primijetili da njegova tražilica i nije od velike pomoći jer prečesto daje cijeli niz rezultata koji nemaju u konačnici baš nikakvu težinu u potrazi za konkretnom datotekom. I to će se uskoro promijeniti...