KAR će prodavati vozila u Europi pod brendom ADESA

KAR će prodavati vozila u Europi pod brendom ADESA

Foto: DepositPhotos

KAR Auction Services, globalni pružatelj usluga remarketinga i tehnoloških rješenja za vozila, pokreće ADESA Europe digitalnu platformu za dražbu vozila kojom mijenja ime belgijske tvrtke CarsOnTheWeb (COTW). Inače, tvrtka KAR preuzela je COTW u veljači.

Brendom ADESA Europe, KAR proširuje međunarodnu prepoznatljivost i reputaciju svoje obitelji kompanija izvan Sjeverne Amerike i Ujedinjenog kraljevstva na tržišta kontinentalnog dijela Europe. ADESA Europe će klijentima COTW-a i dalje pružati široku online veleprodajnu platformu za dražbu vozila kojom se povezuju proizvođači, vlasnici flota vozila, trgovci u veleprodaji i distributeri u više od 50 zemalja.

"ADESA već predstavlja snažan brend diljem Sjeverne Amerike i Ujedinjenog Kraljevstva, a CarsOnTheWeb je vodeća prekogranična platforma za remarketing vozila u kontinentalnoj Europi.", izjavio je izvršni potpredsjednik tvrtke KAR za međunarodna tržišta i strateške inicijative Benjamin Skuy. "Ne postoji bolji način da se COTW u potpunosti integrira u obitelj KAR od toga da se brend ADESA proširi na cijelu Europu. Taj će brend predvoditi i ubrzati razvoj europskog tržišta za tvrtku uz potporu njezinih tehnoloških, podatkovnih i pratećih uslužnih kapaciteta i snažnih veza u industriji."

ADESA Europe pruža prodavateljima i kupcima diljem Europe široku lepezu usluga dražbi za vozila, transport, financijskog savjetovanje i povezane usluge. Online i mobilni alati dostupni su na 19 jezika i pružaju uslugu pretrage u realnom vremenu, nadmetanje, plaćanje i logističko planiranje. ADESA Europe pruža sveobuhvatno plaćanje usklađeno s PDV-om, prijenos dokumentacije i postprodajne procese koji podupiru 97% kupoprodajnih transakcija vezanih za prekograničnu prodaju.

Još iz kategorije

Slanje paketa poštom diljem svijeta raste nevjerojatnom brzinom zahvaljujući e-trgovini

Slanje paketa poštom diljem svijeta raste nevjerojatnom brzinom zahvaljujući e-trgovini

18.10.2019. komentiraj

Ljudi diljem svijeta prepoznali su slanje paketa poštom kao normalan način dijeljenja, ali i prodaje onoga što posjeduju, pa ne treba čuditi što u prosjeku jedna osoba godišnje pošalje čak 23 paketa. Te brojke otkrio je Pitney Bowes i tiču se najjačih zemalja svijeta u ekonomskom smislu.

TV preporuke bazirane na strojnom učenju

TV preporuke bazirane na strojnom učenju

17.10.2019. komentiraj

U vrijeme digitalizacije i digitalne transformacije događaju se velike promjene u načinu korištenja različitih usluga pa tako i interneta, stoga je dobra prilika da o tome popričamo s Krešimirom Madunovićem, glavnim izvršnim direktorom Iskona Krešimirom Madunovićem.

INFOGRAFIKA: Kratka povijest Emojia

INFOGRAFIKA: Kratka povijest Emojia

12.10.2019. komentiraj

Emoji svijet raste iz dana u dan pa će korisnici tako ove godine dobiti 230 potpuno novih, što će osvježiti ponudu i učiniti ih tijekom razmjene poruka još popularnijima. Ukupno, sad će biti 3019 tih piktograma koje nazivamo emoji.