KAR će prodavati vozila u Europi pod brendom ADESA

KAR će prodavati vozila u Europi pod brendom ADESA

Foto: DepositPhotos

KAR Auction Services, globalni pružatelj usluga remarketinga i tehnoloških rješenja za vozila, pokreće ADESA Europe digitalnu platformu za dražbu vozila kojom mijenja ime belgijske tvrtke CarsOnTheWeb (COTW). Inače, tvrtka KAR preuzela je COTW u veljači.

Brendom ADESA Europe, KAR proširuje međunarodnu prepoznatljivost i reputaciju svoje obitelji kompanija izvan Sjeverne Amerike i Ujedinjenog kraljevstva na tržišta kontinentalnog dijela Europe. ADESA Europe će klijentima COTW-a i dalje pružati široku online veleprodajnu platformu za dražbu vozila kojom se povezuju proizvođači, vlasnici flota vozila, trgovci u veleprodaji i distributeri u više od 50 zemalja.

"ADESA već predstavlja snažan brend diljem Sjeverne Amerike i Ujedinjenog Kraljevstva, a CarsOnTheWeb je vodeća prekogranična platforma za remarketing vozila u kontinentalnoj Europi.", izjavio je izvršni potpredsjednik tvrtke KAR za međunarodna tržišta i strateške inicijative Benjamin Skuy. "Ne postoji bolji način da se COTW u potpunosti integrira u obitelj KAR od toga da se brend ADESA proširi na cijelu Europu. Taj će brend predvoditi i ubrzati razvoj europskog tržišta za tvrtku uz potporu njezinih tehnoloških, podatkovnih i pratećih uslužnih kapaciteta i snažnih veza u industriji."

ADESA Europe pruža prodavateljima i kupcima diljem Europe široku lepezu usluga dražbi za vozila, transport, financijskog savjetovanje i povezane usluge. Online i mobilni alati dostupni su na 19 jezika i pružaju uslugu pretrage u realnom vremenu, nadmetanje, plaćanje i logističko planiranje. ADESA Europe pruža sveobuhvatno plaćanje usklađeno s PDV-om, prijenos dokumentacije i postprodajne procese koji podupiru 97% kupoprodajnih transakcija vezanih za prekograničnu prodaju.

Još iz kategorije

Pojačanje WiFi-a uz uređaj koji dolazi iz Iskona, a radi sa svim mrežama

Pojačanje WiFi-a uz uređaj koji dolazi iz Iskona, a radi sa svim mrežama

16.07.2019. komentiraj

Zanimljivo rješenje stiže iz Iskona i namijenjeno je pojačanju WiFi signala, a pritom je, kako tvrde u ovom telekomu u vlasništvu HT-a, jedno od rijetkih koje dolazi od jednog telekoma i radi kod svih drugih telekoma. Rješenje nazvano MESHtar zapravo služi pojačanju WiFi mreže što primjerice u prostorima s mnogo armiranobetonskih zidova uvelike pomaže. Ista je situacija primjerice i sa zidovima starih dalmatinskih kuća.

Hrvatska pošta izradila proširenje za najpopularniji internetski preglednik i sada možete pratiti svoje pošiljke

Hrvatska pošta izradila proširenje za najpopularniji internetski preglednik i sada možete pratiti svoje pošiljke

16.07.2019. komentiraj

Digitalizacija je, uz društveno odgovorno poslovanje, jedna od filozofija razvoja Hrvatske pošte. Osluškujući potrebe korisnika, Hrvatska pošta izradila je proširenja za Google Chrome, čime je dodatno olakšan pristup najtraženijim poštanskim informacijama – statusu pošiljaka (track&trace) te nalaženju poštanskih ureda i točnih poštanskih brojeva.

FlixBus omogućio Apple Pay uslugu plaćanja

FlixBus omogućio Apple Pay uslugu plaćanja

14.07.2019. komentiraj

FlixBus nastavlja s uvođenjem tehnoloških inovacija za svoje putnike: europski sinonim za putovanja autobusom jedan je od prvih autobusnih prijevoznika u regiji koji nudi svojim korisnicima uslugu plaćanja i putem Apple Paya, usluge koja je transformirala plaćanja mobitelom nudeći jednostavnu, sigurnu i privatnu uslugu koju odlikuje brzina i praktičnost.