Iznajmljivači turističkih smještaja sada mogu lakše i jeftinije do svoje vlastite web stranice

Iznajmljivači turističkih smještaja sada mogu lakše i jeftinije do svoje vlastite web stranice

Predstojeća turistička sezona mogla bi oboriti sve rekorde! Najave sa svih relevantnih turističkih tržišta govore kako će Hrvatsku ove godine posjetiti rekordni broj turista koji će odsjesti u hotelima, resortima, kampovima, ali prije svega u brojnim privatnim apartmanima, sobama i vilama.

Hrvatska broji gotovo 70.000 registriranih turističkih privatnih iznajmljivača koji svake sezone zarađuju dodatni prihod od iznajmljivanja viška stambenog prostora.

Iako popularni booking servisi poput Airbnb-a i Booking.com-a dominiraju kao direktni prodajni kanali hrvatskog privatnog smještaja, brojni iznajmljivači nezadovoljni su kratkoćom sezone i visokim provizijama koje isplaćuju booking servisima i agencijama koje posreduju pri bookingu privatnog smještaja.

Zbog nedostatka vremena i znanja iznajmljivači često zanemaruju vlastitu prodaju smještaja koja može donijeti značajan dodatni prihod, veću popunjenost i više rezervacija izvan glavne turističke sezone i to bez posredovanja agencija i booking portala.

Upravo tom problemu pokušava doskočiti novi domaći servis VIDIApartmani, koji je  predstavio uslugu izrade i održavanje web stranica za iznajmljivače privatnog smještaja u turizmu.

Iz tvrtke VIDI Media, koja stoji iza projekta, ističu kako VIDIApartmani iznajmljivačima nudi rješenje po principu "ključ u ruke" i već uz cijenu od 500 kn godišnje omogućuje izradu i održavanje moderne web stranice putem koje iznajmljivači mogu zaprimati direktne upite i rezervacije direktno na email adresu ili telefon. Tako će gosti moći preporučiti smještaj svojoj obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima koji će se putem web stranice moći informirati o smještajnoj ponudi i vlasnika smještaja kontaktirati direktno.

Iz VIDI Media ističu i kako za korištenje VIDIApartmani usluge iznajmljivači ne trebaju imati znanje izrade ili održavanja web stranice, te da uz vlastitu web stranicu iznajmljivači mogu ponovno preuzeti kontrolu nad dijelom prihoda od iznajmljivanja, povećati popunjenost smještaja i produljiti turističku sezonu.

VIDIApartmani osigurali su i posebnu ponudu za čitatelje portala ICTBusiness.info - izvršite narudžbu jednog od dostupnih VIDI web paketa za iznajmljivače putem web stranice http://vidi-apartmani.com i prilikom narudžbe pošaljite promotivni kod ICTBusiness10 i osigurat ćete dodatni jednokratni popust od 10% na sve dostupne web pakete, a kao dodatni poklon dobit ćete i besplatni dizajn letka (flyera) s kontakt podacima kojeg možete podijeliti gostima. NAPOMENA: Promotivni kod vrijedi do 1. ožujka 2016. godine.

Još iz kategorije

LinkedIn koristi umjetnu inteligenciju za prepoznavanje i brisanje neprikladnih korisničkih računa

LinkedIn koristi umjetnu inteligenciju za prepoznavanje i brisanje neprikladnih korisničkih računa

24.01.2020. komentiraj

Društvene mreže suočavaju se s problemom lažnih korisnika i postavljanjem nepoćudnog sadržaja, a da bi im se stalo na kraj, koristi se umjetna inteligencija. Takvom načinu otkrivanja lažnih profila te njihovom uklanjanju priklonio se LinkedIn.

Srce obilježava 20 godina Croatian Internet eXchangea (CIX-a)

Srce obilježava 20 godina Croatian Internet eXchangea (CIX-a)

23.01.2020. komentiraj

Sveučilišni računski centar tijekom 2020. obilježava 20 godina Croatian Internet eXchanga (CIX), nacionalnog središta za razmjenu internetskog prometa. CIX je usluga Srca koja predstavlja model efikasnije razmjene internetskih paketa kako među korisnicima tako i između korisnika i pružatelja raznih internetskih servisa čime se omogućava racionalnija uporaba prijenosnih kapaciteta, povećava sigurnost internetskog prometa i povećava ukupna kvaliteta Interneta u Hrvatskoj. Korištenjem CIX-a smanjuju se troškovi davateljima internetskih usluga i krajnjim korisnicima. Krajem 2019. CIX je imao 32 aktivne članice, a od 2016. godine prisutan je na dvije lokacije u Zagrebu.

Nacionalni CERT zabilježio povećani broj lažnih ucjenjivačkih poruka

Nacionalni CERT zabilježio povećani broj lažnih ucjenjivačkih poruka

22.01.2020. komentiraj

Nacionalni CERT je danas zabilježio povećani broj lažnih ucjenjivačkih poruka kojima napadač pokušava iznuditi novčanu dobit od žrtve, a prema posljednjim informacijama na račun za uplatu je već izvršeno najmanje pet uplata. Na stranicama usluge Bitcoin Abuse Database za navedenu Bitcoin adresu zabilježeno je već 41 prijava i isključivo se radi o prijavama vezanima uz zlonamjerne poruke pisane na hrvatskom jeziku.