ICTbusiness TV nastavlja sa širenjem

ICTbusiness TV nastavlja sa širenjem

Foto: Ilustracija

Najnovije emisije ICTbusiness TV-a odsad će te moći gledati i na MAXtv-u, trenutno najjačoj domaćoj IPTV platformi s najvećim brojem gledatelja. ICTbusiness TV tako je sada dostupan u videoteci na zahtjev i to besplatno za sve gledatelje. Među emisijama nalazi se i ona najnovija iz Barcelone s netom održanog Mobile World Congressa.

Tako je ICTbusiness TV sada dostupan i na Optima TV-u, Iskon TV-u, a nadamo se da ćemo uskoro se pojaviti i na ostalim domaćim platformama. Suradnja ICTbusiness TV-a, odnosno portala ICTbusiness.info s HT-om, Iskonom i Optima Telekom samo je nastavak  suradnje s nekoliko domaćih lokalnih TV postaja poput Kanal RI za područje Rijeke i okolice, TV Nova u Puli, TV Šibenika i Kanal 5 u Splitu.

Podsjetimo, nakon kupnje portala Gameperspectives.hr koji je sada sastavni dio projekta ICTbusiness plan nam je uskoro doći i na još nekoliko domaćih IPTV platformi, ali i lokalnih TV postaja. Uskoro dolazi i nova ICTbusiness TV emisija ekskluzivno sa sajma CeBIT u Hannoveru i razgovori s više desetaka domaćih tvrtki.

Još iz kategorije

Mozilla Firefox stigao u Windows Store

Mozilla Firefox stigao u Windows Store

08.12.2021.

Mozilla je 9. studenoga napokon uvrstila Firefox internetski preglednik u Microsoft Store, što ga čini prvom alternativom za Edge unutar te trgovine. Možda su se u Microsoftu na to odlučili jer je njihov Edge učvrstio poziciju ispred Firefoxa na tržištu.

Aircash uskoro uvodi i Google Pay i Apple Pay

Aircash uskoro uvodi i Google Pay i Apple Pay

08.12.2021.

Mastercard cilja na populaciju koju i mi gađamo, a to su dinamičniji i inovativniji ljudi, koji su spremni na prihvaćanje novih tehnologija. Isto tako, oboje smo poprilično fokusirani na sport što nam je još jedna zajednička točka, ističe za ICTbusiness.info osnivač Aircasha Hrvoje Ćosić.

Google testira jednostavniji način pretraživanja datoteka unutar Drivea

Google testira jednostavniji način pretraživanja datoteka unutar Drivea

08.12.2021.

Napredniji korisnici Google Drivea vjerojatno su primijetili da njegova tražilica i nije od velike pomoći jer prečesto daje cijeli niz rezultata koji nemaju u konačnici baš nikakvu težinu u potrazi za konkretnom datotekom. I to će se uskoro promijeniti...