Dodatna gaming zabava na turniru u Umagu

Dodatna gaming zabava na turniru u Umagu

Foto: Shutterstock

Osim u vrhunskom tenisu, sjajnom party programu i gourmet ponudi, svi posjetitelji Plava Laguna Croatia Opena Umag imat će priliku uživati i u svojim omiljenim video igrama. Naime, od 13. do 15. srpnja Social Arena ugostit će gaming corner i gaming turnir pod vodstvom Good Game Globala i pokroviteljstvom Podravke.

„Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti svijet elektronskog natjecanja u računalnim igrama na platformi koja okuplja najbolje tenisače svijeta - umaškom ATP turniru. Fizički i elektronski sportovi su po mnogočemu različiti, no spaja ih natjecateljski žar, želja za pobjedom i najboljim mogućim rezultatima natjecatelja. Upravo iz tog razloga tenisačima i posjetiteljima Plava Laguna Croatia Open Umag turnira želimo dočarati svijet esporta i omogućiti im jedinstveni doživljaj elektronske zabave u trenucima odmora i relaksacije između mečeva. Pripremamo pravi elektronski poligon i ovim putem pozivam sve da posjete ovogodišnji, rođendanski 30. turnir kako bi osjetili novu dozu elektronske zabave i natjecanja", izjavio je Nikola Stolnik, CEO Good Game Global-a.

Svi ljubitelji VR-a moći će isprobati ovu tehnologiju kroz igru Beat Saber, najpopularniju VR igru 2018. i 2019. godine. Beat Saber će se zaigrati pomoću HTC Vive VR headseta, a pobjednik natjecanja dobit će popularni VR headset s potpisom Gorana Ivaniševića.

Fanovi jedne od najpopularnijih battle royale igara današnjice Apex Legendsa moći će odmjeriti snage s drugim igračima pomoću tri Acer Predator računala. Igrač s najvišim damage rezultatom na kraju svakog dana osvojit će zanimljive nagrade s potpisom Plava Laguna Croatia Open Umag, a na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani.

Nešto stariji posjetitelji zasigurno će uživati u Retro zoni gdje će se moći vratiti u djetinjstvo kroz igranje na popularnim Nintendo i PlayStation konzolama, a na raspolaganju će im biti SNES i PS1 s najpopularnijim igrama iz 80-ih i 90-ih godina.

Ono što će zasigurno oduševiti sve posjetitelje bit će mogućnost da po prvi put u Hrvatskoj isprobaju simulator letenja i zmajarenja u kojem će uz pomoć VR sustava HTC Vive i potpornog sustava imati priliku doživjeti uzbudljiv osjećaj letenja. Sustav se pokazao izrazito zanimljivim na posljednjem Good Game Global natjecanju, a zasigurno će privući i brojne zainteresirane na ovogodišnjem ATP-u u Umagu.

U nedjelju, 14. lipnja, igrat će još jedan poseban turnir prigodnog imena – ATP Mario Kart Championship, koji će se igrati na Nintendo Switch konzoli, a svoje vještine u ovoj popularnoj igri, koja se od 1992. godine, prodala se u više od 135 milijuna primjeraka, isprobat će ovogodišnji tenisači.

Još iz kategorije

Pojačanje WiFi-a uz uređaj koji dolazi iz Iskona, a radi sa svim mrežama

Pojačanje WiFi-a uz uređaj koji dolazi iz Iskona, a radi sa svim mrežama

16.07.2019. komentiraj

Zanimljivo rješenje stiže iz Iskona i namijenjeno je pojačanju WiFi signala, a pritom je, kako tvrde u ovom telekomu u vlasništvu HT-a, jedno od rijetkih koje dolazi od jednog telekoma i radi kod svih drugih telekoma. Rješenje nazvano MESHtar zapravo služi pojačanju WiFi mreže što primjerice u prostorima s mnogo armiranobetonskih zidova uvelike pomaže. Ista je situacija primjerice i sa zidovima starih dalmatinskih kuća.

Hrvatska pošta izradila proširenje za najpopularniji internetski preglednik i sada možete pratiti svoje pošiljke

Hrvatska pošta izradila proširenje za najpopularniji internetski preglednik i sada možete pratiti svoje pošiljke

16.07.2019. komentiraj

Digitalizacija je, uz društveno odgovorno poslovanje, jedna od filozofija razvoja Hrvatske pošte. Osluškujući potrebe korisnika, Hrvatska pošta izradila je proširenja za Google Chrome, čime je dodatno olakšan pristup najtraženijim poštanskim informacijama – statusu pošiljaka (track&trace) te nalaženju poštanskih ureda i točnih poštanskih brojeva.

FlixBus omogućio Apple Pay uslugu plaćanja

FlixBus omogućio Apple Pay uslugu plaćanja

14.07.2019. komentiraj

FlixBus nastavlja s uvođenjem tehnoloških inovacija za svoje putnike: europski sinonim za putovanja autobusom jedan je od prvih autobusnih prijevoznika u regiji koji nudi svojim korisnicima uslugu plaćanja i putem Apple Paya, usluge koja je transformirala plaćanja mobitelom nudeći jednostavnu, sigurnu i privatnu uslugu koju odlikuje brzina i praktičnost.