Diners ProFile među najpopularnijima na hrvatskom Apple Storeu

Diners ProFile među najpopularnijima na hrvatskom Apple Storeu

Prema najnovijim dostupnim statistikama, aplikacija za kontrolu potrošnje u razdoblju od 24.3. do 2.4. Diners ProFile u kategoriji financijskih aplikacija na hrvatskom je Apple Storeu jedna od najpopularnijih, zazuzevši prvi mojestu sa evidentiranih 448 preuzimanja.

Otkako je uvedena za iOS uređaje u listopadu 2011. do sada, preuzeta je oko 4.400 puta, dok je od početka godine evidentirano 890 preuzimanja, čime je broj korisnika porastao za skoro 26 posto. Uz aplikaciju za iOS uređaje, dostupna je i internetska aplikacija unutar ECC-ovih on-line usluga. Obje aplikacije su besplatne, a ukupno je na njih registrirano više od 56.500 korisnika.

Diners Profile je aplikacija kartične kuće Erste Card Club koja omogućuje jednostavan i razumljiv pregled svakodnevne potrošnje, pri čemu za njezino korištenje nije potrebno informatičko i financijsko predznanje. Naime, od korisnika se ne zahtjeva nikakvo upisivanje, jer se svi podaci nalaze u bazi i sami se učitavaju.

Korisnik 24/7 može saznati svoje troškove i njihovu strukturu po različitim kategorijama i potkategorijama. Tako može pratiti koliko je u razdoblju od mjesec dana do unatrag 24 mjeseca, potrošio na hranu, telefon, gorivo, odjeću, režije i td., kao i saznati koliki je prosječan iznos kupnje u svakoj kategoriji. Redovitim korištenjem, aplikacija mu pomaže da osvijesti svoje navike i počne savjesno trošiti.

Još iz kategorije

Proglašenje pobjedničkih radova ovogodišnjeg EDIT CodeSchool-a

Proglašenje pobjedničkih radova ovogodišnjeg EDIT CodeSchool-a

01.07.2020. komentiraj

Vrijeme pandemije korona virusa, uz sve restriktivne mjere koje nam ono donosi, posebno je, između ostalim, teško palo i onim najranjivijima – djeci. Konkretno učenicima. Nesigurnosti vezane ne samo za njihov svijet već i svijet njihovih roditelja im sigurno nisu bile od pomoći prilikom savladavanja gradiva u „novom normalnom“, odnosno online nastavi.

Bečka knjižnica otvorila digitalnu čitaonicu želja

Bečka knjižnica otvorila digitalnu čitaonicu želja

01.07.2020. komentiraj

Mjere zatvaranja koje su donesene uslijed pandemije koronavirusa jasno su pokazale koliko je važan razvoj digitalizacije. Stoga je i Bečka knjižnica, koja se nalazi u bečkoj gradskoj vijećnici, i nakon popuštanja mjera za borbu protiv trenutne pandemije odlučila nastaviti digitalizaciju svoje knjižnične građe – prvenstveno s namjerom da austrijskim znanstvenicama i znanstvenicima omogući online pristup dokumentima koji su im potrebni za njihova istraživanja.

Nova online platforma za TV profesionalce kreće u kolovozu

Nova online platforma za TV profesionalce kreće u kolovozu

30.06.2020. komentiraj

Nova online platforma za profesionalce iz TV industrije, NEM Network, kreće s aktivnostima 19. kolovoza 2020. godine. Online ekstenzija omiljenih NEM-a Dubrovnik i NEM-a Zagreb osmišljena je kao njihovo virtualno izdanje koje obuhvaća sve postojeće elemente događanja i zadovoljava interese svih aktera TV industrije. Kao i na NEM događanjima, na NEM Network platformi moći će se čuti rasprave, ali i razgovarati s vodećim stručnjacima o najnovijim trendovima u TV industriji, družiti se s potencijalnim poslovnim partnerima, prezentirati tvrtku ili proizvode ciljanoj skupini i gledati najnovije sadržaje na ekskluzivnim screeninzima.