Digital Takeover najavljuje bogat program uz vodeće digitalne stručnjake

Digital Takeover najavljuje bogat program uz vodeće digitalne stručnjake

Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudit će bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i svijeta. Čeka vas više od 30 predavača i panelista,  prezentacije i stručna predavanja.

Digital Takeover novom konferencijom nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posjetitelje očekuje bogat 11-satni program u pet dvorana uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata. Više od 30 vodećih domaćih, regionalnih i svjetskih stručnjaka iz područja digitala sudionicima će prenijeti svoja bogata iskustva i znanja.

Keynote predavanje na temu "Life in the matrix - setting the scene for ultra modernity" održat će dr. Kjell A. Nordstrom jedan od najutjecajnijih svjetskih mislilaca današnjice i autor svjetskih bestsellera "Funky Business" i "Karaoke kapitalizam". Još jedan švedski stručnjak je među ovogodišnjim keynote predavačima - Johan Ronnestam, dizajner, stručnjak za brendiranje, kreativni direktor, inovator i poduzetnik te zasluženo jedan od najcjenjenijih svjetskih govornika o futurističkim trendovima u poslovanju i kreiranju komunikacije za globalne kompanije. S nama će biti i Jesper Laursen - vodeći danski stručnjak za content marketing i osnivač globalno cijenjenog Native Advertising Institutea. Slušat ćemo i predavanje dr. Nenada Filipovića, stručnjaka za digitalnu transformaciju i direktora korporacijskih obrazovnih programa IEDC - Poslovne škole Bled, na temu "Myths of digital transformation".

IEDC - Poslovna škola Bled jedna je od najuglednijih škola na svijetu za razvoj visokog menadžmenta, a ujedno je i ekskluzivni edukacijski partner ovogodišnje konferencije. S Bleda nam osim prof. Filipovića dolazi i Branislav Vujović, osnivač i predsjednik tvrtke New Frontier Group, koji je od 2016. gostujući predavač na IEDC Poslovnoj školi Bled.

Posjetitelje očekuju čak četiri panela i brojne prezentacije koje se bave aktualnim temama i trendovima iz digitala. Na panelu "It’s time for the truth: digital advertising metrics explained" govorit će se mogućnostima koje digitalni mediji pružaju, koji su to novi formati i kanali koji mijenjaju i redefiniraju ovu oglašivačku platformu te kako se mediji i oglašivači prilagođavaju tome. Panel "Everything can be reduced to an algorithm – except employees" upoznat će nas s primjerima i iskustvima uspješnog kreiranja preduvjeta za “win-win” rješenje u digitalnom dobu te načine na koje su osnažili svoje zaposlenike.

Što nas očekuje kada je riječ o digitalizaciji javne uprave? Što o svojim iskustvima kaže sam politički vrh, a što kažu poslodavci - koja rješenja i iskustva im pomažu i omogućuju neprekidan rast i razvoj? Na ova i brojna druga pitanja iz prve ruke odgovorit će sudionici panela pod nazivom "State as a partner on the way to the digital-age success".

Kristijan Matijašević, direktor marketinga Coca-Cole Adria, sugovornik  je u „1na1“ intervjuu "Influence is not a tactic, it’s a strategy" u kojem će odgovoriti na pitanja kako prepoznati influencera koji će na najbolji mogući način promovirati vrijednosti brenda i stvoriti uspješnu priču.

Siniša Đuranović, stariji potpredsjednik i glavni pravni savjetnik u Hrvatskom Telekomu, u svom predavanju "The world changes innovation strategy" govorit će o tehnološkim promjenama koje su u posljednjem desetljeću transformirale način na koji razmišljamo i kako vidimo svijet.

Dominik Šafarić voditelj je tima za inženjering i infrastrukturu u Styria.AI, a u sklopu svoje prezentacije "Machine Learning in its full potential: redefining media industry" govorit će o transformaciji medijske industrije putem inteligentne platforme za personalizaciju vijesti koja se koristi najnaprednijim algoritmima strojnog učenja.

I ove godine na Digital Takeoveru bit će dodijeljena Business Leaders  priznanja tvrtkama koje je 24sata prepoznao kao lidere u digitalnoj transformaciji. Radi se o tvrtkama koje definiraju digitalno tržište te određuju kako će ono izgledati sutra, ali i koriste najbolje prakse.

Još iz kategorije

TOP 5 najboljih alternativnih internet preglednika za Android

TOP 5 najboljih alternativnih internet preglednika za Android

23.05.2019. komentiraj

Android mobilni uređaji u velikoj većini slučajeva automatski dolaze s predinstaliranim Chrome internetskim preglednikom, koji je dovoljno kvalitetan, ali ne mora biti svakom korisniku jednako vrijedan. Dakle, svi oni koji žele neka alternativna rješenja mogu se njima i okrenuti jer internetskih preglednika za Android mobilne uređaje ne nedostaje. I ovdje predstavljamo pet najboljih.

MUP upozorava građane na mogućnost prijevare phishing porukama elektroničke pošte

MUP upozorava građane na mogućnost prijevare phishing porukama elektroničke pošte

22.05.2019. komentiraj

Ministarstvo unutarnjih poslova zaprimilo je više prijava građana o lažnim porukama upozorenja o neovlaštenim pristupima kreditnim karticama koje dolaze s adrese 11005020.edu@juntadeandalucia.es. Pošiljatelj poruke upozorenja navodi da je privremeno ograničio pristup računu vlasnika kartice u preventivne svrhe te traži vlasnika računa da potvrdi svoj identitet te podatke o računu kako bi se izbjeglo njegovo potpuno zatvaranje.

Kako oglašivači reagiraju na promjene koje uvodi Google oko blokiranja kolačića

Kako oglašivači reagiraju na promjene koje uvodi Google oko blokiranja kolačića

21.05.2019. komentiraj

Oglašivači se uvelike muče stići do korisnika otkako je Google olakšao blokiranje kolačića za praćenje unutar svog Chrome internetskog preglednika, koji čini 60 posto udjela na tržištu.