Adatin disk za sve namjene

Adatin disk za sve namjene

ADATA Technology predstavlja robusni vanjski tvrdi disk ADATA HD770G – prvi na svijetu s RGB osvjetljenjem, za one kojima samo robusnost nije dovoljna. Korisnici će na HD770G moći pohraniti sve svoje igre i podatke, i to s puno stila, tvrde u Adati i dodaju da HD770G nudi više od onog što propisuje standard IP68, a to znači da je otporan na vlagu, prašinu i udarce jer ima robusnu troslojnu konstrukciju.

„HD770G krasi poseban dizajn kakav se ne može vidjeti ni kod jednog drugog vanjskog tvrdog diska zahvaljujući svojim naglašenim bridovima i dvjema RGB trakama u obliku svjetlosnog snopa koje ističu osobni stil korisnika. Između dva reda svjetala nalazi se središnji dio s mrežastim uzorkom koji „oživljava“ zahvaljujući pulsiranju RGB osvjetljenja. Uz pregršt kapaciteta za pohranu korisnici će moći nositi sa sobom sve svoje igre ili nadopuniti ograničen prostor za pohranu konzole PS4 ili Xbox. HD770G nije izvrstan samo za igranje na konzolama, nego i za igranje na PC-u“, pojašnjavaju iz Adate.

Kako sami tvrtde HD770G nudi vrhunsku zaštitu od prašine i vlage koja nadmašuje najvišu razinu standarda IP68. Naime, ovaj HDD posebno je vodootporan i može se na 120 minuta uroniti u 2 metra vode bez oštećenja podataka. „Umjesto da koristi poklopce za priključke kakvi se mogu naći na drugim vanjskim tvrdim diskovima, HD770G ima posebne patentirane pokrove za priključke koji se lako namještaju i izvrsno štite od prodora vode. HD770G krasi i robusna troslojna konstrukcija koja se sastoji od silikonskog kućišta koje apsorbira udarce, robusnog međuspremnika i amortiziranih nosača tvrdog diska, pa može bez problema „preživjeti“ udarce i padove. Iznutra se 256-bitno AES šifriranje brine o tome da podaci budu zaštićeni lozinkom i nedostupni neovlaštenim i zlonamjernim znatiželjnicima“, zaključuju u Adati.

Još iz kategorije

Dugotrajni cyber napad na INA-u

Dugotrajni cyber napad na INA-u

17.02.2020. komentiraj

INA Grupa je pod kibernetičkim napadom koji je započeo oko 22 sata 14. veljače 2020. te uzrokovao poteškoće u radu pojedinih informatičkih sistema, što povremeno može utjecati na normalan rad, primjerice, izdavanja bonova za mobitele, elektroničkih vinjeta, plaćanja komunalnih računa, ističu iz najveće domaće naftne kompanije.  Opskrba tržišta je sigurna, ističu iz INA-e i dodaju da je prodaja goriva na njihovim maloprodajnim mjestima se nastavlja neometano. Provedba svih plaćanja je sigurna, neovisno o tome radi li se o gotovinskom plaćanju, INA kartici ili bankovnoj kartici, pojašnjavaju dalje iza INA-e. Pritom napominju kako rade na tome kako bi žurno otklonili poteškoće u radu sustava.

INFOGRAFIKA: Najpopularnije platforme za influencere

INFOGRAFIKA: Najpopularnije platforme za influencere

17.02.2020. komentiraj

Influenceri su najviše okrenuti Instagramu i to nije nikakva tajna, ali brojke koje je donio MediaKix to su potvrdile i službeno. Dakle, ta društvena mreža će onima koji žele u određenoj sferi širiti utjecaj biti prvi odabir.

Instagram omogućuje korisnicima da vide s kim najviše komuniciraju

Instagram omogućuje korisnicima da vide s kim najviše komuniciraju

17.02.2020. komentiraj

Instagram konstantno donosi novitete, a jedan od njih je i mogućnost da korisnik vidi s kim je najviše komunicirao te općenito imao interakciju, što podrazumijeva “lajkove” ili ostavljanje komentara. Tako će svi moći bolje posložiti korisnički račun, pratiti s kim treba ostati u kontaktu ili možda paziti s kim mora obnoviti komunikaciju.