Adatin disk za sve namjene

Adatin disk za sve namjene

ADATA Technology predstavlja robusni vanjski tvrdi disk ADATA HD770G – prvi na svijetu s RGB osvjetljenjem, za one kojima samo robusnost nije dovoljna. Korisnici će na HD770G moći pohraniti sve svoje igre i podatke, i to s puno stila, tvrde u Adati i dodaju da HD770G nudi više od onog što propisuje standard IP68, a to znači da je otporan na vlagu, prašinu i udarce jer ima robusnu troslojnu konstrukciju.

„HD770G krasi poseban dizajn kakav se ne može vidjeti ni kod jednog drugog vanjskog tvrdog diska zahvaljujući svojim naglašenim bridovima i dvjema RGB trakama u obliku svjetlosnog snopa koje ističu osobni stil korisnika. Između dva reda svjetala nalazi se središnji dio s mrežastim uzorkom koji „oživljava“ zahvaljujući pulsiranju RGB osvjetljenja. Uz pregršt kapaciteta za pohranu korisnici će moći nositi sa sobom sve svoje igre ili nadopuniti ograničen prostor za pohranu konzole PS4 ili Xbox. HD770G nije izvrstan samo za igranje na konzolama, nego i za igranje na PC-u“, pojašnjavaju iz Adate.

Kako sami tvrtde HD770G nudi vrhunsku zaštitu od prašine i vlage koja nadmašuje najvišu razinu standarda IP68. Naime, ovaj HDD posebno je vodootporan i može se na 120 minuta uroniti u 2 metra vode bez oštećenja podataka. „Umjesto da koristi poklopce za priključke kakvi se mogu naći na drugim vanjskim tvrdim diskovima, HD770G ima posebne patentirane pokrove za priključke koji se lako namještaju i izvrsno štite od prodora vode. HD770G krasi i robusna troslojna konstrukcija koja se sastoji od silikonskog kućišta koje apsorbira udarce, robusnog međuspremnika i amortiziranih nosača tvrdog diska, pa može bez problema „preživjeti“ udarce i padove. Iznutra se 256-bitno AES šifriranje brine o tome da podaci budu zaštićeni lozinkom i nedostupni neovlaštenim i zlonamjernim znatiželjnicima“, zaključuju u Adati.

Još iz kategorije

Rakuten Viber zabilježio 4x više poziva tijekom pandemije

Rakuten Viber zabilježio 4x više poziva tijekom pandemije

08.04.2020. komentiraj

Rakuten Viber povećala je kapacitete svojih primarnih usluga i pokrenula brojne inicijative kako bi potaknula zajedništvo i pozitivan stav kod svojih korisnika tijekom globalne pandemije COVID-19. Rezultat je bitno povećanje u korištenju aplikacije diljem svijeta.

Par tehno trikova za olakšati si izolaciju

Par tehno trikova za olakšati si izolaciju

08.04.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa učinila je svijet bitno drugačijim mjestom i gotovo dvije milijarde ljudi trenutno je u izolaciji, a vrlo brzo moglo bi ih biti i više. Samim time, navike su se promijenile i neki se s tim teže nose od drugih jer ne mogu podnijeti svakodnevicu u kojoj izostaje interakcija, komunikacija, druženje...

Pandemija koronavirusom na Facebook vraća i one koji su od njega pobjegli

Pandemija koronavirusom na Facebook vraća i one koji su od njega pobjegli

07.04.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa društvenim je mrežama i platformama koje nude razne mogućnosti povezivanja, donijela izniman rast, a iznimka nije ni najveći u toj priči - Facebook. Ne samo da u nekim zemljama poput Italije bilježi 1000 posto rasta, već je uspio pridobiti korisnike koje je izgubio u „normalnim vremenima“.