TV emisija

ICTbusiness TV: Deset godina portala, 9 godina TV emisije

ICTbusiness TV: Deset godina portala, 9 godina TV emisije

Prije devet godina ICTbusiness.info je nakon godinu dana od pokretanja portala pokrenuo TV emisiju ICTbusiness TV po kojoj se danas zove i TV kanal koji se emitira na EON TV-u od Telemacha (kanal 605), A1 TV-u (kanal 613) i MaxTV HT-a (kanal 711).

U ovoj emisiji donosimo kratki pregled svih prethodnih 195 emisija, a uskoro je tu i jubilarna 200ta emisija koja dolazi u sklopu serijala s MWC 2023 u Barceloni. 

Unazad 10 godina uz ICTbusiness.info, koji danas gledate u novom redizajniranom izdanju i s novim CMS-om u pozadini, nastali su ICTbusiness.biz na engleskom jeziku i gamerski portal Gameperspectives.hr koji smo u jednom trenutku preuzeli i nastavili razvijati. Bilo je i promašaja poput pokušaja pokretanja radijske emisije koju smo nakon nekoliko mjeseci privremeno ugasili. I još uvijek je ugašena, ali tko zna što će se događati u budućnosti. 

U ovih 10 godina izašlo je čak 195 ICTbusiness TV emisija, 25 ICT na Ti TV emisija, na portalima je ukupno objavljeno više od 40 tisuća tekstova i više od 15  tisuća autorskih fotografija. Sve to ne bi bilo moguće bez lude ekipe ljudi koji su radili na nekim od naših projekata poput Antonia, Vanje, Vedrana, Kristine, Marka, Silvije, Pave, Roberta, Jurice, Gorana, Borisa, Damira i to čak dva, pokojni Kes.