Nova TV emisija

ICT na Ti: Usprkos krizi nastavak rasta

ICT na Ti: Usprkos krizi nastavak rasta

Domaća softverska agencija Q u proteklih pet godina zabilježio 485 postotni rast broja zaposlenih do više od 350, uz gotovo 20 milijuna eura prihoda u 2022. godini. U proteklih godinu dana otvorili su sales & creativity centar u Londonu te development centre u Beogradu i na Filipinima kako bi zadovoljili potrebu za developerima, ističe za ICTbusiness TV i emisiju iCT na TI glavni izvršni direktor i suosnivač Filip Ljubić.

Svjesni smo da će neizvjesnost i kriza vjerojatno dodatno ojačati, no mi ćemo se i dalje fokusirati na rast koji temeljimo na ozbiljnim klijentima i rješenjima, ističe Ljubić i dodaje da žele svojim proizvodima nastaviti mijenjati društvo i u konačnici učiniti biznise s kojima radimo diljem svijeta inovativnijima, boljima i zanimljivijima.

„Sigurno je da to neće biti lako, no zahvaljujući našim ljudima nemam sumnje u kvalitetu rada i kapacitet za vrhunska rješenja koja možemo isporučiti. Prilagođavamo se i novim trendovima pa osluškujemo industriju i unaprijed se pripremamo formiranjem timova, educiranjem postojećih zaposlenika i zapošljavanjem novih stručnjaka koji već imaju iskustva u tehnologijama koje smo prepoznali od rastuće važnosti za industriju“, tvrdi Ljubić.