TV emisija

ICT na Ti: Rješenja za cijeli svijet

ICT na Ti:  Rješenja za cijeli svijet

Domaće softverske tvrtke dokazale su se na inozemnim tržištima. Ove godine Undabot očekuje nastavak pozitivnog poslovanje i nastavak rasta ključnih pokazatelja i to uz rast prihoda od 50 posto, a sve to uz proslavu 10 godina poslovanja, a najavljeno je otvaranje ureda u Osijeku, ali i u jednoj od europskih zemalja gdje očekuju rast poslovanja, ističe Hrvoje Kapetanović iz Undabota.

Udio izvoza u prihodima 2022. godine je iznosio 86 posto, a u prvom kvartalu 2023. 98 posto. Većina inozemnih klijenata dolazi iz zemalja sjeverne i zapadne Europe, Ujedinjenog Kraljevstva i SAD-a.

Prema njegovim riječima Undabot nudi cjelokupna tehnološka rješenja kroz usluge tehničkog konzaltinga, dizajna i razvoja kompleksnih web i mobilnih rješenja po mjeri klijenta. U svom radu koristi široki raspon tehnologija i pažljivo bira one koje zadovoljavaju specifične potrebe svakog projekta. Neki od referentnih projekata rađeni su za klijente kao što su Coca-Cola Hellenic Group, CLIQ Digital, Styria Media Group, Austrijska pošta, A1 Telekom Austria Group, Wiener Osiguranje, Njuškalo, Foreo i Nova TV.